NY PRIS kr. 995.000 På Pilevej bor man tæt på skoven og vandet, ligesom børnene nemt selv kan cykle til skole sammen med byens andre børn. Skelbæk Friskole ligger blot 1 km væk og der findes cykelsti

Pilevej 3, Magleby - Mulighed for flexbolig status 

Her trives familien i naturskønne omgivelser, ikke langt fra skovkanten……

Vi er taget en tur til den sydlige afslutning af Køge Bugt, til det naturskønne Stevns, som er hjemsted for knap 23.000 mennesker i alle aldre. Vi gør stop i den hyggelige landsby Magleby, godt 15 km syd for Køge.

Rammerne fra 1910 udgøres af flotte hvide mursten, der på én gang er moderne og tidløse og som er opdaterede til at matche et moderne familieliv.

Her vil såvel børnefamilien som det modne par, der ønsker fin plads kunne finde sig hjemme i et rigtigt levested. Her falder I formentlig for freden, roen og nærheden til skoven, der begynder omtrent hvor jeres have slutter. Der er heller ikke langt til skole og institution.

Vi starter rundvisningen i køkkenet, hvor der er en helt speciel stemning til stede, ikke mindst takket være den direkte adgang til det udendørs gårdhavemiljø. Køkkenelementerne i lyst træ og de rustikke klinker har et enkelt udtryk og omkring den keramisk kogeplade er der godt med arbejdsplads,

når der skal kokkereres. I de mange overskabe findes ligeledes rigtig fin opbevarings plads og man vil let kunne etablere en lille udtræksplade, hvorved børnene kan klare dagens lektielæsning eller man kan læse dagens avis imens kokken holdes med selskab. Alternativt kan det jo være, at man på sigt vælger at åbne op ind til den store vinkelstue. På den måde vil man kunne skabe det åbne hjerterum, som rigtig mange moderne familier efterspørger.

For nuværende fås adgang til stuen via dør fra køkkenet. Her kan tændes op i brændeovnen på en råkold dag og den ekstra varme og den knitrende hygge kan nydes, mens vejret raser på den anden side af vinduerne. En dejlig stor stue, hvor der findes fin plads til indretning af både spise- og opholds afdeling og hvor dagslyset flittigt beriger rummet. Badeværelset med gulvvarme fremstår pænt og tidløst i beige nuancer med brus og hvid sanitet.

I entréen med garderobeplads er det gamle brede plankegulv bevaret og det er også her fra den smukke trappe fører videre op til førstesalen. Her under de skrå brædder findes en skøn charme med synlige bjælker og en fantastisk udsigt til bla. Magleby Kirke. Et meget stort værelse med adgang til walk-in-closet vil kunne opdeles i 2 værelser og herudover findes endnu et værelse samt et repos. Sagt med andre ord er der masser af muligheder for at skabe en helt ny indretning på førstesalen.

Udover de 108 m2 bolig får man desuden en garage samt en større udhus bygning med praktiske rum – herunder vaskerum samt 2 øvrige disponible rum, som gør at man ikke optager plads i selve hovedhuset til disse formål.

Harmonien fortsætter udendørs, hvor det er oplagt med flere hyggekroge rundt om huset og i haven. Tag morgenkaffen med ud og tag en ene stund. Lyt til naturen, der stille og roligt vågner sammen med dig. De vilde dyr kigger måske forbi haven. Ved højtider og på fødselsdage kan Dannebrog hejses til vejrs i indkørslen. Den aflukkede gårdhave er ideel til de udendørs måltider.

Her er plads til grill, have møbler og terrassevarmere. Når duggen falder kan I rykke indendørs i den skønne udestue, mens I nyder en godnatdrink.

Matriklen byder på et skønt drivhus, hvor de grønne fingre kan stimuleres og sætter man ekstra pris på udelivet kan uden tvivl findes en plads i haven til bål stedet, så også snobrød og pølser kan blive en del af sommeraftenerne.

På Pilevej bor man tæt på skoven og vandet, ligesom børnene nemt selv kan cykle til skole sammen med byens andre børn. Skelbæk Friskole ligger blot 1 km væk og der findes cykelsti hele vejen. Når de mindre børn skal passes findes integreret daginstitution i Klippinge, ca. 2 km fra adressen samt Klippinge station. Pendler man i retning mod Køge vil det være oplagt at foretage dagens indkøb i Strøby Brugs på vejen hjem. Alternativt går turen til St. Heddinge, hvor der er bredt udvalg af dagligvareforretninger samt special forretninger. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren. Naturen omkring Magleby er fantastisk smuk. Værd at fremhæve er Gjorslev Gods og skove med den skønneste bøgeskov, Magleby Strand med badebro og fint badevand og ikke mindst Bøgeskov Fiskeri- og lystbådehavn, hvor man på Traktørstedet kan nyde en lækker frokost. Vil man gøre brug af kollektiv trafik, så kører bussen lige udenfor døren.

Velkommen til en på én gang spændende og vedligeholdt ejendom, hvor ude og inde komplimenterer hinanden på fornemste vis og skaber de ideelle rammer for at aktivt familieliv med plads til både fællesskab, hygge og egne interesser. Et rigtigt levested i en Stevnsk landsby, hvor den oprindelige charme stadig persistere. 

Nej, I drømmer ikke. Drømmedestinationen er lige ved hånden - denne her ejendom må I ikke snyde jer selv for! Kontakt os allerede i dag. Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Generelle kommentarer til bygningernes tilstand:

Huset er i god stand ift. sin alder. Der må forventes nogle reparationer og noget vedligehold.

Øvrige bygninger er brugbare til formålet, der må dog forventes en del reparationer og vedligeholdelse.


Pilevej 3

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001055
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:108 M 2
Bygget/ombygget:1910 / 0
Grund:930 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:17 M 2

Øvrige boliger

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000
Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig