Blandet bolig/erhverv på i alt 702 kvm. Kom og oplev Stevns og Håndværkerparken – det vil I ikke fortryde!

Drømmer du om meget plads eventuelt til dig, din familie og din virksomhed, og om at bo fredeligt i landlige omgivelser, så er chancen her nu!

Vi præsenterer en perfekt kombination af blandet bolig og erhverv i denne ejendom fra 1979. Erhvervsdelen er indrettet med store, åbne rum samt et værksted med brede elektriske porte. På førstesalen findes udover flere disponible rum frokoststue samt bad og toilet. Tidligere har der været drevet elinstallationsvirksomhed, og seneste anvendelse har været kontor og lager. I

forbindelse med værkstedsbygningen findes adskillige parkeringspladser på den i alt 3261 m2 store grund.

Erhvervsdelen er således oplagt til håndværksvirksomhed, showroom, transportvirksomhed eller kontor, hvilket vil falde godt i tråd med de erhverv, som forefindes i resten af Håndværkerparken, hvori ejendommen er beliggende.

Boligdelen udgør i alt 124 funktionelle m2 for familien at boltre sig på. En løbende vedligeholdelse har bevirket, at den i dag fremstår i indflytningsklar stand, fuldt moderne med nyere køkken og badeværelse. Et fantastisk køkken-alrum lægger kulisser til de familiære sammenkomster i både

hverdage og ferier. På kølige dage eller blot for hyggens skyld kan tændes op i brændeovnen, som herefter livligt spreder varme til de tilstødende lokaler.

Kun adskilt af franske døre smelter alrum og stue sammen og fra de store vinduespartier i udestuen kan hele den udendørs herlighed ikke blot betragtes da sommerstemning trækkes med indendørs når terrassedørene åbnes på vid gab. Fra alrummet fås adgang til større værelse, ligesom entré og bryggers findes i umiddelbar tilknytning.

Udendørs trænger ejendommen til lidt knofedt og kærlighed. Træværket trænger til udskiftning og swimmingpoolen til en dybdegående rensning - men med effektfulde detaljer som store planter og lækre havemøbler og solstole vil man let kunne omdanne terrasse- og pool-området til en dejlig,

frodig oase. Ikke mindst græsarealerne udenfor terrassen får en til at hige efter sommerens skønne ude liv og man kan absolut skabe optimale rammer for solrige stunder.

Håndværkerparken er beliggende i et udbygget og aktivt erhvervsområde tæt på omfartsvejen, som forbinder området til hhv. Rødvig og Køge. I gåafstand når man den gamle bymidte med brostensbelagte stræder og et gedigent udvalg af specialvareforretninger. Dagligvareindkøbene kan let klares i en travl hverdag, idet flere forretninger holder sent åbent. I byen findes lægehus,

skole, biograf, svømmehal og sportshal. Vil man gøre brug af offentlig transport findes både busser- og togafgange i retning mod hhv. Rødvig og Køge.

Alt i alt den helt rigtige ejendom med stort potentiale til familien, der har behov for god plads og driver egen virksomhed.

Kom og oplev Stevns og Håndværkerparken – det vil I ikke fortryde!

Energimærke: D.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Håndværkerparken 15

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001029
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:124 M 2
Bygget/ombygget:1979 / 2009
Grund:3261 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig