Der er ingen tvivl om, at en fremvisning på denne ejendom vil være med til at stimulere jeres boligdrømme. Her får man nemlig alt det, som er optimalt for de fleste. En skøn ejendom, hvor det grundlæg

Digevangen 9, St. Heddinge

Skøn gulstensvilla på 112 m2 + udestue og pilleovn med mange muligheder tæt på St. Heddinge Centrum.

Velkommen til en skøn gulstensvilla på i alt 112 m2, fordelt på en attraktiv planløsning, som gør den øremærket både til den spirende familie eller det seniore par. Hertil kommer den suveræne beliggenhed tæt på alting og så ligger den i en prisklasse, som giver mulighed for en ny opdatering, hvad enten man ønsker flere værelser eller blot ønsker at fremkalde helt sin egen stemning og præg på indretningen.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1979, men er løbende moderniseret og de overordnede rammer er absolut på plads med gennemgående trægulve, rustikke murstensvægge og en dejlig fornemmelse af lys og luft i alle boligens rum.

Vi starter rundvisningen i entréen, som fordeler til hhv. bryggers og badeværelse. I bryggerset findes for nuværende lettere grovkøkkenfaciliteter samt plads til vaskemaskinen. Bryggerset løser absolut opgaven til vasketøj, opbevaring osv., men rummets m2 taget i betragtning vil her let kunne udbygges til et stor og endnu mere funktionelt bryggers.

Badeværelset er af ældre dato, men velfungerende. Udover indbygget bruseniche findes nedfældet håndvask i rummeligt skabsarrangement og her er super fin opbevaringsplads.

Tilbage i entréen føres man videre til gangen, hvorfra der fordeles til de 2 værelser. Det ene værelse vil være et oplagt emne som forældresoveværelse, idet der findes hel væg med indbyggede skabe.

Køkkenet fremstår nydeligt med lyse elementer og lys bordplade. Den åbne forbindelse til stuen danner det store hjerterum, hvor pilleovnen bliver et naturligt omdrejningspunkt på kølige dage. Her er plads til det lange spisebord og den store opholdsstue er udformet på en sådan vis, at man sagtens kan indrette med et 3. værelse. Enten med et permanent rum eller måske blot med en zoneinddeling, eksempelvis til kontorafdeling. Til trods for den løsning vil man stadig bevare en stor og lys stue. Hertil kommer den direkte adgang til en skøn udestue, som en væsentlig del af året vil fungere som et ekstra rum. Her kan man med god grund glæde sig til lækker indretning. Fra udestuen kan haven og alle dens årstider nydes i fulde drag. Fra udestuen træder man direkte ud på terrasseområdet, hvor hyggen kan fortsætte med grill og afslapning.

Er man til en god, børnevenlig og nem have, bliver man ikke skuffet. På den i alt 864 m2 store grund er haven anlagt med tanke på minimal vedligeholdelse, og rummer fantastiske, flisebelagte områder med både morgen-, middags- og aftensol. På den grønne plæne kan børnene lege og skulle man få lyst til en hønsegård eller et lille stykke urtehave så kan dette sagtens lade sig gøre. For enden af indkørslen står en fin, murret garage klar til bilen.

På Digevangen får men en rolig og ugeneret placering i et hyggeligt villakvarter. Man er i kort afstand til indkøb, daginstitutioner, skole, lægehus og station uden at skulle krydse trafikerede veje. Kun en cykeltur fra adressen nås St. Heddinge Torv og alle byens spændende forretninger. Alle dagligdagens nødvendigheder er med andre ord hurtigt og nemt tilgængelige. Er du dårlig gående eller andet kan Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren.

Når fritiden og weekenderne melder sig findes et bredt udvalg af sportsaktiviteter i byen. Den nye svømmehal og inden længe den nye Stevnshal inviterer til mange timers fornøjelig sport og motion. Biografen Snurretoppen bidrager til kulturelle arrangementer, ligesom Handelsstandsforeningen ofte er vært for diverse tiltag i byen.

Når man vil opleve lidt mere af Stevns skal man ikke langt udenfor byen før man møder hyggelige landeveje og en fantastisk natur. Så kan man ellers bare starte fra en ende af med at besøge de stevnske byer.

Der er ingen tvivl om, at en fremvisning på denne ejendom vil være med til at stimulere jeres boligdrømme. Her får man nemlig alt det, som er optimalt for de fleste. En skøn ejendom, hvor det grundlæggende er i orden, men hvor man samtidig har mulighed for at sætte helt sit eget præg.

Ring allerede i dag og lad os mødes på adressen!


Digevangen 9

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001021
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:112 M 2
Bygget/ombygget:1979 / 1996
Grund:864 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig