GULDKORN FRA SÆLGER
X

Nyvej ligger fordelagtigt i forhold til skole (Skovboskolen), Bjæverskov Centret med gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Man er ligeledes i bekvem afstand til motorvejsnett

Underskrevet købsaftale lignende søges. 

I det nordlige Bjæverskov venter denne velholdte familievilla med masser af komfort og plads til leg og livsnydelse. Her kan man uden de store armbevægelser flytte direkte til start i sit nye hjem i tryg forvisning om, at murene danner ramme om både et hverdagsliv med god komfort og ærligt bygningshåndværk uden unødvendige dikkedarer eller uønskede overraskelser.

Her i det rolige familiekvarter, på blind vej, kan livet leves, både i den rummelige bolig, ude i den nemme have eller hos legekammerater rundt omkring i det børnevenlige kvarter. Villaen er opført i 1978 og en gennemgribende renovering har resulteret i en fuldstændig up-to-date bolig med et væld af elegante detaljer, som f.eks. franske døre, flotte klinker og smukke trægulve. En ramme, som de fleste stilpaletter kan passe ind i. Med sine 197 m2 funktionelle m2 danner huset rammen om alle familiens bekvemmeligheder og man har mulighed for forældre- og børnesektion på hhv. stue og førstesal.

Man træder ind i en lys og præsentabel entré, der har adgang til et praktisk bryggers, hvor I kan stille snavset fodtøj, klare vasketøjet, opbevare kolonial og ordne andre af dagligdagens praktiske funktioner. Ejendommens køkken er boligens kerne, der fordeler til den øvrige bolig, herunder spisestuen. Køkkenet fremstår super lækkert og her er kræset for de små detaljer. De hvide skabslåger, de massive træbordplader med en enkelt række med matsorte klinker spiller max. Køkkenbordspladsen er virkelig ad libitum og her er således plads til mange hjælpere i køkkenet. Når sommerhalvåret pågår kan dørene slås op til terrasseområdet og middagen serveres under åben himmel.

Stueplan byder på 2 store værelser, det ene med adgang til terrasseområdet. I forbindelse med værelserne findes flot badeværelse, som udover at være funktionelt, fremstår flot indrettet med mange smarte detaljer, herunder lækre, rustikke klinker på gulv samt indbygget spots i loftet. Denne zone i stueplan kunne være oplagt og angiveligt populær som teenagerafdeling.

Tager man turen til førstesalen mødes man af en stor opholdsstue, som er attraktiv hele året rundt. Om sommeren kan solen nydes på den lille hyggelige altan og i vinterhalvåret kan nydes godt af brændeovnen. De mange m2 giver, bla. afhængig af børnenes alder, rigtig mange muligheder for spændende indretning udover sofamiljø med TV-hjørne. 2 skønne værelser står klar til indretning. Måske vil forældresoveværelse samt walk-in-closet friste, som nuværende ejer har prioriteret. Førstesalen fuldendes af flot badeværelse, hvor man kan se frem til et skønt brusebad i flotte omgivelser.

Den i alt 748 m2 store grund byder på et flot anlagt indgangsparti, som ser præsentabelt ud og som ikke kræver den store vedligeholdelse. Det samme gør sig gældende for haven, som primært udgør græsplæne og terrasseområder. Fritiden kan derfor nydes ude med afslapning og hygge på terrassen eller med leg på den store græsplæne.

Til villaen hører stor parkeringsplads med knust granit, hvor der er plads til hele vognparken, båden eller autocamperen.

Nyvej ligger fordelagtigt i forhold til skole (Skovboskolen), Bjæverskov Centret med gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Man er ligeledes i bekvem afstand til motorvejsnettet mod København og kun 10 km fra Køge Centrum.

Vi glæder os til at fremvise denne velholdte familievilla med et elegant twist og masser af komfort og plads til leg og livsnydelse.

Hjertelig velkommen på Nyvej 16A!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf. 24646455 Tanja@tanjamathiesen.dk


Nyvej 16A

4632 Bjæverskov

Sagsnummer:195TPM-001054
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:197 M 2
Bygget/ombygget:1978 / 0
Grund:748 M 2
Antal vær./stuer:4/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig