GULDKORN FRA SÆLGER
X

Er det her I som familie vil dele stilheden og idyllen? Så skynd jer og ring for en fremvisning – vi har nøglerne alle ugens 7 dage og vi glæder os!

”Grønager” – Indfri familiens drømme om ejendom på landet!

Går I med drømmen om en charmerende, nedlagt landbrugsejendom på landet, omgivet af frisk luft, fred og frihed? Så er der nu en gylden mulighed for at få netop dette. ”Grønager” er beliggende 15 km syd for Køge i landsbyen Varpelev, midt i det skønne landskab på naturskønne Stevns.

Kom her og oplev Danmark når hun er dejligst – en sommerdag når kornet står gyldent, skoven har fundet sin mørkegrønne nuance, rundt om i landskabet står Dannebrog skarpt mod den blå himmel, og sommerblomsterne er for længst sprunget ud i haverne - det er blot nogle af de ting, der gør, at det kan være svært at stå for en ejendom som denne. Ejendommen er beliggende på en solrig, tilbagetrukket grund på 10.002 m2. En grund med selv sagt plads til det hele – både terrassearealer, blød plæne, boldspil, bålplads og brændeskjul. Her er der masser at komme efter for de naturelskende boligkøbere. De 2 store staldbygninger, et værksted, en garage samt 3 disponible rum er et sandt hobby paradis. Måske er tiden kommet til, at familien skal udvides med et par heste, et par geder eller en hønsebesætning. For nuværende er al jord beplantet med græs og haven ligeså. Haven kræver derfor ikke 10 grønne fingre, men er nem at holde og derfor endnu nemmere at holde af. Et par gamle frugttræer forsøder efteråret på matriklen og man kan glæde sig til at fremstille hjemmesyltede delikatesser.

De originale rammer fra 1777/1975 er løbende blevet opdateret med stor respekt for den ånd og stil, som de er undfanget med og bærer sin historie med elegance. På den hyggelige gårdsplads ligger de gamle brosten endnu og den charmerende vognport eksisterer også stadigvæk. Her er bragende romantisk og med interesse for blomster og brugskunst vil man have fundet den rette hylde for hvad angår udsmykning og pynt til de forskellige højtider året rundt. Indendørs starter vi præsentationen af de i alt 180 m2 i entréen med gulvvarme. Her findes fin plads til overtøjet og tillige findes trappen til førstesalen, som endnu ikke er udnyttet. Trappen er derfor blændet og kan let gøres dekorativ med f.eks. et par lanterner, grønne planter eller lignende. Videre kommer vi til det store køkken-alrum, som er familiens hyggelige samlings punkt i hverdagen. Et amerikansk køleskab står klar til at kræse om familien. Omgivet af lyse skabs elementer og fin bordplads kan familiens kok straks gå i gang med madlavningen. Som ekstra luksus fås adgang til viktualierrum, hvilket nok er noget som de fleste familier virkelig drømmer om. Her er plads til hjemmesyltede lækkerier og der kan handles stort ind når tilbuddene findes, uden at skulle spekulere over opbevarings plads.

Fra alrummet bringes man videre ind i spisestuen, hvor husets historie fortsætter. En skøn kakkelovn står her klar til at hygge om familien. I den tilstødende opholdsstue kan familien glæde sig til at indrette med netop jeres stil og som I ønsker det. I forbindelse med de 2 stuer findes ekstra gangparti, hvorfra der fås adgang til haven og den lille terrasse. Badeværelset fremstår pænt og tidløst med hvide klinker og hel væg med skabs arrangement og nedfældet håndvask. I den murede bruseniche kan dagens bad klares og man kan træde ud på et dejligt, opvarmet gulv. En større gang fordeler til forældre soveværelse samt 3 dejlige værelser med fine indretnings muligheder.

Når indkøbene skal klares kan frit vælges mellem Strøby og Hårlev. Går turen hjem fra Køge er det oplagt at holde ind i Dagli’Brugsen i Strøby, som har åben til kl. 20.00 hver dag eller Engvang frugt kan du cykle til. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren. I Hårlev findes et bredt udvalg af dagligvareforretninger, blomsterbutik, boghandel og andre specialvarer forretninger. Herudover findes folkeskolen Hotherskolen/Strøby skolen/Hellested friskole, ligesom der findes dagtilbud i både Hårlev, Klippinge, Hellested og Strøby. Vil man gøre brug af offentlige transportmidler ligger trinbrættet 2 min fra din bopæl, hvor der findes regelmæssig togdrift både mod Rødvig og Køge samt bussen kører også forbi Varpelev Bygade til bla. skolen.

I det hele taget er der her tale om et sted, hvor I kan udleve alle drømme om det dejlige familieliv på landet med fokus på samvær. Her findes fantastiske rammer for etablering af børnenes paradis med spændende legeredskaber, dyrehold og ligeledes perfekte forhold for bålplads og måske sågar shelter? På havens store græsplæne kan børnene fortabe sig i ude lege i timevis uden at kede sig. Vi kan blive ved med at beskrive denne skønne ejendom, men det allerbedste er, at komme ud og se den. Efter en lang arbejdsdag er der intet som at vende hjem til komplet fredfyldte omgivelser, hvor der er fred og ro til at nyde hinanden og jeres familie. Man bør man nok skynde sig at sætte sig i bilen og besøge denne ejendom på Varpelev Bygade 22.

Ejendommen har været opvarmet hele ejertiden. God lejeindtægt på evt. opbevaring af campingvogne eller gamle biler. i længerne.

Er det her I som familie vil dele stilheden og idyllen? Så skynd jer og ring for en fremvisning – vi har nøglerne alle ugens 7 dage og vi glæder os!

Ansvarlig ejendomsmægler/Indehaver: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Varpelev Bygade 22

4652 Hårlev

Sagsnummer:195TPM-001044
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:180 M 2
Bygget/ombygget:1777 / 1975
Grund:10002 M 2
Antal vær./stuer:4/2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig