GULDKORN FRA SÆLGER
X

Igennem de seneste år har denne ejendom fra 1967 forvandlet sig fra en klassisk 60'er villa til en yderst præsentabel, moderniseret bolig, der omfatter alt fra A-Z. Materialevalget er lyst og tidløst,

UNDERSKREVET KØBSAFTALE - Skovvangsvej 40, Strøby Egede

Igennem de seneste år har denne ejendom fra 1967 forvandlet sig fra en klassisk 60'er villa til en yderst præsentabel og gennemgribende renoveret, istandsat og moderniseret bolig, der omfatter alt fra A-Z. Materialevalget er lyst og tidløst, alting fremstår i topform. Dertil kan I glæde jer over en rolig beliggenhed i Strøby Egede med alle fornødenheder i nærheden.

Villaen byder på en fremragende indretning uden spildplads, og boligen har en størrelse på 155 m2, der selvsagt vil tiltale børnefamilien, ligesom det også kan være en mulighed for jer, der kommer fra mange kvadratmeter og nu prioriterer overskuelighed og et minimum af vedligehold. For med en grundig opdatering ude som inde er der ikke noget, I skal tænke på mange år fremover.

Den klassiske murstensfacade er pudset og tilføjer villaen et mere tidssvarende udtryk. En stor garage med elektrisk port står klar for enden af indkørslen og indenfor mødes I af gennemgående lyse Berry Alloc gulve foruden hvidmalede vægge samt lofter for et fuldendt og ensartet udtryk. Planløsningen er speciel og ikke som alle de andre boliger man ser. En stor stue med pilleovn bades af dagslys via overdådige vinduespartier med terrassedør mod have og terrasse. Herudover findes små vinduer placeret højt oppe på den ene sidevæg. Et større gangparti med entré og garderobe leder til køkkenet, som også har sit eget særpræg. Udover at se blændende godt ud, så er HTH køkkenet også særdeles funktionelt med plads til mange kokke og som bonus ligeledes udstyret med terrassedør mod haven her kan også nævnes italienske klinker og Quooker. I stuen har man valgt en rå træ væg og som gennemgående finesse findes træfliser i samme nuance i både køkken og ved de små vinduespartier i stuen. Villaen byder på 3 regulære og store værelser. Det ene vil være oplagt som forældresoveværelse, idet der som genbo hertil findes stort badeværelse med dobbelt bruser. Smukt ser det ud med messing og bruser, ligesom designgulvet og de højglanspolerede, hvide klinker spiller max. Det mindre badeværelse er øremærket børnene, men dette fremstår lige så flot og indbydende. Endelig råder boligen over et mindre depotrum, som de fleste børnefamilier helt sikkert vil sætte pris på som opbevaringsplads.

Også udeområderne er blevet opgraderet. Her finder I en stor, sydvestvendt terrasse med integrerede plantekummer. Her på terrassen har I fundet sommerens faste base, som vil sætte scenen for både morgenkaffen og aftenens grillhygge. I haven finder I den skønneste græsplæne, som indbyder til boldspil og leg. Her er ingen besværlige bede og man kan generelt se frem til en nydelig have der er nem at holde.

Og så er der beliggenheden. For enden af vejen kan I koble jer på stien, så skolevejen er både kort og tryg. I nærområdet findes desuden daginstitutioner, ligesom Strøby Egede Center med gode indkøbsmuligheder, Apotek og bager ligger i cykelafstand. I skal ikke langt for mødet med Køge Bugt og den brusende Østersø. På dage med pålandsvind vil I kunne dufte havgusen i jeres have. Dette betyder oplagte muligheder for både sommer- og vinterbadning, løbe- og vandreture langs strandkanten og picnicture på et af de mange grønne arealer i nærheden. Med adresse i Strøby Egede er man stillet godt og med kun 8 km til Køge Centrum gøres beliggenheden ekstra attraktiv.

Her på Skovangsvej 40 venter den lækreste villa på jeres familie og her kan I pakke flyttekasserne ud helt uden dikkedarer og flytte direkte ind. Det må da være opskriften på den perfekte boligpakke.

Glæd jer og kom på en fremvisning i de indbydende rammer!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455


Skovvangsvej 40

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001075
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:155 M 2
Bygget/ombygget:1967 / 1977
Grund:713 M 2
Antal vær./stuer:1/3

Øvrige boliger

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig