Boestoftevej 91, Boestofte, 4660 Store Heddinge - Billede 1
Boestoftevej 91, Boestofte, 4660 Store Heddinge - Plantegning 1
fullscreen
Fuld skærm
camera
Billeder
floorplan
Plantegning
pin
Kort
Bestil en fremvisning

Naturskøn grund med en ialt 430 m2 ejendom med MEGET lavt varmeforbrug

MIDT I NATURENS RO kom til åbent hus den 18.06 KL. 15:00 – 16:00
 
Midt i den skønne natur på Stevns ligger denne fine “nye” lystejendom i et smørhul nær Boestofte, Lyderslev og Havnelev, ej heller langt fra Rødvig.  Er I klar til at se et af de slags hjem, der tager pusten fra jer? Et fredfyldt sted, som emmer så meget af sjæl, lækkerhed og naturens ro, at man forelsker sig ved første øjekast? Boestoftevej 91 er sprunget op ad skattekisten, og vi er meget fornøjede over at byde velkommen på en naturskøn 14.241 m2 m2 grund med en 430 m2 ejendom fra hhv. 1871 og 2020.
 
Sagt med andre ord, så får man her det perfekte match mellem den gamle charme og det moderne hjem. Det oprundelige kridtstenshus er bygget sammen med tilbygningen og man overtager på det nærmeste en spritny bolig. Tilhørende findes stort værkstedsbygning med lift til bil og masser af opbevaringsplads. På naturarealerne findes god plads til udeliv og mindre dyrehold, særligt bør der fremhæves det lille mose- og engområde. Meget lavt varmeforbrug da det meste af ejendommen er fra 2020 & 5 kWh solcelleanlæg.
 
Indenfor venter en god planløsning fordelt over 2 etager, som rummer masser af plads til børnefamiliens hverdag. I kan glæde jer over moderne komfort med gulvvarme i hele underetagen, hvor gulvene er belagt med skiffer, førstesalen er der Junckers massivt egeparket, alle vådrum er med granit. 
 
Udover en stor vinkelstue, flot køkken-alrum med lækre elementer og stor hall rummer stueetagen også et godt værelse samt et ekstra køkken. Planløsningen fuldendes af et flot og luksuriøst badeværelse, som er indrettet med dobbelt brusekabine og som fremstår helt ud over det sædvanlige. Blot et eksempel på en af de mange komfortable løsninger er opholdsstuens akustikplader i loftet, som bidrager til en behagelig stemning uden lyden af efterklang  
 
I køkkenalrummet står brændeovnen, som sørger for en behagelig varme og stemning i de kolde måneder, og de synlige bjælker skaber en helt fantastisk atmosfære. I det hele taget er der her tale om et helt exceptionelt køkken, hvor der absolut ikke er sparet på de skønne finesser.    
 
Førstesalen udgør en dejlig soveafdeling med 4 rummelige værelser og en møblerbar repos, som vil være helt perfekt til kontorområdet, måske i forbindelse med hjemmearbejdsplads. Fra det ene af værelserne findes tillige nedgang til køkkenalrummet. I forbindelse med forældresoveværelset er etableret walk-in-closet og førstesalen indeholder desuden et flot badeværelse med brus og gulvvarme. De store glasfacader bidrager i høj grad til, at den skønne natur kan bringes i spil og gå med jer i seng.   
 
De nyanlagte træterrasser på husets for- og bagside indbyder til mange skønne stunder i hele sommerhalvåret. Her kan familielivet for alvor nydes under åben himmel med afslapning, grillaftener, smukt beplantede krukker og vildmarksbad. I den parklignende have kan frit tilvælges urtehave, drivhus, hønsebesætning eller hvad man nu end ønsker sig.    I befinder jer ca. 6 km kørsel fra Rødvig, godt placeret som en af de grønne pletter på Danmarkskortet, hvor marker, skovbryn og dyrefolde kan blive jeres nærmeste naboer. Her får I det, som mange drømmer om. Forholdsvis bynær beliggenhed og en følelse af, at I er kommet på landet. Roen og det vilde dyreliv er med til at sætte scenen, mens fuglene kvidrer om kap, og solens stråler skaber varme og ny energi på matriklen.
 
I hverdagen får I ikke langt til de gængse nødvendigheder. Der kører bus til skolen lige uden for døren og i nærområdet findes daginstitutioner og indkøb. I bliver helt automatisk en del af et godt og aktivt lokalmiljø. Trænger I til en dosis byliv, så kan turen gå til St. Heddinge, som klares på kun 10 minutter. Ejendommens planløsning med 2 køkkener og de 2 opgange til førstesalen gør det faktisk muligt at bo mere end 1 familie i huset. Alternativt egner ejendommen sig til liberalt erhverv og/ eller hjemmearbejdspladser.  
 
Der er virkelig tale om en sjældent udbudt ejendom, som indeholder så meget charme, så meget komfort og så mange unikke detaljer, som er svære at beskrive – men absolut skal opleves.  
 
Velkommen på Boestoftevej 91 – vi glæder os til at mødes på adressen til en fremvisning!
 
Ansvarlig Ejendomsmægler Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk Nørregade 10C 4600 Køge CVR: 34290814.

Boestoftevej 91
4660 Store Heddinge
Sagsnummer
1950000051
Kontantpris
3.995.000 kr
Udbetaling
200.000 kr
Månedlig ejerudgift
2.774 kr.
Brutto eks. ejerudgift
22.991 kr
Netto eks. ejerudgift
18.188 kr
Boligtype
Boliglandbrug
Energimærke
A2010
Bygget / ombygget
1871/2020
Boligareal
430 m2
Andre bygninger
124 m2
Grundareal
14241 m2
Antal værelser/stuer
7/2
Bestil fremvisning
Hent salgsmateriale
Giv et bud
Kontakt mægler
Bestil gratis salgsvurdering
Tjek boliglån