Mød os på Ølbyvej – og tag pulsen på denne skønne ejendom med SÅ mange muligheder!<br /><br />Energimærke: C jordvarme.

Ølbyvej 118, Køge

181 familievenlige kvadratmeter med udsigt til marker og tæt på Køge C!

Lyst og lækkert. Naturskønt og nok plads. Således står plus-ordene i kø, når denne ejendom skal beskrives. Her er vitterligt tale om en bolig helt ud over det sædvanlige. Uanset om det er den høje standard, de mange velindrettede kvadratmeter eller den ualmindelige dejlige placering midt i naturen og ikke langt fra Køges pulserende bymidte, der betyder mest for jer, så vil dette være hjemmet, hvor hele familien kan finde sig til rette.

Ejendommen er beliggende på en 1185 m2 stor grund, hvor I fra haven har den dejligste udsigt til marker og vilde dyr. I horisonten kan det skønne skovområde Åsen betragtes og I kan glæde jer til de aller smukkeste solnedgange.

Denne skønne villa, som oprindeligt er opført i 1920, har gennem årene gennemgået en fortryllende renovering og fremstår nu som ganske enkelt topmålet af daglig nydelse, ikke mindst for den større familie, og fordeler sig på 2 store plan.

Vi inviterer indenfor på de i alt 181 forskudte m2.

Man lader sig straks imponere af det stilrene køkken med et tidløst design med hvide grebsfri låger og en lækker træbordplade, som matcher flot til trægulvet. På en hel væg af skabe er ovnen indbygget i perfekt arbejdshøjde og den store emhætte er et møbel i sig selv og harmonerer godt med den store, keramiske plade. Rummet breder sig til et stort alrum, hvor der plads til det store spisebord og hvorfra der også findes udgang til haven. Endelig flyder alrummet sammen med en hyggeligt opholdsstue og danner derved husets absolutte hjerterum, hvor hele familien kan være nærværende sammen eller sammen hver for sig med hver sine sysler. Har man brug for helt fred og ro eller brug for at fordybe sig kan man blot bevæge sig ned i den anden ende af huset. Her byder planløsningen på endnu en stue/teenage afdeling, alternativt et master bedroom, som nuværende ejer har valgt at bruge kulisserne til. I det tilstødende lokale findes nemlig walk-in-closet/disponibelt rum samt i forbindelse med bryggerset et ekstra pulterrum/toilet. Bryggerset fungerer i øvrigt også som grovkøkken med vask og bordplade, udover vaskefaciliteter og opbevaringsplads. I husets skønne entré findes opgang til førstesalen samt adgang til det store af badeværelserne. Et særdeles sublimt badeværelse, hvor der hverken er sparet på pladsen eller de lækre detaljer. I den rummelige bordplade er integreret 2 håndvaske og med loftspots og hel spejlvæg er man godt stillet når håret skal sættes eller make-up’ lægges. De stilrene, hvide elementer står flot til de sorte gulvklinker og bag glasflisevæggen gemmer der sig en bruseniche.

Førstesalen er spækket med lækre detaljer på de i alt 3 værelser samt repos. Husets særlige facon afspejler sig indendørs, hvorfor indretningen har en unik karakter med charmerende skråvægge og synlige bjælker. Det ene af værelserne er udstyret med hems, som ikke mindst vil vække begejstring hos det mellemstore barn. Fra vinduerne kan den fantastiske udsigt nydes.

Udearealerne byder på en skøn, tilvokset have med mange m2 at leve udelivet på. Baghaven er super hyggelig, indrettet med en gårdsplads og fliser hele vejen rund om huset. Her kan familien leve privatlivets fred og indrette med lækre havemøbler, solstole og et livligt blomster flora. Græsplænen er parklignende med masser af plads til fodboldmål, bålplads og måske et shelter? For de haveinteresserede står også et drivhus klar, som måske kan vække interessen for at være selvforsynende med grøntsager? På Ølbyvej er I også tæt på integreret institution samt skole, indkøbsmuligheder og et væld af fritidsaktiviteter. Stort set det hele kan nås via trygge og lukkede stisystemer, som bringer jer rundt, uden at skulle ud på vejen.

I cykelafstand når i let Køge Centrum, hvor de charmerende brostensbelagte stræder, torvet og den nye del af Køge byder på alt indenfor shopping, caféliv, kultur og historie. Ligeledes findes Ølby Center med S-tog, svømmehal, privatskole, Apotek og adskillige dagligvarekæder i cykelafstand fra adressen.

Mød os på Ølbyvej – og tag pulsen på denne skønne ejendom med SÅ mange muligheder!

Energimærke: C jordvarme.

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Mathiesen tlf.: 24 6464 55 tanja@tanjamathiesen.dk


Ølbyvej 118

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001050
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:181 M 2
Bygget/ombygget:1920 / 2019
Grund:1185 M 2
Antal vær./stuer:4/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Møllemarken 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse200 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris2.345.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig