I den velfungerende stationsby, omtrent 8 km syd for Køge, på Tranebanken 3 i Herfølge kan I netop nu overtage nøglerne og blive de nye ejere af denne velholdte villa på 183 veltrimmede kvadratmeter i

Tranebanken 3, Herfølge

Veltrimmet familievilla på 183 m2 med eminent planløsning!

I den velfungerende stationsby, omtrent 8 km syd for Køge, på Tranebanken 3 i Herfølge kan I netop nu overtage nøglerne og blive de nye ejere af denne velholdte villa på 183 veltrimmede kvadratmeter i 2 plan med god indretning og minimal spildplads samt dejlig nem have på 610 kvm..

Ved ankomsten vil I bemærke det smukke hegn, som matcher villaens mursten og slår tonen helt korrekt an og byder hjertelig velkommen. I kan parkere bilerne i den dobbelte carport med bagvedliggende garagebygning.

Ejendommen fra 1986 er løbende istandsat, vedligeholdt og forbedret. Vinduerne i hhv. stueetage og første sal stod for tur i 2011/2005 og 2 af værelserne blev opført i 2019. Både indvendig og udvendig har ejendommen en flot finish.

Ejendommen tilbyder følgende indretning:

God entré og videre til badeværelset med brus, skønt værelse, stor  stue hvor der er skabt plads til både spise- og opholdsstue og fra spisestuen leder 2 sæt terrassedøre til haven, hvor et skønt terrasseområde venter samt den skønneste udestue med trægulv. Vi kommer videre til køkken-alrummet, som er placeret i forbindelse med stuen. Køkkenet fremstår i et enkelt, stringent design med hvide fronter og massive træbordplader, der korresponderer eminent med gulvet. Dejligt bryggers/grovkøkken, hvor der udover vask og bordplade også findes plads til vaskefaciliteter samt rigtig fin skabsplads og udgang til forhaven.

På førstesalen møder man en super spændende planløsning med potentiale for at etablere netop det, som familien ønsker sig. For enden af trappen findes stort åbent rum, som kan have flere funktioner. Herfra fordeles til 3 indretnings venlige værelser, hvoraf det ene soveværelse har walk-in-closet samt adgang til flot badeværelse med badekar. Fælles for begge badeværelser er det stilrene og tidløse look med hvid/grålig sanitet, hvortil mange stilarter af interiør vil passe ind.

Huset er opført på en hyggelig og vel beplantet grund, hvor man blandt andet kan nyde godt af den pragtfulde græsplæne med anlagt bålplads og masser af plads til boldspil og leg. På terrassen er der mange solrige timer i vente med lækker grillmad på tallerkenen og kølig rosé i glasset.

Hvad angår beliggenheden balancerer den på fornemmeste vis det landlige og fredsommelige med bekvemme afstande til byens faciliteter. I bosætter jer på en lukket vej i et familievenligt område med et fantastisk godt naboskab, tæt på naturen med både skov, marker og vand lige i nærheden. Efter blot få minutters gang når i byens centrum, hvor I kan handle. Fra adressen er der stisystemer til byens 2 folkeskoler, daginstitution, sportsfaciliteter, bager, blomsterforretning, bibliotek, svømmehal og pizzeria. Pendleren kan glæde sig over den nemme adgang til motorvejen mod hhv. Odense og København. Vil man gøre brug af den kollektive trafik kan man benytte sig af både bus og tog. Med den nye Køge Nord togbane er du i københavn på ca. 30 minutter..

Fra adressen er afstanden som nævnt ca. 8 km til Køge Centrum, og her kan man tilgå alt, hvad man har brug for ud over dagligdagens fornødenheder. Hvem lader sig ikke charmere af Køge, den gamle smukke by med brostensbelagte stræder, lækre specialvarer forretninger samt at væld af inspirerende spisesteder. Beliggenhedens praktiske facetter understøttes imidlertid af dejlige, grønne omgivelser, og få hundrede meter fra matriklen møder man åbne marklandskaber, mens man lidt længere væk har adgang til skov og kyst.

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag så vi kan aftale et møde på adressen!

Energimærke: B.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Tranebanken 3

4681 Herfølge

Sagsnummer:195TPM-001068
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:183 M 2
Bygget/ombygget:1986 / 0
Grund:610 M 2
Antal vær./stuer:4/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig