GULDKORN FRA SÆLGER
X

Boligen rummer i alt 273 kvadratmeter fordelt på 2 plan og hertil kommer et stort anneks samt værksteds- og staldbygning.

Møllegårdsvej 1, 4660 St. Heddinge

Vi har fundet familiens ”helle” på naturskønne Stevns !

Læs med her:

Som en modpol til det hektiske by-liv præsenterer vi nu denne helt fantastiske landejendom ”HØJBROGAARD”, beliggende lidt udenfor Sigerslev, knap 1,8 km fra St. Heddinge.

Hovedbygningen fra år 1800 er total renoveret og fremstår nu som en oplevelsesrig, energivenlig og nutidig bolig for en travl børnefamilie.

Bygningens geometri og materialekarakter er bibeholdt og sammen med den store værksteds- og staldbygning fremstår anlægget som en helhed i harmonisk samklang med de tilstødende skov-, mose- og markarealer.

Boligen rummer i alt 273 kvadratmeter fordelt på 2 plan og hertil kommer et stort udhus/anneks på 147 kvm. samt værksteds- og staldbygning på 380 kvm.

Indenfor i boligen fornemmer man straks alt det hjerteblod, som de nuværende ejere har lagt i stedet og lader man sit blik glide rundt i de mange rum, ledes tankerne helt naturligt hen på, at her virkelig er blevet arbejdet igennem og brugt rigtig meget tid og penge.

I det ekstravagante køkken-alrum fremstår alting bare lækkert. Under en stjernehimmel af spots foregår madlavningen og bordpladsen er helt fortrinlig for flere kokke i køkkenet samtidig. Enkle, hvide fyldnings-låger og træbordplade samt en kogeø med granitbordplade står flot til de hårde hvidevarer i børstet stål og den varme glød fra klinkerne på gulvet. Et lyst, funktionelt og spændende rum, som inviterer familien til længerevarende ophold både ved kogepladerne eller ved spisebordet. Fra alrummet er direkte adgang til terrassen, ligesom man også herfra via franske døre føres videre til opholdsstuen. Her kan indrettes en super hyggelig og intim stue, hvor familien kommer hinanden ved og samtidig er i tæt kontakt til dem der stadig opholder sig i køkkenet.

I den rummelige entré mærker man straks plads og den enorme volumen og æstetik, der er gennemgående for hele ejendommen. Her findes opgangen til førstesalen og det er også herfra der fås adgang til badeværelset. Også her fremstår interiøret flot og tidløst med indbygget bruseniche, udført i rustikke klinker. Et rummeligt skabarrangement med nedfældet håndvask og et højskab giver god opbevarings plads til håndklæder og andre badeværelses artikler. Fra entréen fordeles ligeledes til de 3 værelser i stueplan og ikke mindst til det uundværlige bryggers.

1. salen gør noget helt særligt for ejendommen. Den store repos er ligeså meget en stue eller et multirum for familiens børn og med adgang til hele 4 værelser her under de skråbrædder, kan man sagtens udvide børneflokken. Masser af naturligt lys strømmer ind af vinduerne og skaber en fantastisk hygge. Et smukt badeværelse står klar, hvor man heller ikke har sparet på noget.

Det er ikke kun i det indvendige, men lige så meget udvendigt man har kræset for detaljerne. Store natursten byder majestætisk velkommen på adressen, hvor også en stor flot gårdsplads tager godt imod jer. Her er skabt et lækkert, flisebelagt loungeområde godt i læ af mur med hyggelige staldvinduer og på gårdspladsen hersker en fantastisk stemning.

I den tilhørende garage-, stald- og værkstedsbygning er mulighederne for udnyttelse mange. Måske en gårdbutik, gildesal eller pladskrævende hobby vil være formålet for jer. Måske I som nuværende ejer vil fortsætte dyrehold og dermed nyde godt af et par søde køer. Også annekset åbner mange muligheder. For nuværende huser det pillefyret og en masse disponible rum.

I den dejlige have kan familien tænde bål, lave snobrød og drikke varm kakao med skum fiduser, puttet godt ind i store, varme skind og tæpper. I kan lave små hyggelige projekter som at male sten og flette kranse af grene fra haven og på de store græsarealer kan slås vejrmøller og spilles bold. De lange sommeraftener kan nydes på terrassen og når benene skal strækkes lidt, finder man cyklerne frem eller går lange ture i de nærliggende landarealer eller tager turen ud til kysten, hvor man mødes af den sprudlende Østersø.

Ejendommen ligger særdeles ideelt. Især for jer som gerne vil ”bo på landet”, men alligevel tæt på byen. Med blot små 1,8 km til St. Heddinge er I ikke langt fra elle hverdagens fornødenheder. Her findes dagtilbud, skole, lægehus, rådhus, svømmehal, biograf og et væld af spændende forretninger. Bussen kører ikke langt fra matriklen og der er cykelsti til St. Heddinge.

Lyder boligen her, som et bud på jeres fremtidige dømmebolig? Vi mener nemlig selv at have fundet familiens ”helle”. Kontakt os endelig for en fremvisning så I med egne øjne kan se hele herligheden og med egne sanser og idéer helt kan fornemme, hvordan I bedst kan udnytte alle disse spændende kvadratmeter på en eminent adresse!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dkMøllegårdsvej 1

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001010
Boligtype: Landbrugsejendom
Energimærke:
Størrelse:273 M 2
Bygget/ombygget:1800 / 1964
Grund:7528 M 2
Antal vær./stuer:7/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:147 M 2

Øvrige boliger

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig