GULDKORN FRA SÆLGER
X

Boligen er i sandhed indflytningsklar og med en dåbsattest, der siger 2015, vil vedligeholdelsen være absolut minimal i de næste mange år. Med andre ord kan familien her læne sig tilbage, nyde livet o

Midt i den dejlige natur, i Strøby Egede, der ligger fredfyldt, omtrent ved vandkanten, på strækningen mellem Køge og St. Heddinge, finder man i det stille kvarter på Blåklokkevej, denne pragtfulde villa i nr. 31. Matriklens 908 m2 omkranses af et grønt bælte, som komplementer huset fortrinligt. Rammerne for de i alt 154 m2 bolig er drømmende, æstetiske og smukke. Her får børnefamilien gennemgående høj kvalitet og en dejlig mængde kvadratmeter, som giver plads til samvær og privatliv.

Ejendommen som er bygget med en moderne indretning, som blandet andet udmærker sig med 2 seperate soveafdelinger. I alt 4 reelle værelser med trægulve står klar, hvoraf det ene er forældresoveværelse med eget luksuriøst walk-in-closet og et lækkert badeværelse. Som nabo hertil ligger et selvstændigt værelse og i husets anden ende ligger de 2 resterende værelser, samlet om endnu et badeværelse. Fælles for begge badeværelser er minimalistiske og stilfulde rammer med brusehjørner med matteret glas.

Inden vi bevæger os mod det helt specielle opholdsmiljø, skal i lige runde bryggerset, der har indbygningsskabe, grovkøkken og rum til vaskefaciliteterne.

Køkken-alrummet og stuen flyder sammen i ét prægtigt rum med et henrivende lys-indfald takket være de gavmilde vinduespartier. På gulvet imponerer de smukke klinker og generelt er her en skøn, luftig atmosfære med plads til rolige hverdagsaftener, børnefødselsdage med balloner og festlige middage. Selve køkkenet er udformet i et stilrent interiør fra HTH med rummelig køkken ø og en lækker sort bordplade. I stuen giver den svævende hylde af en biopejs et rigtigt Zen udtryk i rummet, og lægger op til velvære og afslapning. I de enestående opholdsrum findes 2 udgange til den store, delvist overdækkede terrasse, hvis fliser breder sig hele vejen rundt om huset.  lydisolerende lofter i hele huset

Haven er, som huset, nem at vedligeholde og når familien har fri er her masser af muligheder for at slappe af og nyde den store, dejlige have, som er fuldstændig ugenert. Her kan solen og hyggelige BBQ-middage nydes. Hertil kommer et skønt udhus og en integreret dobbelt-carport. 

Kvarteret har stisystemer til at lede jer frem og tilbage til både bydelen i Strøby Egede samt til Strøbyskolen og den populære institution Lærkehuset. I byen findes flere indkøbsmuligheder, bager, apotek og caféer. Den relativt korte tur til strand og vand gør det nemt at komme til den fælles, private strandgrund, idet Østersøen blot er en kort cykeltur borte. Strøby Egede er til dem der gerne vil bo i smukke omgivelser med natur let tilgængeligt. Med Køge Centrum tæt ved, er der ikke langt til shopping-muligheder, biograf og kulturelle oplevelser. Hele oplandet omkring Strøby Egede er naturskønt og bevæger man sig længere ned på Stevns venter mange oplevelser forude. Det samme gør sig gældende i retning mod Vallø, hvor også naturen byder ind på smukkeste vis.

Boligen er i sandhed indflytningsklar og med en dåbsattest, der siger 2015, vil vedligeholdelsen være absolut minimal i de næste mange år. Med andre ord kan familien her læne sig tilbage, nyde livet og hinanden.

Kom forbi og oplev selv denne super gode familiebolig!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455


Blåklokkevej 31

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001005
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:154 M 2
Bygget/ombygget:2015 / 0
Grund:908 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig