Hvis I drømmer om at vågne op til en udsigt, der tager pusten fra jer hver dag, så er I kommet til det rette sted! Denne bolig er noget for sig - kontakt os for en fremvisning.

Stevnsvej 56, Strøby Egede

Så kan vi endelig løfte sløret for denne sublime villa med flot havudsigt samt egen strandgrund!

Det er ikke kun havgusen fra Østersøen man mærker her på Stevnsvej 56 i Strøby Egede, man mærker bare en generel skøn følelse i hele kroppen blot ved synet af denne yderst præsentable villa på i alt 150 m2. Ejendommen, som skriver historie tilbage til 1930, fremstår flot og elegant med sit hvide ydre og med sine blå vinduer og døre. Det er ej heller kun i sin arkitektoniske stil at villaen er forrygende lokkende, det ses nemlig tydeligt ved denne villa, at man bevidst er gået efter den hyggelige stil og fremtoning. Uden for ses dette først og fremmest i den minimalistisk anlagte have, omkranset af hvidt stakit.

Selve boligen byder på lyse og indretnings venlige rum, hvor hyggen er i centrum. Køkkenet er udstyret med flotte, cremefarvede fyldningslåger, lækre hårdehvidevarer i børstet stål bla. med gaskomfur. Via en super flot åbning har man direkte forbindelse til spisestuen. Her kan man i de koldeste måneder nyde godt af en skøn brændeovn, som livligt spreder varme og skruer ekstra op for hyggen. Som 2 stuer en-suite føres man let og elegant direkte over i opholdsstuen, hvor der findes optimale muligheder for spændende indretning. Her vil grønne planter trives fortrinligt, takket være det skønne lysindfald og når sommeren byder sig kan terrassedørene slås op, hvorefter ude og inde flyder sammen til én skøn oase.

I stueplan findes fint lille og funktionelt toilet i lyse farver, som absolut løser problemer med kø til tandbørstning på de travle morgener.

På trappe turen op til førstesalen mødes man undervejs af små hyggelige vinduer og ikke mindst det skønne lysindfald heroppe imponerer. Her findes direkte udgang til balkonen, hvorfra den smukke og betagende udsigt udover havet kan nydes. Her findes mange lækre detaljer, så som særligt smukke skabslåger ud til skunkrummene og de skrå vægge er med til at skabe en unik indretning. I nuværende planløsning har man indrettet med et repos samt 2 værelser, men afhængig af familiens størrelse og behov tillader kvadratmeterne let 4 værelser.

Badeværelset er udstyret med en hyggelig og rustik, huleagtig bruseniche, hvortil klinker og det øvrige interiør passer perfekt i stilen. På badeværelset findes tillige vaskefaciliteter samt særdeles fin opbevaringsplads.

Tilmed får I også en kælder på 25 m2 under køkkenet, der evt. kan laves vinkælder eller viktualierum. Her står også det nye gasfyr fra 2019.

Udover at nyde udelivet på et af de solrige terrassemiljøer på matriklen kan turen gå til strandgrunden på den anden side af Stevnsvej. Iført morgenkåbe og klipklappere til strandkanten kan morgendukkerten sagtens nås inden arbejde. Hele sommeren kan strand og sol nydes på strandgrunden og I kan glæde jer til at indrette med egne havemøbler, bålsted og parasol. Foruden den korte afstand til vandet er I også tæt på Solgårdsparken. Her kan gå- og løbeture finde sted i de smukkeste omgivelser og regelmæssigt afholdes spændende arrangementer i parken. Når indkøbene skal klares skal I blot rundt om hjørnet og hvor Strøby Egede Centret byder på efterhånden flere spændende emner, så som café, bager og bibliotek. Når børnene skal i skole findes stisystemer til Strøbyskolen, som ligger lige udenfor byen. Når de ældre børn skal på videregående uddannelse i Køge kan de let tage bussen. Turen til Køge Centrum tager ikke mange minutter og turen dertil er flot langs vandkanten, hvor bla. De smukkeste solopgange kan nydes i de tidlige morgentimer.

I Strøby Egede får livet lækre rammer med en smuk moderniseret bolig som ligger tæt på byen og pragtfulde naturoplevelser. Ligegyldig hvilken retning man vælger, så mødes man af smuk natur. Man er tæt på skov og landlig idyl, samtidig med, at centrum ligger blot en cykeltur borte.

Hvis I drømmer om at vågne op til en udsigt, der tager pusten fra jer hver dag, så er I kommet til det rette sted! Denne bolig er noget for sig - kontakt os for en fremvisning.

Generelle kommentarer til bygningernes tilstand:

Huset er i god stand ift. sin alder. Der må forventes enkelte reparationer og almindelig vedligeholdelse.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk


Stevnsvej 56

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001022
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:150 M 2
Bygget/ombygget:1930 / 0
Grund:932 M 2
Antal vær./stuer:2/2
Antal plan:3

Øvrige boliger

Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig