Obovej 13, 4600 Køge - Billede 1
Obovej 13, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning
Kom til åbent hus
Søndag d. 03/12 kl. 13:00 - 13:45

Obovej 13, Køge Moderne, minimalistisk villa med helt optimal placering i Køge Syd!

Obovej 13 bliver en fornøjelse for børnene at fortælle om, når de i børnehave og skole bliver spurgt til, hvor de bor. Det bliver ligeledes en fornøjelse for jer alle at rykke ind i denne gennemført lækre og detaljerige villa, der fordeler sig over 150 m2 bolig og 49 m2 integreret garage, opført i 2011. Smukke granit bordplader og de smukkeste planke gulve fra Junckers i ask.
 
Det grebsfrie køkken er indbegrebet af strømlinet design. Velgennemtænkt skabs- og skuffeindretning hjælper med at bevare overblikket, og sikrer at alt er overskueligt. Stilen er skarp og minimalistisk og så har man direkte adgang til terrassen.
 
Alrummet er som skabt til langbordet, og her er det lykkes til perfektion, at skabe et rum, hvor I samler venner og familie til hyggelige stunder med vin i glasset, tapas på menuen og en helt igennem festlig stemning. Der er tilmed åben forbindelse til stuen, så I hele tiden har en føling med, hvad børnene foretager sig, og rummet huser sagtens både bløde møbler og et legehjørne. Beslutningen om de mange vinduer i stuen er en gave for rumoplevelsen, da de sikrer et gavmildt lysindfald det meste af dagen. Solens stråler står overordentligt udsøgt for det massive egetræsgulv, og så forkæles I af en elegant brændeovn og selvfølgelig direkte adgang til haven.
 
Fordelingsgangen fra opholds miljøet har samme højglansklinker på gulvet, som i køkkenalrum, og disse er mere end bare smukke. De bidrager med elegance og et sofistikeret look til rummene. Gangen leder til de 2 badeværelser og 4 værelser, der sætter streg under, hvorfor hjemmet her er helt oplagt til familiens dagligdag. I kan alle gå til ro i tryg nærhed af hinanden, og så sørger de smukke badeværelser for, at der ikke bliver konflikt over køen til badeværelset mandag morgen. Forældresoveværelset har tillige sit eget walk-through-closet på vej til badeværelset med spa.
 
Jeres have vender mod sydvest, og derfor kommer I til at lade have dørene stå åbne ud mod den flisebelagte terrasse, hvor I kan nyde en friskmalet og ny brygget kop kaffe, mens børnene leger i den aflukkede have, hvor bøgehækken er godt opvokset. Haven er særdeles overkommelig med masser af grøn plæne og uden bede, som ustandseligt skal passes. En minimalistisk have uden nogen dikkedarer. 
 
Som ekstra bonus kan man kun glæde sig til den lukkede garage med elport.
 
Her på Obovej 13 vil kvarterets ro være kærkomment, og det samme er beliggenheden tæt på dagtilbud, indkøb, skole, sport og offentlig transport. Alle byens tilbud er let tilgængelige og det skal tilsvarende fremhæves, at det kun tager omtrent en halv time at køre til København.
 
I Køge syd bosætter man sig tæt på imponerende naturområder. Omkring byen er der store skovområder, søer og man er ej heller langt fra havet. Køge er kendt for sine mange aktiviteter og seværdigheder, og byen imødekommer alle fra turister til bosiddende børnefamilier. Særligt er torvet og havnen livlige knudepunkter.
 
Vi glæder os til at slå dørene op for jer på Obovej 13!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge tlf: 24 6464 55 tanja@tanjamathisen.dk CVR: 34290814.

Obovej 13
4600 Køge
Sagsnummer
1950000093
Kontantpris
5.995.000 kr
Udbetaling
300.000 kr
Månedlig ejerudgift
3.935 kr.
Brutto eks. ejerudgift
36.789 kr
Netto eks. ejerudgift
28.906 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
B
Bygget / ombygget
2011
Boligareal
150 m2
Grundareal
726 m2
Antal værelser/stuer
5/1
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån