GULDKORN FRA SÆLGER
X

Topcharmerende sted

PSSSST… …Morten Korck 

Topcharmerende sted i Store Salby, blot 6 km fra Køge torv med super god beliggenhed og lige til at rykke ind i. Vi inviterer indenfor her på Lyngvej 48, hvor man straks drages af de synlige bjælker, de små vinduer og den intime stemning, som skriver historie helt tilbage til 1877. Her er en rigtig velfungerende planløsning på 113 kvadratmeter, hvor stue og køkkenalrum er de samlende rum i huset og hvor også entréen er inddraget og her I byder jeres gæster velkommen. Vi opholder os mange timer i køkkenet fra JKE-Design, og derfor er det vigtigt at skabe et rum, der både er flot og har en hyggelig atmosfære, som får alle i godt humør. Den mission må siges at være lykkes her. De hvidefyldningslåger passer perfekt til rammerne og lyset springer ind af vinduerne. Her i vindueskarmene kan I glæde jer til velduftende krydderurter i potter og bag glaslågerne kan man placere sit smukkeste porcelæn. I forlængelse af køkkenalrummet bliver vi mødt af den dejlige opholdsstue, hvor brændeovnen tilføjer et pust af hygge og samhørighed, som med garanti vil få jeres stue til at skille sig ud, specielt på den tid af året, hvor dagene er præget af mørke og hvor solskinstimerne er få og de natsorte eftermiddage sætter ind. De i alt 3 værelser ligger i forlængelse af hinanden. Nuværende ejer har valgt at udnytte pladsen således, at man har forkælet sig selv med et walk-in-closet. På badeværelset har man vendt blikket mod den sydlige halvkugle efter lidt inspiration og skabt et rum med varme, tryghed og jordinspireret grounding. I det opbevaringsgivende bordarrangement findes nedfældet håndvask og et dejligt stort spejl. For den travle og aktive familie hører der sig meget vasketøj og et stort udvalg af sko og jakker til enhver given situation til. Her vil bryggerset være familiens bedste ven. For med god bordplads, vaskefaciliteter og god opbevaringsplads klares skærene let her. På solskinsdage kan tørrestativet let og elegant stilles ud i gårdhaven. Haven er rigtig herlig og giver huset en særlig hyggelig atmosfære med et skønt gårdhavemiljø. Her i haven kan man nemt tage en underholdende badmintondyst med ungerne på græsplænen og på en af terrasserne kan middagen nydes under åben himmel. Fra gårdhaven findes indgang til hhv. køkken og bryggers/vaskerum og her findes fin plads til de store krukker med blomster. Har man mod på lidt urtehave kan de nyopgravede kartofler bæres direkte ind i bryggerset og vaskes i grovvasken. Hele indgangspartiet er flisebelagt og giver ligeledes mulighed for hygge og afslapning i solen, ligesom der er sørget for en fin plads til bilen. Der er parket og bræddegulve i hele huset samt gulvvarme.

For familien med børn er beliggenheden noget nær perfekt. Højelse skole eller Asgård Skole eller og pasningstilbud ligger i umiddelbar cykelafstand fra ejendommen og teenageren kommer til at sætte pris på at bo ganske tæt på Køge Handelsskole og Campus. I Ølby er svømmehal og utallige sportsforeninger. Med udsigt til stor ny idrætspark og Supersygehus lige om hjørnet har Køge virkelig gode kort på hånden for hvad angår udvikling og god energi. I Ølbycenteret kan I frit vælge hvor indkøbsvognen skal fyldes. Ikke mindre end 5 forskellige dagligvarekæder præsenterer sig, 100 meter nede af vejen kan du købe landæg ligesom S-toget bringer dig til Københavns Hovedbanegård på ca. en halv time. Ganske kort kørsel fra adressen finder man Køge Centrum, den gamle charmerende købstad, hvor brostensbelagte stræder byder på alt hvad hjertet begærer. Beliggenheden er fantastisk med et åbent opland, hvor naturen er tæt inde på livet hver eneste dag. Her er køer, får, høns, heste, grise og æsler i byen. De omkringliggende marker med skov og smuk natur indbyder til lange gå- eller cykelture.

Er I lige så vilde med denne ejendom som os? Leder I efter et hus, som understøtter en varm og ægte livsform? Så skynd jer og ring – og vi aftaler en fremvisning på adressen!

Generelle kommentarer til bygningernes tilstand:

Huset er i god stand i forhold til alder og type. Der må forventes enkelte reparationer og almindelig vedligeholdelse.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dkLyngvej 48

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001014
Kontantpris:1.999.000 DKK
Udbetaling:100.000 DKK
Månedlig ejerudgift:1.931 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:6.613 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:7.618 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:113 M 2
Bygget/ombygget:1877
Grund:400 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Nyhed

Varpelev Bygade 22
4652 Hårlev


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris1.695.000

Pilevej 3
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse108 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.099.000

Tranebanken 3
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse183 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.895.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig