Drømmer du om en eksklusiv og unik ejerlejlighed med central beliggenhed i naturskønne opgivelser? Her I Morelhaven 93 får man en flot og indflytnings klar 4V’er på i alt 99 m2 fra 2006. Til lejlighed

Morelhaven 93, Køge

Drømmer I om en eksklusiv og unik ejerlejlighed med central beliggenhed i naturskønne opgivelser?

Her I Morelhaven 93 får man en flot og indflytnings klar 4V’er på i alt 99 m2 fra 2006.

Adgangen til de enkelte etageboliger foregår via altangange. Foran indgangsdøren har man sin egen terrasse, hvor man kan indrette individuelt med blomsterkrukker, bord og stole.

Fælles for alle boligerne er højt til loftet og et helt exceptionel lys-indfald, takket være de store vinduespartier fra gulv til loft. Men her ophører også de fælles træk, for alle lejligheder er unikke og indrettet meget forskelligt.

Vi inviterer indenfor i en særlig lækker en af slagsen. I den lille entré er der fin plads til hverdagslivet med indbyggede skabe til at gemme overtøj og sko af vejen.

Boligens hjerte er det store åbne rum, som tæller både køkken, spise afdeling og opholdsstue. Rumforløbets udformning giver mulighed for hygge, nærvær og gode oplevelser, når der f.eks. skal kokkererer eller laves lektier. Med den smarte nichevæg, som også fungerer som siddelounge med et par barstole, bliver køkkenet automatisk til et omdrejningspunkt i boligen. Køkkenet fremstår med lækre kvalitets produkter, træfronter og en gedigen bordplade, som passer smukt til boligens i øvrigt rene linjer.

Fra køkkenet ledes man direkte over i mellemgangen, hvor der udover bordplade og skabe, er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra fås adgang til badeværelset med brus og håndklædehylde samt vask med skabarrangement.

Planløsningen tæller ikke mindre end 3 reelle værelser, som alle nyder godt af det skønne lys-indfald og danner rammen for det gode hjemmeliv. I tilknytning til badeværelset findes forældre soveværelset, som er udstyret med hel skabs-væg med skydedørs låger. De 2 andre værelser er placeret dør om dør i lejlighedens anden ende og med direkte adgang til hjerterummet.

Til lejligheden hører en skøn altan, som giver fornemmelsen af, at ude- og inderum flyder sammen i harmoni med de skønne omgivelser og den herlige udsigt. Her kan man sagtens få plads til grillen og et lille have-bord.

Lejligheden fremstår utrolig velholdt og værd at fremhæve er de smukke trægulve overalt.

Frugthaverne I Ølby er præget af central beliggenhed i naturskønne omgivelser, som danner rammen om et indbydende og trygt nabolag, hvor hverdagen og livet leves på bedste vis. Her ånder alt fred og idyl, og når sommeren melder sin ankomst, lokker Køges skønne sandstrande med friske dukkerter og rolige slentreture langs vandkanten med familien, imens havnemiljøet indbyder til hyggelige middage i maritime omgivelser, blot få km fra adressen. Hele året rundt kan de lange gå- og løbeture finde sted på Køge Ås og om vinteren kan ungerne glæde sig til de sne belagte kælkebakker i Frugthaverne, ligesom en fantastisk legeplads står klar. I kort gå-afstand fra adressen findes Ølby Centret. Her kan alle dagligvareindkøbene klares og herfra kører ligeledes offentlig transport. Udover Apotek, Matas og frugt- og grøntsagbaszar kan man også nyde et måltid ude eller lade sig friste af en rygende varm pizza. Køge Centrum er blot en kort cykeltur herfra og på den anden side af vejen skyder det nye Universitets sygehus op.

Vil man gerne være med hvor det sker og vil man gerne være en del af en by i rivende udvikling – så besøg Frugthaverne og oplev den nærmest sydlandske stemning. Lad os mødes i Morelhaven 93 – ring allerede i dag for en fremvisning!

Morelhaven 93, 2

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001002
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:99 M 2
Bygget/ombygget:2006 / 0
Grund:23130 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig