Kundeanbefalinger

Vi elsker at skille os ud fra de andre, og det er det vi lever af... Faktisk får vi hele 70% af vores salgsvurderinger fra tidligere kunder, der har anbefalet os til andre. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen er kreativitet og service i centrum, hver bolig er unik og har en historie. Den historie fortæller vi og det er vigtigt for os, at ingen boligsalg bliver ens. 

I Solrød Strand, har Brian og familien netop solgt sit rækkehus igennem Ejendomsmægler Tanja Mathiesen. Han har været så sød at sende os en lille videohilsen, tusind tak for de fine ord. 
 

"Nytænkende, sød og flink"

 

Ejendomsmæglerfirmaet Tanja Mathiesen hjalp med at sælge Asta og Lasses hus i Hårlev. Parret var rigtig tilfredse med, hvordan handlen foregik.

Asta fortæller: "Huset nåede kun at ligge i 16 dage, inden det blev solgt. Og det blev endda solgt i budrunde. Tanja gør tingene på sin helt egen måde, og det virker virkelig. Hun sørgede for, at hele processen var nem og ligetil." 

 

"Outstanding"

"Det var et virkelig behageligt forløb med Tanja. Hun er dygtig og serviceminded og var rigtig god til at rådgave os i processen. Hele holdet med stylist og fotograf gjorde også bare, at det hele gik rigtig godt - vi blev endda selv inspireret til at pifte indretningen op i vores nye bolig, efter vi så, hvordan de fik huset til at shine." siger Lars om samarbejdet med Ejendomsmægler Tanja Mathiesen, da Lars og Lizette satte deres hus i Strøby Egede til salg.

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig