Går I med en drøm om at bygge nyt i tæt på havet og i en smuk natur, så har I her muligheden. Måske vil I vente nogle år og alt i mens kan man lade det nuværende fritidshus shine og drage nytte af det

UNDERSKREVET KØBSAFTALE Skrænten 14, Strøby Egede

SPÆNDENDE PROJEKT på kyststrækningen ved Strøby Strand - NYBYG ELLER RENOVERING i naturskønne omgivelser.

Milton er udarbejdet vinkelhus på 185 kvm. kr. 2.405.031 dvs. ca. inkl. grund, jordprøve og stikledning mv. ca. kr. 4.500.000,-.

Skrænten ligger mageligt placeret i et af kyststrækningens populære kvarterer – hvor åbent landskab med smuk udsigt udgør en del af baghaven – i 3. række til vandet!

Her på adressen har vi fornøjelsen af at byde velkommen til en frodig helårsgrund på 874 m2, der for nuværende bebos af et ældre fritidshus på 58 m2 til nedrivning eller mindre renovering.

Gemt bag høje træer og tætte buske får man matriklen helt for sig selv og takket være den vilde beplantning er det muligt helt selv at vælge og vrage mellem de gamle planter, når haven skal formes som en grøn familieoase.

Grundens placering giver masser af muligheder for at indrette med både morgenterrasse og solhave, hvis det er dét, man er på udkig efter.

Et enkelt blik på husets stand gør det klart, at der er tale om et projekt på enten den ene eller den anden måde - og her mener vi enten til totalrenovering eller nybyg. Huset står nemlig med en ganske fornuftig planløsning bestående af entré, stue, havestue, køkken, bryggers, soveværelse samt badeværelse. Køkkenet fremstår nyere og i ganske fin stand, ligesom der findes en skøn brændeovn.

Det børnevenlige kvarter ligger som en lun base for familier i alle konstellationer, der nyder godt af at have både fritidsaktiviteter, skole, daginstitutioner og naturen inden for kort afstand. Her hersker et fuldkomment herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. Stranden er en lækker stensandstrand med forholdsvist lavt vand og en dejlig fredelig stemning uden støj og larm. Her findes tillige badebro til dem, der foretrækker at gå i bølgerne den vej eller til den friske vinterbader. Tæt på matriklen ligger Strøby Egede centret med gode indkøbsmuligheder og med 9 km til Køge Centrum ligger dagligdagen lige til højrebenet. I Strøby Egede kan man udover dagligvareindkøb tillige aflægge bageren et besøg. Man kan bestille en lækker pizza eller gå en tur på biblioteket. Hele området omkring Strøby Strand afliver enhver undskyldning for ikke kridte løbeskoene eller begive sig ud på familieture i det grønne. Her er ganske enkelt gudesmukt, uanset årstid og vejr og vind.

Går I med en drøm om at bygge nyt i tæt på havet og i en smuk natur, så har I her muligheden. Måske vil I vente nogle år og alt i mens kan man lade det nuværende fritidshus shine og drage nytte af dets eksistens i ferier og weekender indtil I tager springet og får permanent adresse på Skrænten 14.

Ser i bolig projekt eller nybyg som en udfordring? Så tag med på en fremvisning. Vi står klar alle ugens 7 dage!

Det må bebygges 30% på grunden samt max 50 kvm. andre bygninger dog skal endeligt byggeri godkendes af kommunen.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 e-mail: tanja@tanjamathiesen.dk


Skrænten 14

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001072
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:58 M 2
Bygget/ombygget:1966 / 1971
Grund:874 M 2
Antal vær./stuer:1/2

Øvrige boliger

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig