Her på Degnebanken 6 venter jer et hjem af den slags, hvor der såvel inde som ude er virkelig rart at være. Absolut et oplagt køb for børnefamilien. Kom selv og tag pulsen på rækkehuset – ring for en

Leder I efter et nyt sted, som I kan kalde jeres hjem?

Energimærke: C.

Så har vi her et super godt match til den moderne børnefamilie. Velkommen til 153 virkelig godt indrettede kvadratmeter, beliggende i Herfølge, ca. 10 minutter i bil fra Køge Torv.

Ejendommen er opført i 1980, men er løbende blevet istandsat og fremstår idag som en moderne og tidssvarende bolig med de helt rigtige opdateringer.

I HTH køkkenet har man lagt vægt på et minimalistisk og tidløst design med grebsfrie låger, masser af skabsplads og en skøn, integreret spiseplads til de hurtige måltider med træbordplade og plads til et par barstole. Perfekt sted for børnene, når de om eftermiddagen skal ordne lektier eller hvis kokken blot trænger til lidt underholdning, alt i mens måltidet tilberedes. Køkkenet ligger i åben kontakt til den store stue, som med sine mange m2 giver muligheder for spændende indretning med fin plads til både opholds- og spiseafdeling. Brændeovnen står klar til at varme og hygge på kølige dage og når sommeren byder sig kan havedøren slås op til det skønne terrasseområde. Flotte Junckers trægulve. Som ekstra luksus fås adgang til en fantastisk  tilbygning fra 2003, hvor dagslyset gavmildt inviteres indenfor fra de store vinduesfacader mod haven.

I entréen springer det sorte marmorgulv straks i øjnene og fremstår eksklusivt. Samme gulv er ført videre til toilettet, som således er holdt helt i sort og hvidt. Fra entréen findes ud over trappen til førstesalen også mulighed for lettere møblering. I husets bryggers er pladsen udnyttet optimalt og yderst praktisk. Til trods for dette har man også her skabt fin bordplads og super fin opbevaringsplads.

På førstesalen starter vi rundvisningen på badeværelset, hvor også de sorte klinker er at finde og som derved danner et flot minimalistisk look i forening med det hvide interiør og moderne spots. En lækker bruseniche med glasfliser danner rammen om badet og med tagvinduet på klem kan fløjtes om kap til fuglesang. Her på førstesalen står 3 dejlige værelser klar til indretning og hele familien er således samlet under de skrå brædder, hvilket kan være en stor fordel, især når børnene er små.

Indgangspartiet rummer udover carport også en lille og hyggelig forhave, hvor nuværende ejer har valgt græsplæne og beplantning. Her er også plads til havemøbler, så kaffen kan nydes i solen. I baghaven findes udover flisebelagt terrasse en skøn og frodig græsplæne. Her kan ungerne tumle med bold og leg og måske der som husejer medfølger ønske om et lille stykke urtehave. Havens størrelse passer perfekt til den travle børnefamilie, som gerne vil optimere udelivet sammen, uden at skulle sørge for en masse vedligeholdelse. I får den skønneste udsigt fra haven ud til åbne naturarealer og i bebyggelsen findes ligeledes en spændende legeplads til husstandens mindste, hvor alle børnene fra det venlige og imødekommende nabolag mødes. Kvarteret er i det hele taget populært blandt børnefamilier, ikke mindst pga. den korte afstand til Holmebækskolen eller Herfølge privatskole. Sportsfaciliteter, pasningstilbud og indkøbsmuligheder er også tæt på, og Herfølge Station ligger omkring 1,5 km fra adressen, hvorfra der er regelmæssig togdrift til hhv. Næstved og Køge. Med den nye Køge Nord togbane står du faktisk på Københavns Hovedbanegård i løbet af 30 minutter, ligesom motorvejsnettet nås på ganske få minutter.

I øvrigt byder byen på pizzeria, bager, blomsterforretning, bibliotek og kirke og tæt på adressen kan man nemt lige hoppe på bussen.

Oplandet omkring Herfølge er kendetegnet af smuk natur med mindre landeveje, snoede markveje og skønne skove, som alle indbyder til gå- eller løbeture.

Her på Degnebanken 6 venter jer et hjem af den slags, hvor der såvel inde som ude er virkelig rart at være. Absolut et oplagt køb for børnefamilien. Kom selv og tag pulsen på rækkehuset – ring for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Indehaver Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk


Degnebanken 6

4681 Herfølge

Sagsnummer:195TPM-001028
Boligtype: Rækkehus
Energimærke:
Størrelse:153 M 2
Bygget/ombygget:1980 / 2003
Grund:236 M 2
Antal vær./stuer:3/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig