Kundeanbefalinger

Vi elsker at skille os ud fra de andre, og det er det vi lever af... Faktisk får vi hele 70% af vores salgsvurderinger fra tidligere kunder, der har anbefalet os til andre. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen er kreativitet og service i centrum, hver bolig er unik og har en historie. Den historie fortæller vi og det er vigtigt for os, at ingen boligsalg bliver ens. 

I Solrød Strand, har Brian og familien netop solgt sit rækkehus igennem Ejendomsmægler Tanja Mathiesen. Han har været så sød at sende os en lille videohilsen, tusind tak for de fine ord. 
 

"Nytænkende, sød og flink"

 

Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen hjalp med at sælge Asta og Lasses hus i Hårlev. Parret var rigtig tilfredse med, hvordan handlen foregik.

Asta fortæller: "Huset nåede kun at ligge i 16 dage, inden det blev solgt. Og det blev endda solgt i budrunde. Tanja gør tingene på sin helt egen måde, og det virker virkelig. Hun sørgede for, at hele processen var nem og ligetil." 

 

"Outstanding"

"Det var et virkelig behageligt forløb med Tanja. Hun er dygtig og serviceminded og var rigtig god til at rådgave os i processen. Hele holdet med stylist og fotograf gjorde også bare, at det hele gik rigtig godt - vi blev endda selv inspireret til at pifte indretningen op i vores nye bolig, efter vi så, hvordan de fik huset til at shine." siger Lars om samarbejdet med Ejendomsmægler Tanja Mathiesen, da Lars og Lizette satte deres hus i Strøby Egede til salg.

 


Efter lang tids søgen fik de drømmehuset.
1 år med boligsøgen, mange snakke og tvivl blev sat i baggrunden, da køberne Alexander og Helene var til åbent hus i Pinsen. De var ikke længere i tvivl om, at de havde fundet deres drømmebolig.
“Vi så det kun 1 time til fremvisning og var ikke i tvivl. Det var drømmehuset”

De fik hurtigt sendt et bud afsted, og det blev erstattet af alvorlige sommerfugle, da banken hoppede fra, og der kom flere bud på huset.
Heldigvis fik de hjælp af BoFinans Køge & Stevns til finansiering af deres bolig, og glæden blev endnu større, da sælger valgte deres bud frem for en potentiel budrunde.
Alexander blev ringet op med den glædelige nyhed, at sælgeren havde valgt dem. Han og datteren ventede derfor i lejligheden med flag, så de kunne overbringe den gode nyhed. 

Kæmpe tillykke med huskøbet. Vi ønsker jer alt det bedste fremover.
...Og stor tak til Bofinans for deres hurtighed samt gode samarbejde omkring købet.
 

   
Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen hjalp køberne af Drosselvej 32 med at finde deres drømmehus hus i Karise.

Nicolai fortæller: “Super professionel håndtering af Tanja. Vi har netop købt en bolig gennem Tanja i maj, og vi har haft en rigtig god dialog og kommunikation hele vejen gennem forløbet. Det kan kun anbefales at købe gennem ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen”

Er du på udkig efter en ny bolig? Så se hele udvalget af ejendomme her.
Vi hjalp Jeanne og hendes familie med at få solgt hendes hus på Svalehøjvej 7 i Varpelev ved Hårlev. Læs hvad hun fortæller om oplevelsen her:

"Tusind tak for et yderst professionelt salg samt kærlig omsorg. Kan kun anbefale Tanja Poulsen Mathiesen som den bedste ejendomsmægler. Tusind tak

Vi kan næsten ikke få hænderne ned over sådan en fantastisk udtalelse, og er klar til at hjælpe de næste hjem eller videre til noget nyt. Ring til Tanja på 24 64 64 55 eller smut ind forbi kontoret på Nørregade 10C i Køge for at høre mere om dine muligheder
 

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig