Åvangsvej 1, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Åvangsvej 1, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Kom til åbent hus
Torsdag d. 28/12 kl. 13:50 - 14:30

Åvangsvej 1, Strøby Egede Pæn familievilla i et af byens mest børnevenlige nabolag!

På en lukket vej, midt i den stemningsfulde kystby Strøby Egede ligger denne charmerende villa, som er klar til at danne rammen om jeres tilværelse.  
 
Den klassiske rødstensvilla fra 1977 er renoveret løbende, senest med nyt tag på udestuen samt nye vinduer. Hertil kan I nyde udelivet i den hyggelige have og hurtigt spadsere til både stranden, skoven og Solgårdsparken. Man kommer ind i en stor og lys gang med klinker, hvor der er plads til lettere møblering. Herfra fordeles til de 3 værelser. Det ene, som er øremærket til forældresoveværelse, er udstyret med skabsvæg. Alle værelser vender mod øst og indeholder masser af lys. I køkkenet får man rigtig god bordplads. Fronterne fremstår helt lyse og den nuværende tapetsering kan man kun blive glad i låget af. Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen og ønsker man et mere åbent rumforløb, kan man snildt åbne helt op. Stuen er af en sådan størrelse, at det vil være oplagt at indrette med hhv. spisestue og opholdszone. Fra stuen er der direkte adgang til terrassen samt adgang til den skønne udestue. Her er man velsignet med ovenlysvinduer, som er med til at skabe helt den rette stemning. Den rå murstensvæg skaber en rustik og elegant løsning kombineret med de blå-grå tæppefliser. Via have døren fås adgang til den hyggelige terrasse. Forestil jer hverdagen folde sig ud her med alt fra fællesmadlavning og selskabelige familiemiddage til fuldkommen afslapning. 
 
På det rummelige badeværelse er der lyst og fint med hvid sanitet og grå gulvklinker. I sommermånederne kan man tage bad med fuglefløjt i baggrunden, hvis vinduet står åbent. I skabene får man fint plads til både håndklæder og plejemidler. Planløsningen på i alt 126 m2 fuldendes af et yderst funktionelt bryggers med god skabsplads og grovkøkken funktion. Udendørs venter en spændende have med botaniske overraskelser. Ikke mindst når foråret melder sin ankomst og det vrimler op med blomster, som spreder sin duft i den spæde forårssol. Herudover står et drivhus klar til dig med de grønne fingre. Her kan man avle sine egne tomater, agurker og chiliplanter eller bare nyde en god kop kaffe.
 
Græsplænen er skabt til leg og på terrassen kan hele herligheden nydes enten omkring spisebordet eller på en solstol med et glas køligt hvidvin. 
 
I indkørslen er der plads til flere biler, idet man også har en carport. 
 
I bosætter jer på en rolig vej i Strøby Egede, centralt og med en super god beliggenhed. Tæt på naturoplevelser ved både skov og strand. I kan se frem til et rigtig godt naboskab, hvor man taler meget sammen og hjælper hinanden.  
 
Her har I ganske enkelt alt hvad I skal bruge indenfor rækkevidde i et dejligt nærmiljø. Børnene kan trygt cykle afsted mod Strøbyskolen, hvor også de mindste familiemedlemmer kan afleveres i daginstitution. I forbindelse med skole anlægget ligger Strøbyhallen med sportstilbud og indkøbene kan nemt klares i det lille Strøby Egede Center, hvor også man nemt kan tage en varm pizza med hjem under armen eller invitere familien på en uformel middag ude. Vil man søndag morgen overraske familien med friskbagt morgenbrød kan dette hentes hos Cafe Skov og Strand ved Vejs ende. Her kan man i øvrigt også vælge at indtage enten brunch eller frokost, ligesom de ofte er vært for spændende arrangementer. Her på Åvangsvej 1 er der lagt op til en dagligdag, som kommer til at glide uden de store forhindringer.
 
Er det her mon drømmeboligen? Kontakt os endelig for en fremvisning!
 
Ansvarlige ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814

Åvangsvej 1
4600 Køge
Sagsnummer
1950000078
Kontantpris
2.795.000 kr
Udbetaling
140.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.750 kr.
Brutto eks. ejerudgift
17.236 kr
Netto eks. ejerudgift
13.403 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1977/1983
Boligareal
126 m2
Andre bygninger
42 m2
Grundareal
745 m2
Antal værelser/stuer
4/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån
Tilmeld åbent hus