Hjemme på Skovvangsvej 57 bydes I velkommen af villaen, som i 1966/93 kom til verden, opført i traditionelle mursten. Siden hen har ejendommen gennemgået en delvis modernisering og fremstår nu med pud

Skovvangsvej 57, Strøby Egede 4600 Køge

Dejlig familievilla på eftertragtet beliggenhed, tæt på strand og vand......

Lad boligjagten tage jer med til syd for Køge, hvis I er på udkig efter hus og have i trygge omgivelser. Her kan I lige nu overtage en velholdt etplansvilla med en solrig have, og hele herligheden er beliggende i et skønt kvarter i midten af Strøby Egede. Det er et fuldt udbygget og attraktivt villakvarter, der fremover vil danne ramme om jeres tilværelse, og huset placerer sig i fred og ro.

Hjemme på Skovvangsvej 57 bydes I velkommen af villaen, som i 1966/93 kom til verden, opført i traditionelle mursten. Siden hen har ejendommen gennemgået en delvis modernisering og fremstår nu med pudset facade, skønt køkken, flot badeværelse, toilet samt bryggers. Foruden huset er grunden også dedikeret til en indkørsel, en carport med udhus, en fin græsplæne og flere hyggezoner på flisebelægningen hele vejen rundt om huset. Alt det indrammes af den grønne hæk som randbeplantning.

Inden døre folder boligen sig ud med ikke mindre end 130 velindrettede kvadratmeter i ét plan. En veldisponeret planløsning giver jer bl.a. et super flot Kvik-bryggers fra 2021 med gulvvarme, grovkøkken funktion, masser af skabsplads samt vaskefaciliteter. Herudover findes fordelingsentré, der forbinder en separat værelsesafdeling. Her finder I 2 gode værelser (opr. 3 værelser) i selskab af dør-om dør badeværelse med bruseniche og toilet, begge med gulvvarme. Også her er stilen enkel og tidløs med sorte klinker og hvid sanitet. I hjertet af huset ligger det åbne opholdsrum, hvor køkkenet forenes med spisestue og opholdsstue. Kvik-køkkenet fra 2011 præsenterer sig flot med hvide, grebsfri låger, en flot emhætte og hårde hvidevarer i børstet stål. Rummet indbyder til nærvær under hverdagens mad trylleri. Stuen er indrettet med brændeovn og en finesse som 2 aflange, lodrette vinduer er med til at gøre indretningen unik og skabe en afslappende stemning efter en lang dag. I tilknytning til opholdsstuen findes endnu et stort værelse.

Kort fortalt, en dejlig boligpakke, der vil tiltrække såvel det unge par, som endnu ikke har stiftet familie, som børnefamilien.

Udenoms arealerne er helt fantastiske og haven er som skabt til den aktive familie. Her kan man tænde bål, riste skumfiduser og varme sig en kølig forårsaften. På græsplænen er fin plads til boldspil, trampolin og fodboldmål, eller måske et drivhus eller opsætning af plantekasser frister den nye husejer?

Strøby Egede og omegn er en dejlig base for folk i alle aldre, og byen står til rådighed med alt, hvad I har brug for i det daglige; her er både skole, pasningstilbud, sportshal, spisesteder og gode handlemuligheder. Derudover er der kun knap 5 kilometer til Køge. Strøby Egede placerer sig ved kysten og man har derfor let adgang til hav og strand. Området har meget at byde på, herunder en skøn natur med let adgang. Man skal ikke langt uden for byskiltet før åbne marker og landlig idyl er at finde så langt øjet rækker.

Lyder alt dette som noget for jer? Så vil vi glæde os til at fremvise Skovvangsvej 57 i Strøby Egede!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tilf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk kontor: Nørregade 10C 4600 Køge.

Skovvangsvej 57

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001048
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:130 M 2
Bygget/ombygget:1966 / 1994
Grund:835 M 2
Antal vær./stuer:4/2

Øvrige boliger

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig