Er du eller en mindre familie klar til livet på landet med jord under neglene, rødme i kinderne og hygge på et helt særligt plan? Er I spækfyldt med gode idéer og har i blod på tanden til at gå i krig

Holtug Linievej 10, St. Heddinge

Spændende ejendom med mange muligheder i idyllisk landsbymiljø. 

På naturskønne Stevns, I den lille landsby Holtug, mødes man af denne hvidkalkede ejendom, omkranset af fint stakit. Opførelsesåret anno 1900 og de i alt 79 m2 boligareal fremstår med mange originale detaljer, som vil være en ren gevinst for køberen, som er en smule retro-orienteret i sin indretning. Alternativt har man nu alle muligheder for at sætte helt sit eget præg på sin kommende bolig med modernisering og evt. til/ombygning.

En hyggelig overdækket terrasse forbinder stuehuset med en garagebygning og indgangspartiet udgøres af en skøn lille gårdsplads. Den overdækkede terrasse er lukket i siderne, hvilket gør den brugbar i rigtig mange måneder årligt. Herfra findes fin stalddør ud til haven.

Køkkenet oser af charme og retro. Både gulv og vægbeklædning skruer tiden tilbage og materialevalget vil angiveligt kunne bidrage til inspiration i forbindelse med en ombygning. Her vil det være oplagt at åbne op ind til opholdsstuen og på den måde skabe et fantastisk hjerterum i boligen, som oveni købet også er velsignet med en pilleovn.

I den lille entré findes fin plads til overtøjet og det er også herfra man tager turen til førstesalen. Lad os fortsætte rundvisningen under de skrå brædder, hvor 2 spændende værelser venter på ny indretning og gode ideér. Især udmærker det ene af værelserne sig med stalddør samt loft udført i hvidglansmalede bjælker, som kaster et smukt romantisk stref over rummet.

På badeværelset gør hvide klinker med lyseblå effekt på gulv og vægge rummet særdeles hyggeligt og imødekommende. Udover brusebad og pænt skabsarrangement med nedfældet håndvask findes ligeledes særdeles god skabsplads, ligesom vaskemaskinen har fået sin plads og evt. kan bruges som afsætning eller pusleplads.

Ejendommens tilhørende have tæller en stor og frodig plæne med fin udstykning til urtehave. Gamle spændende stauder skyder op og man finder altid en plads i solen. I garagebygningen findes udover selve garagen et stort disponibelt rum. Med lidt kreative tanker, praktisk sans og masser af energi vil garagebygning og stuehus kunne forenes på fortrinligvis til én stor bolig og dermed øge kvadratmeterne betragteligt.

Holtug er et sted man taber sit hjerte til - med sin helt egen og ægte charme. Hvis man elsker natur er Stevns et ideelt område. Holtug er omringet af farverige marker, skov (Bøgeskoven) og den brusende Østersø. Under en tur rundt på Stevns vil bla. flere gårdbutikker friste med hjemmelavede råvarer og når indkøbene skal klares går turen til St. Heddinge, blot ca. 5 km væk, hvor et stort udvalg af både dagligvare- og specialvareforretninger venter. Skolebussen kører direkte børnene til St. Heddinge skole eller Magleby friskole.

Når I trænger til lidt motion og eller frisk vind i kinderne kan I lade turen gå ud over stepperne på de snoede markveje og være helt tæt på tjørn, slåen og brændenælder. Når I møder skrænten og Holtug Kridtbrud kommer en fantastisk udsigt til syne og når blæsten har fat kan saltvandssprøjtende mærkes i ansigtet. Har man mod på mange kilometer kan Trampestien følges. Stien på i alt 22 km har sit udspring i Bøgeskoven Havn og fortsætter til Rødvig Havn. Oplev undervejs bla. Koldkrigsmuseet, Boesdal Kalkbrud og Stevns Fyr.

I det hele taget er Holtug et oplagt sted at kigge hen, hvis I gerne vil være en del af et godt lokalmiljø, bo tæt på den smukke, stevnske natur og have nem adgang til den større by St. Heddinge. I Holtug er der fokus på byens borgere og byens udvikling. Et Samarbejdsforum har nedsat 4 arbejdsgrupper, som hver især tilgodeser alle generationer i husstanden og året rundt arrangeres spændende, sociale arrangementer. Området er præget af godt naboskab og blot 4 km væk finder man privat naturdagpleje.

Er du eller en mindre familie klar til livet på landet med jord under neglene, rødme i kinderne og hygge på et helt særligt plan? Er I spækfyldt med gode idéer og har i blod på tanden til at gå i krig med et spændende boligprojekt?

Mulighed for tidbegrænset Flexbolig status.

Så skynd jer og ring – og vi laver en aftale for fremvisning!


Holtug Linievej 10

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001012
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:79 M 2
Bygget/ombygget:1900 / 1971
Grund:580 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:32 M 2

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig