TURIST I MIT EGET LOKALOMRÅDE

Blogindlæg d. 05/08/20
Under Covid19 starten var der mange tanker, og en af dem var Tanja hvor godt kender du dit område hvor du er lokal ejendomsmægler i Stevns / Køge. Jeg besluttede mig derefter, at jeg efter sommerferien skulle starte med at være turist i eget hood, ligesom jeg var da jeg var barn.

Og det første valg var THE NORRMANS BOTIQUE https://thenorrmans.com/da/home
B&B i Tåstrup på Stevns. Da vi ankom begyndte roen allerede det mest fantastiske sted ligger blot 15 minutter fra Valløby hvor jeg bor med min familie. Her har jeg hele min barndom cyklet eller reddet på hest, da jeg er født og opvokset i Klippinge.

Vi mødte et dejligt smil i receptionen og tjekkede ind på det hyggeligste værelse i meget skøn og simpel stil. 

Vi gik igennem orangeriet og stalden som var lavet om til lounge område og restaurant. Drak en skøn kop kaffe med kage til og nød udsigten ud over den Stevnske flotte natur som mange nye tilflytter bliver afhændig af.

Da vi havde klædt om nyder vi alle den skønneste gin og tonic imens vi venter til vores bord er klar. Vi satte os til bordet og herefter fik vi serveret den skønneste mad samt vine. Stemningen var god og vi sad sammen med andre par fra hele verden og hyggede os alle meget.

Kan klart anbefale dette sted også hvis det kun er til en overnatning, middag, møder eller konference mulighederne er mange. Børn er også velkommen.

Derefter kørte vi alle til Rødvig Stevns hvor vi fik fyldt vores rygsække op med lækker mad og drikke fra Mia og Ken´s Klintens Sandwichproviant samt Boat tours https://www.klintenssandwichproviant.dk/ .

Vi gik den skønneste tur langs klinten via Trampestien https://vandreruter.dk/trampestien/ kan klart anbefale denne tur vi gik dog ikke alle 22 km så det må blive en anden god gang.

En dejlig dag som turist i eget kvarter.

Men hvor skal jeg være turist næste gang på Stevns eller Køge kommune? kom frisk med forslag for køberne til mine ejendomme skal jo sendes et godt sted hen inden de tager hjem igen.....

Knus Tanja

 

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig