Godt nytår

Blogindlæg d. 09/01/20

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen ser vi tilbage på 2019 og en fremragende start.
2019 har været et godt år – Vi har haft travlt. Vi takker for støtten og alle jeres dejlige tilbagemeldinger samt tak til alle mine reklamefolk, familie og venner uden jer var det ikke muligt og få lavet et nyt firma på så kort tid.

2020 kommer til at begynde fremragende. Efter nytårsbraget har lagt sig, glæder vi os meget til at præsentere Jer for et flot udvalg af skønne nye boliger. Vi glæder os til at dele dem med jer!

I starten af det nye år ligger vi ud med nytårskur i Sønderjylland, her skal vi bruge 3 dage med kreativitet samt brainstorme.

For mig har det på alle tænkelige måder været et både spændende, sjovt, nervepirrende og arbejdsomt år - men vigtigst af alt det bedste år i mit liv. Det blev året, hvor jeg solgte min forretning i det kædesamarbejde jeg var i, for at udvikle mig selv og skabe et fuldstændig uafhængigt ejendomsmæglerfirma, præcist som jeg ønskede det… Det blev til Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen , som gik i luften den 20. August 2019. Hjemmeside, reklamer, logo, farver ja hver en tekst og hvert et punktum har jeg selv været med ind over. Det har jeg nu gjort og den fornemmelse er fantastisk!

Det hele er blevet modtaget langt bedre end vi overhovedet havde turde håbe på. Mange af vores kunder henviser og det er især noget af det, vi synes gør arbejdet fantastisk, for det viser os, at vores kunder er tilfredse med vores ekstra indsats.

Jeg er mere end spændt på hvad 2020 bringer, for vi har meget mere spændende gemt i ærmet, som jeg glæder mig til at afsløre

Mange tak for år 2019. For nu vil vi slutte af med ønsket om et godt nytår!

Kærlig hilsen alle os hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen 

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig