GULDKORN FRA SÆLGER
X

180 skønne kvadratmeter fuld af charme og idyl

Velkommen til 180 skønne kvadratmeter fuld af charme og idyl.

Vi befinder os i Køge, på en dejlig villavej, ikke langt fra centrum. Når man ankommer til adressen begynder drømmene allerede at spire og man bliver bestemt ikke skuffet.

I stueplan byder vi velkommen til et lyst og imødekommende hjerterum, hvor familien kan stortrives. De høje træpaneler i det i øvrigt særdeles smagfulde køkken bidrager til en dekadent stemning med masser af personlighed. Helhedsindtrykket er skønt og man får straks lyst til at gå i gang med en lækker middag eller en spændende frugttærte. Ved spisepladsen kan den øvrige familie følge med i madlavningen og når der er inviteret gæster kan der dækkes op i spisestuen, som flyder sammen med opholdsstuen, hvor man tillige nyder godt af den knitrende brændeovn i hjørnet. Herfra stuen findes trappen til førstesalen hvor et repos fordeler til 3 regulære værelser. Det ene oplagt som forældre-soveværelse med adgang til walk-in-closet og dejligt badeværelse. Den hyggelige stemning, de fine skråvægge og finurlige, små finesser er næsten ikke til at stå for.

Stueplan indeholder udover gang og entré et flot badeværelse med brus, hvor mange lækre detaljer gør rummet unikt, skønt værelse med udsigt til baghaven. I separat afdeling er der et ekstra WC samt værelse med eget indgang, som med fordel kunne bruges til liberalt erhverv f.eks, revisor eller massør.

På ejendommens bagside frister den skønneste have. Her kan man gå på spændende opdagelse blandt alverdens stauder, løgvækster, orangeri og drivhus. På de flisebelagte områder kan man nyde synet og indsnuse de mange dufte. Når sommeren går på hæld eller når duggen om aftenen har lagt sig kan man rykke ind under pavillonen. Selvom haven nærmest får enhver til at dåne, så er vedligeholdelsen faktisk minimal, idet knust granit og træ skærv holder ukrudtet væk. En helt fantastisk oase, hvor privatliv og hygge ikke får bedre betingelser.

Ejendommen passer perfekt til at invitere farver, mønstre og forskelligartede møbler indenfor. Her er plads til masser af nips og udsmykning i indretningen, fuldstændig i tråd med den maksimalistiske trend, som lige nu er på vej til at give genklang i de danske hjem.

Her på adressen vil det være oplagt at lade cyklerne stå klar til skønne ture i det danske land. På under 5 minutter når man Køge Marina, hvor et dejligt område breder sig ud med badestrand, lystbådehavn, vinterbadning faciliteter, restauranter og is bar. Et stenkast fra fortovskanten ligger Køge Centrum og Køge Station, ligesom SFO, tilhørende midtbyens skole Sct. Nicolai Skole også gør det. Med adresse så tæt på byen vil fristelserne være mange. Køge byder på alt lige fra shopping, hyggelige torve dage, udsøgte middage og ikke mindst de mange faciliteter indenfor både sport og kultur. Det går stærkt i Køge og nogle af de nyeste tiltag er den imponerende Køge Nord Station, det nye Køge Capelli Stadion samt det kommende Super Sygehus.

Her på adressen får man de helt eminente rammer for tydeligt at fortælle helt sin egen historie. Her er plads til via indretning og personligt præg nøjagtigt at signalere hvem man er. Har du og din familie lyst til at fortsætte historien her på Tangmosevej 51 i Køge?

Kom selv og mærk den varme stemning. Vi fremviser meget gerne!


Tangmosevej 51

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001006
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:180 M 2
Grund:668 M 2
Antal vær./stuer:5/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:40 M 2

Øvrige boliger

Bjergvej 14
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:5/3
Pris2.795.000
Nyhed

Strøby Bygade 30B, ST 1.
4671 Strøby


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse88 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.849.000

Hovedgaden 28
4340 Tølløse


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse134 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.395.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig