Et hyggeligt landsted fra 1900-tallet i et usædvanligt naturskønt og roligt område ved Himlingøje, hvor der er nemt til skov, smukke kyster og blot 4 km til købstaden Hårlev. Energimærke: A2010 jordva

Tjørnevej 10, Himlingøje 4652 Hårlev

En hyggeligt villa fra 1900-tallet i et usædvanligt naturskønt og roligt område ved Himlingøje, hvor der er nemt til skov, smukke kyster og blot 4 km til købstaden Hårlev.

Grundstykket er på 9.295 m2 og er dejligt tilbagetrukket fra vejen og dermed helt ugenert placeret med et smukt panorama kig over det åbne landskab samt et stenkast til Vallø golfbane.

Indkørselspartiet op til ejendommen fremstår yderst præsentabelt med stedsegrøn beplantning. Via hyggelig port fås adgang til gårdspladsen, hvor man har alle kort på hånden for at skabe et helt eminent hyggeområde til familiestunderne. Hertil kommer en fantastisk baghave med en frodig græsplæne, gamle træer og masser af m2 til leg og sjov. Til familiens bil står tillige en carport klar.

Vi starter rundvisningen i stuehuset, som byder på i alt 125 m2 i 2 plan samt andre bygninger på 317 kvm ifølge tilstandsrapporten.

Det rummelige køkken er indrettet med flotte fyldningslåger, keramisk kogeplade og indbygget ovn i god arbejdshøjde. Som en flot detalje findes blåmarmorerede gulvklinker, som tilsætter en lækker glød til rummet. Her vil let kunne skabes en lille spiseplads til de hurtige måltider. Ellers tager man blot turen ind til den klinkebelagte spisestue, som let og elegant flyder sammen med opholdsstuen. Her udgør de synlige bjælker en fantastisk hygge og i de kolde måneder kan tændes op i brændeovnen. På badeværelset bliver man mødt af en dejlig retro-charme, hvor lyse, turkisfarvede klinker danner rammerne i selskab med terrazzogulv. Her forkæles familien af badekar og der findes flere skabe til opbevaring.

På førstesalen er væggene træbeklædte og spændende vinduespartier præsenterer sig på de 2 store værelser. Som ekstra bonus får adgang til super skøn træterrasse, hvorfra udsigten er helt ubeskrivelig. Her kan kaffen nydes i solen i al taknemmelighed over at bo et så smukt sted.

Endelig fuldendes stuehuset af et skønt lille bryggers samt mindre disponibelt rum.

Stuehuset forbindes til udhusbygninger af en stor flisebelagt vinterhave. I forbindelse med udhus bygningen er etableret bad og køkkenfaciliteter og store disponible rum. I den tilstødende værkstedsbygning er for nuværende 4 hestebokse og går man med drømmen om egne heste kan der søges om dette hos kommunen. 

Dette fredfyldte landsted her på Tjørnevej åbner et væld af muligheder for en ny køber, lige fra heste- og andet dyrehold til måske endelig blot at have fået de ekstra kvadratmeter til sin hobby, som man længe har ønsket sig.

Stevns Kommune byder på en vifte af oplevelsesmuligheder for alle generationer og med kun 4 km til Hårlev er man nær hverdagens gøremål og ej langt fra attraktive detailbutikker, flere dagligvarebutikker, folkeskole, kultur og sport. I Himlingøje ligger trinbræt til Køge eller Rødvig Stevns, dagpleje og byens stolthed landsbykirken, som er bygget ovenpå resterne af en romansk rundkirke fra 1100-tallet. Tillige har byen et forsamlingshus, som gør meget for at styrke det lokale sammenhold i form af sociale arrangementer, hvor byens beboere kommer hinanden ved.

Denne ejendom er noget ganske særligt – og det vil vi meget gerne involvere jer som familie i. Ring derfor allerede i dag for en fremvisning!

Waoo Energimærke: A2010 - jordvarme.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Tjørnevej 10

4652 Hårlev

Sagsnummer:195TPM-001032
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:125 M 2
Bygget/ombygget:1900 / 0
Grund:9295 M 2
Antal vær./stuer:3/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:211 M 2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig