Tværvej 4, Klippinge, 4672 Klippinge - Billede 1
Tværvej 4, Klippinge, 4672 Klippinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

vandskuret etplansvilla, der blev opført i 1963 og som breder sig over 100 veldisponerede kvadratmeter. Planløsningen er fordelagtig for seniorer, førstegangskøberne eller den lille børnefamilie. Lad bolig eventyret starte lige her..

Tværvej 4, Klippinge

Spændende etplansvilla med klassisk planløsning og anneks

På Tværvej 4 ligger en spændende, vandskuret etplansvilla, der blev opført i 1963 og som breder sig over 100 veldisponerede kvadratmeter. Planløsningen er fordelagtig for seniorer, førstegangskøberne eller den lille børnefamilie. Lad bolig eventyret starte lige her, hvor de mange muligheder byder sig til.
Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i indkørslen. Herfra kan I tilgå matriklen på i alt 607 m2. Flere steder i haven findes terrasse områder, hvor det vil være oplagt at skabe udendørs oaser, således at man altid finder en plads i solen, hvad enten det er morgenkaffen der skal nydes eller aftensmaden man vil indtage under åben himmel. På den store, grønne plæne kan børn og barnlige sjæle boltre sig. Udover boligen står et dejligt anneks klar med 3 disponible rum. Om dette er øremærket til en interesse eller som liberalt erhverv eller om man vil gøre brug af de ekstra m2 på anden vis, vil være helt op til den enkelte køber.
Fra entréen er det muligt at nå det funktionelle bryggers med vaskefaciliteter, badeværelset med separat brus og gennemgående, hvide klinker samt det lyse og klassiske køkken med hvide fyldningslåger og god arbejdsplads. I alrummet har man udnyttet pladsen optimalt ved at etablere et delvist lukket reolsystem, som løser opbevaringsbehovet, og samtidig fungerer som udstilling af familiens yndlingsting. De praktiske klinker i alrum og gang er nemme at holde, hvorimod der i stuen ligger flot trægulv, som i selskab med brændeovn skaber hyggelige forhold. Fra stuen kan havestuen tilgås. Her kan man blot gå i gang med at arrangere med spændende møblering, grønne planter og lanterner.
Entréen fordeler til villaens soveværelse samt et ekstra værelse.
Ejendommen er et godt udgangspunkt for velfungerende rammer, men samtidig er det oplagt at give hjemmet en makeover både ude og inde. Hvis I har mod på dette projekt, så er det lige præcis jer, som villaen venter på. Målgruppen er parret, den lille familie eller singlen, der sætter pris på lys, luft og en meget eftertragtet genbo, nemlig den legendariske Klippinge Slagteren.

I flytter til en hyggelig landsby med få hundrede mennesker, hvorfor der hersker et stærkt lokalt liv i byen med nærliggende skole, pasningstilbud og kun 100 meter til stationen. Med fast base i Klippinge kan I året rundt nyde de dejlige omgivelser, og I bor med kort afstand til både skoven, hav og strand. Som prikket over I’et er der kun få km til nærmeste indkøbsmuligheder, 5 km til Strøby, 7 km til St. Heddinge og 17 km til Køge. Og ellers kan alle varer bringes ud til din bopæl.
Her fås det hele i en samlet pakke – en god og super central beliggenhed i Klippinge.
Kontakt os, hvis I kan se potentiale med villaen her. Vi uddyber gerne mulighederne ved en fremvisning.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk

Tværvej 4
4672 Klippinge
Sagsnummer
195TPM-001059
Kontantpris
1.225.000 kr
Udbetaling
65.000 kr
Månedlig ejerudgift
1.677 kr.
Brutto eks. ejerudgift
7.639 kr
Netto eks. ejerudgift
5.939 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
G
Bygget / ombygget
1963/1968
Boligareal
100 m2
Grundareal
607 m2
Antal værelser/stuer
3/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån

Kontakt mig i dag

Indehaver / Ejendomsmægler
Tanja Poulsen Mathiesen