Der er så dejligt ude på landet og når den pure bondeidyl smelter sammen med moderne behageligheder, bliver der bestemt ikke mindre rart at være. Energimærke: D.

Råhovedvej 30, Klippinge - Mulighed for flexbolig status

Knap 7 km fra St. Heddinge, rammer man området på Stevns omkring Klippinge, Magleby og Holtug, præget af grøn natur, skønne skove og ej heller mange kilometers trav fra kanten af Østersøen. Her på Råhovedvej kommer dette skønne, sort-hvide bindingsværkshus fra 1850 til syne og fremstår yderst henrivende.

Der er så dejligt ude på landet og når den pure bondeidyl smelter sammen med moderne behageligheder, bliver der bestemt ikke mindre rart at være.

Fra huset, der står smukt renoveret med stor respekt for den gamle landejendoms oprindelige kvaliteter og detaljer med vægt på at bevare fordums tiders sjæl og charme, er der udsigt til åbne marker.

Baghaven har et idyllisk udtryk, hvor øjne og ører for alvor slapper af og hvor sanserne kan stimuleres med mange dejlige timer her på de grønne arealer.

Træd ind gennem vindfanget, hvorfra et unikt hjem udfolder sine 169 m2. Med gennemgang via et værelse kommer man til et skønt, integreret opholdsrum, hvor køkkenet er udført i en herlig stil med lækre klinker, zink bordplade og flotte trælåger. I et åbent rumforløb flyder alrummet over i de 2 tilstødende stuer, med den hyggelige brændeovn. Masser af lys flyder via de sprossede ruder igennem hjemmet og skaber en eminent atmosfære. Fra opholdsstuen fås adgang til endnu et værelse samt til et dejligt, rustikt badeværelse med flot, matchende interiør samt badekar.

Når førstesalen udforskes vil man straks opleve, at her er der skruet ekstra op for charmen med små hyggelige vinduer og spændende rumudformning med stort repos og 2 dejlige værelser. Her kan nemt laves et ekstra værelse.

Udenfor fuldendes huset med en charmerende, gammel have, der tager sig flot ud og byder på hyggelige terrasse områder, hvor familien kan slappe af og spise dagens måltider, når vejret tillader det. Matriklen i det hele taget fremstår flot og præsentabel med et indkørselsparti og fin overdækket parkering til bilen med integreret skur.

Her får I adresse i et roligt lokalsamfund, i et område hvor der hersker en sublim ro og omgivelserne er yderst naturskønne. Længes man efter byens kontrastfyldte liv, så er St. Heddinges muligheder blot 10 minutter væk. Her kan man klare indkøb og gå på opdagelse i de spændende specialforretninger i de brostensbelagte stræder. Vil man forkæle sig selv lidt ekstra kan middagen indtages på en af de flere caféer eller restauranter i byen. St. Heddinge er en aktiv by med mange sportstilbud og gode faciliteter hertil. Herudover byder byen på flere sociale og kulturelle arrangementer året rundt. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren.

Vil man gøre brug af offentlige transportmidler kan man tage toget fra Klippinge station. Også her findes integreret daginstitution og ikke at forglemme nok Danmarks bedste slagter. Når børnene skal i skole kan de i en ret hurtig alder selv cykle til Skelbæk Friskole mellem Magleby og Klippinge. Eller tage bussen.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og vil tiltale både yngre og ældre par, der gerne vil bo anderledes. Alt fremstår rustikt og romantisk med små, spændende detaljer, som vil bedåre selv kræsne boligkøbere. Her kan drømmen om en romantisk bolig på landlige kanter realiseres!

Huset opvarmes med pille fyr samt brændeovn.

Energimærke: D forbrug kr. 11.673.

Absolut en ejendom som skal opleves. Ring allerede i dag for en aftale 24646455.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk


Råhovedvej 30

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001040
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:169 M 2
Bygget/ombygget:1850 / 1996
Grund:1477 M 2
Antal vær./stuer:5/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:25 M 2

Øvrige boliger

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig