Solgt på kun 5 uger

Blogindlæg d. 28/12/21

De glade sælgere Maria og Kim fortæller følgende om forløbet:

"Det har været en prima oplevelse fra første møde til at Tanja ønskede os tillykke med det endelige salg. Enhver bolighandel burde være som den man får gennem Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen.

Vi blev rådgivet omkring styling af huset og valgte selvfølgelig at tage imod dette råd, hvorefter vi havde et super professionelt møde med Christel. Vores hjem blev stylet, alle 336 kvm., så der var en rød tråd og til en overkommelig pris. Der blev taget flotte billeder med sans for detaljer som der jo er i et 100 år gammelt hus og mange har responderet rigtig positivt på såvel billeder som layout. Der blev taget en dronevideo som skabte mere end 30.000 hits i salgsperioden. Tanja og teamet er ekstremt stærke på SoMe og netop denne ekspertise var særdeles vigtigt for, at tiltrække de rette købere til vores hjem.

Et kuriosum er at Tanja for netop for 20 år siden solgte vores lille murermester blot 250 meter fra det hjem vi nu overlader trygt til den nye ejer. Den gang tog det blot 5 dage, men anno 2021 er salgstiden altså 5 uger! men datoen, hvor der bliver sat ’SOLGT’ på skiltet, den 23. december, er den samme.

Tak for en fabelagtig indsats og skønt at møde professionalisme, nærvær og engagement på så højt et niveau."

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig