1-Plans villa til den pladskrævende familie eller jer med selvstændigt erhverv

Velkommen til Frøslevvej 5, og velkommen til en gedigen murstensvilla, der råder over et imponerende areal på 194 m2. Her er masser af rum til den pladskrævende familie eller jer med selvstændigt erhverv.

Ejendommen er opført i 1993, og den står i virkelig flot vedligeholdelsesstand. Selve grunden tæller 1148 m2, og den fordeler sig med en lukket og velanlagt have med plads til hele familien. Den veltrimmede beplantning kræver minimal vedligeholdelse, og på det store græsareal kan ungerne løbe og lege, mens de voksne slapper af på den solrige terrasse, som naturligvis er orienteret mod syd. Et skønt overdække forlænger sommeraftenerne udendørs og med en terrassevarmer kan man sidde ude til langt hen på efteråret samt fra det spæde forår.

Der er tale om en super flot villa med et formidabelt lysindfald og mange lækre detaljer. Allerede ved ankomst til adressen lægger man mærke til smedejernslågen og det imødekommende indgangsparti.

Fra den integrerede carport fås adgang til det store bryggers/grovkøkken, hvor alle faciliteter til den aktive børnefamilie står klar.

Villaens hjerte er det pragtfulde, åbne køkken/alrum, som glider direkte over i stuemiljøet. Man drages af gulvenes smukke, brede planker og lægger mærke til lysspot spillet i loftet. Det åbne miljø emmer af ren hygge med brændeovn og herlige familiestunder, hvor såvel halvmuren i køkkenet som spisebordet hurtigt benyttes til børnenes lektielæsning og brætspil turneringer. Køkkenets interiør er udført i en tidløs stil, og de 2 vinduer beriger rummet med masser af dagslys.

Fra alrummet fås adgang til familiesektionen i huset, som er udstyret med 3 dejlige værelser samt et stort badeværelse med badekar.

I forbindelse med bryggers og carport er den anden sektion placeret, hvor 3 værelser/kontorer står klar til netop jeres formål.

Villaen ligger i St. Heddinge centrum og man finder selvsagt alle dagligdagens fornødenheder inden for gå- eller cykelafstand. Det værende sig både skole, institutioner og indkøbsmuligheder. St. Heddinge bykerne byder på et væld af spændende forretninger og handelsstandsforeningen inviterer til mange arrangementer. Hvad angår sport og fritidsaktiviteter kan byen bla. bryste sig af spritny svømmehal og ifølge lokalplanen inden længe også en ny Stevns Hal.

Denne centrale placering vil uden tvivl være en fordel for erhvervsdrivende.

På trods af den bynære adresse befinder man sig i landlige omgivelser og man skal ikke langt ned ad vejen før man mødes af langstrakte marker så langt øjet rækker. Stevns byder på noget af den aller smukkeste natur og de omkringliggende byer vil være oplagte besøgssteder når weekenden banker på eller når ferie og helligdage melder sig. Tag f.eks. en tur til Højerup og oplev Stevns Klint med den gamle kirke. Læg vejen forbi Kystbyen Rødvig og forkæl jer selv med frisk fisk. Besøg Holtug Kridtbrud eller pak picnickurven og tag en tur til den hyggelige Bøgeskov Havn. Stevns bliver man aldrig træt af og man bliver aldrig færdig med at besøge de skønne steder.

Mulighedsrig må være nøgleordet for denne rummelige ejendom. Her på matriklen finder man nemlig den helt perfekte kontekst, hvis man er den selvstændige, som ønsker at være tæt på hjemmet og familien. Planløsningen vil kunne tilrettes mange former for erhverv. De mange værelser vil let kunne anvendes af en dagplejer. Klinik for fysioterapi eller massage vil ligeledes være oplagt, ligesom lokalerne vil være eminente for et revisionskontor.

Mon ikke dit liberalt erhverv også passer ind?

Vi glæder os i hvert fald meget til at vise villaen frem.

Ansvarlig ejendomsmægler/indehaver: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk.


Frøslevvej 5

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001009
Kontantpris:2.475.000 DKK
Udbetaling:125.000 DKK
Månedlig ejerudgift:3.006 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:8.159 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:9.416 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:194 M 2
Bygget/ombygget:1993 / 1998
Grund:1148 M 2
Antal vær./stuer:5/1
Andre bygninger i alt:54 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Blåklokkevej 31
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse154 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris4.000.000

Lyngvej 48
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse113 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.999.000

Frøslevvej 5
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse194 m2
Antal vær./stuer:5/1
Pris2.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig