Gammel Hastrupvej 23, 4600 Køge - Billede 1
Gammel Hastrupvej 23, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Bækkegård - Gammel Hastrupvej 23, 4600 Køge Mondæn villa, smukt beliggende med mulighed for liberalt erhverv eller 2 generationer under samme tag

En fortræffelig udsigt til Køge Golf Klub. En eksklusiv og særdeles velholdt villa, hvor der alligevel er plads til, at man sætter sit aftryk. Beliggenheden i Gammel Hastrup, hvor naturskønne omgivelser går hånd i hånd med korte rejsetider til både Køge, København og Odense, er ligeledes favorabel, omend det er netop kombinationen af disse og mange flere kvaliteter, der kendetegner ejendommen her på Gammel Hastrupvej 23. Junckers Ege-planke gulve med gulvvarme samt flisegulv ligeledes med gulvvarme, luft/vand varmepumpe el til varme, lys og elbil-lader
 
Vi finder vej op til ejendommen og får øje på den moccafarvede, H hus-villa, som er opført i 1969 og tilrettelagt efter landskabet, hvorved man fra opholdsrummene kan skue ud over terrænet og særligt den parklignende have, beliggende på en 6.022 m2 stor grund. Gennem smedejernsporten kommer vi til gårdspladsen.Til venstre forbinder carporten værksted, kontor og badefaciliteter i en selvstændig bygning. Sagt med andre ord, så kan dén her bolig nemt blive et anliggende for liberalt erhverv kombineret med bolig.
 
Inde i villaen fortsætter den behagelige atmosfære på i alt 235 m2. Den store entré fordeler anseeligt til planløsningen, som tæller ikke mindre end 5 værelser.
 
Det er især rum forløbet gennem de 3 stuer en suite, der fanger opmærksomheden. Det er her huset præsenterer sig flottest, og hvor man fornemmer dets volumen og gode lysindfald bedst. Køkkenet fra DESIGNA (2017) bliver også hurtigt et hyppigt benyttet rum. Køkkenlågernes greb og bordpladerne i en smuk vekselvirkning gør noget ved det samlede udtryk. Her er det mondænt og lækkert med en formidabel udsigt til haven og naturligvis direkte adgang til terrasse miljøet. Takket være overdækningen tror man sagtens trodse det danske vejr & dermed sidde ude til mange måltider mange måneder om året.
 
På de 2 badeværelser fra 2004/2023 er naturen bragt med i rummet. Valget af varme latte farver til akustikvægge og badeværelsesmøbler afspejler samfundets store fokus på økologi, bæredygtighed og sundhed generelt. I tilgift får man tillige et lille gæstetoilet. Endelig fuldendes planløsningen af et stort og funktionelt bryggers med grovkøkkenfunktion.
 
Haven er et lille paradis i sig selv, der omkranser huset. Den store græsplæne er pyntet med flere store rododendroner, og foran terrassen mod syd ligger et væld af løgvækster klar til at springe ud og omdanne haven til et blomsterhav.
 
Inde i en cirkel af Bøgehæk gemmer der sig den skønneste bålplads og udelivet kan nydes på den store træterrasse, hvor også den overdækkede sektion har plads til både spisebord og loungemøbler. Med en adresse på Gammel Hastrupvej 23 har I nem adgang til alle hverdagens fornødenheder samt skønne naturområder. I cykelafstand har I både indkøbsmuligheder, Ravnsborghallen, Søndre skole/Køge Lilleskole og flere institutioner. Køge Torv ligger blot 3 km fra hoveddøren, ligesom skov og strand er let tilgængeligt.
 
Tøv ikke med at kontakte os for at planlægge en besigtigelse og lade jeres mavefornemmelse fortælle jer, om det er tid til et nyt kapitel i livet!
 
ENERGIMÆRKE: B.
 
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk CVR: 34290814. 

Gammel Hastrupvej 23
4600 Køge
Se video af boligen
play-button
Sagsnummer
1950000102
Kontantpris
7.775.000 kr
Udbetaling
390.000 kr
Månedlig ejerudgift
5.312 kr.
Brutto eks. ejerudgift
44.505 kr
Netto eks. ejerudgift
35.548 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
B
Bygget / ombygget
1969/1970
Boligareal
235 m2
Andre bygninger
112 m2
Grundareal
6022 m2
Antal værelser/stuer
6/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån