Skovvangsvej 33, Strøby Egede, 4600 Køge - Billede 1
Skovvangsvej 33, Strøby Egede, 4600 Køge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Et knaldhamrende godt stenkast fra Køge

Skovvangsvej 33, Strøby Egede 4600 Køge.
 
På en adresse i Strøby Egede og dermed med et af de meste populære postnumre, står denne rummelige etplansvilla klar til at modtage en ny familie.
 
Ejendommen fra 1971 præsenterer sig nydeligt med en rød murstensfacade og sorte vinduer. Huset ligger på en 721 kvadratmeter stor grund.
 
Indenfor starter vi rundvisningen i kokkens køkkenalrum fra 2021, husets absolutte foretrukne mødested for hele familien. Køkkenet i sig selv udstråler en grundighed og detaljesans. De stramme linjer og den knivskarpe symmetri indtager rummet og spreder en aura af orden, overskud og høj klasse. Køkken-øen vil tiltrække såvel voksne og børn som såvel gæsterne. Med 2 ovne bliver det en sand fornøjelse at tilberede de helt store middage og man har masser af albueplads. Det fantastiske rum glider direkte over i opholdsstue zonen. Her rammer de blotlagte murstensvægge New Yorker-stilen helt perfekt og tilfører stuen et råt og rustikt udtryk. Her lader man sig helt ubemærket forføre til ren ZEN-stemning. Slidstærkt laminatgulv med høj lyddæmpning.
 
Via fordelingsgangen ligger de 3 regulære værelser, som alle har gode indretning potentialer. Overfor ligger det flotte badeværelse fra 2021 med brus, som udstråler en dejlig ro i en kulisse, hvor naturens farver er sat godt i spil. Herudover byder planløsningen på et ekstra toilet.
 
Afslutningsvis kommer vi til bryggerset, som udover at se flot ud, ligeledes er ganske veludstyret med vaskefaciliteter, bordplads og grovkøkken funktion. De praktiske klinker er som skabt til beskidte hundepoter og mudrede gummistøvler.Der er gulvvarme i køkkenet, stuen, gæstetoilet, badeværelse, entre – opvarmes på varmekilden og resten af de i alt 159 kvadratmeter opvarmes via varmepumpe.
 
Solen siger godmorgen og kigger ind på værelserne, inden den spreder sine stråler på terrasseområdet det meste af dagen. 
 
Her på matriklen kan haven let gå hen og blive herren i huset. Heldigvis den venligste af slagsen, eventyrlysten og legesyg, men også helt privat og fuld af hemmelige åndehuller. Her er man fri for nabokig. Her får man drivhus, delvist overdækket træterrasse, blomster og bier, og hvad der ellers hører til i paradisets have anno 2023, når man er en travl familie med livsnyder gen.
 
I Strøby Egede er man tæt på Østersøens bølger, der slår i takt med hjertet og spejler sig i øjet. Her kan man nyde den dejlige og børnevenlige strand og nyde godt af de aktiviteter, som havet stiller til rådighed.
 
Fra Skovvangsvej er man i gåafstand til alt, hvad det gode liv ellers indebærer. Strøby Egede centeret tilbyder dagligvarebutikker, bager, apotek og restauranter. Vil man gøre brug af offentlig transport, kan man hoppe på bussen og lade sig transportere de blot 8 km til Køge.
 
På vejen er der en vinterbadeklub, vejfest, loppemarked som tit slutter med hjemmebagt kage og Rosévin.
 
Hvis I som familie leder efter et sted, hvor I kan bo i fredelige og rolige rammer. Et sted hvor der er god plads til at bevare familielivet og hvor det er nemt at klare de praktiske indslag, så vil et godt råd være at kigge nærmere på Skovvangsvej 33. Her kan familien flytte ind i en flotte og moderne rammer. Naturen, som I er omgivet af, bliver ikke bedre. Her er man tæt på både skov, strand og vand. De daglige gåture med hunden eller løbeturene forsødes af åen, der snor sig bag om byen og gennem den flotte Solgårdspark, hvor også den botaniske have er at finde.
 
ALT dette kan nu blive familiens hverdag – ring for en fremvisning!
 
Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen Nørregade 10C 4600 Køge 24646455 Tanja@Tanjamathiesen.dk CVR: 34290814.

Skovvangsvej 33
4600 Køge
Sagsnummer
195TPM-001413
Kontantpris
3.295.000 kr
Udbetaling
165.000 kr
Månedlig ejerudgift
3.027 kr.
Brutto eks. ejerudgift
20.377 kr
Netto eks. ejerudgift
15.847 kr
Boligtype
Villa
Energimærke
C
Bygget / ombygget
1971/1978
Boligareal
159 m2
Grundareal
721 m2
Antal værelser/stuer
5/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån

Kontakt mig i dag

Indehaver / Ejendomsmægler
Tanja Poulsen Mathiesen