Kildevej 2, Klippinge

Denne charmetrold af en ejendom fra 1923 ligger fredfyldt og meget privat – lidt udenfor Klippinge og knap 6 km fra Hårlev.

Ejendommen er en 4-længet gård, hvor stuehuset har et boligareal på 234 m2 og en grund på 19.999 m2.

Her er en vidunderlig stemning og på den idylliske gårdsplads er ZEN-stemningen indtruffet. Ved den almueblå hoveddør hænger klokken og det er her man ringer når aftensmaden er klar. Selvom ungerne er i dyb leg nede bagerst i haven eller

leger gemmeleg på høloftet, så kan den høres! Flere af vinduerne er allerede skiftet, og de der er tilbage har samme smukke almueblå farve.

I den ret skønne hall bydes gæsterne velkommen og det er også her man finder opgangen til førstesalen. Køkken-alrummet fremstår top-charmerende og med en hyggelig landkøkken-stil over sig. Man kan ikke andet end lade sig drage af det smukke

trægulv, de synlige bjælker, de rå vægge og de sprossede ruder. Her har man lyst til at opholde sig længe og rigtig kræse om spændende middagsretter, alt imens man kan følge med i livet på gårdspladsen. Plantegningen tæller flere herlige stuer med spændende indretningspotentiale og her står de gamle trægulve originale. Det største af badeværelserne er med brus og stilen er enkel og eksklusiv, holdt i lyse toner med væghængt toilet og dobbelt håndvask. Der er i stueplan flere udgange til haven.

På førstesalen står ikke mindre end 6 værelser klar. Flere med alkove, hvilket uden tvivl vil charmere sig ind hos børnene og her vil højtlæsning for de yngste være et af minderne fra barndommen. Et stort forældresoveværelse med adgang til walk-in-closet er blot en anden skøn detalje. Hvor end man retter sit blik når man befinder sig her på førstesalen så venter en fortræffelig

udsigt og stemningen er skøn under de skrå brædder. Stuehusets 234 m2 byder på mange spændende rum og mange forskellige

løsninger for, hvordan familien kan indrette sig. Udover ovenstående highlights vil vi klart anbefale en fremvisning, så man ved selvsyn kan opleve hele herligheden. Den ene længe er en ældre staldlænge og en anden er udstyret med ældre hestebokse mv. Herudover indeholder længerne talrige disponible rum og endelig en stor lade. Ved bagindgangen finder man et hyggeligt overdække, hvor vindruerankerne og har frit løb og hvor man kan slappe af og nyde tilværelsen. Med en lille indsats kan der skabes endnu flere små, hyggelige rum i den store have, der inviterer til ro, afslapning og fordybelse. Krukker og urtepotter kan, ligesom læhegn fungere som rumdelere og afskærme en lun og hyggelig krog fra resten af haven. Frodig græsplæne får man meget af og der er ikke nogle begrænsninger for hvad man kan ønske sig i sin have. Her er plads til det hele – bålsted, shelter, trampolin, fodboldmål og måske urtehave og drivhus.

Når køleskabet skal fyldes op kan turen enten gå til Hårlev eller Strøby. For begge byer gælder fleksible åbningstider og har man specialvarer på indkøbslisten kan man fortsætte til St. Heddinge. Fra Klippinge kører Østbanen i retning mod både Rødvig og Køge og det er også her i byen man finder den allerbedste slagter. Fra de mange lokale vejboder og gårdforretninger kan man forsyne sig med lækre grøntsager. Der er tale om en sjældent udbudt ejendom, som er præget af frisk luft og en masse plads. Man falder pladask for Kildevej 2, som indeholder det bedste fra alle verdener – en landlig beliggenhed, tæt på by og infrastruktur, med et overskueligt antal udbygninger og er således perfekt til hestehold med evt. ridehus, værksted, mindre erhverv eller lignende. Kun fantasien sætter grænser!

Som bonus medfølger i handlen det mest bedårende lille bondehus med særskilt matrikel på 3.735 kvm. Huset rummer 45 m2 og fremstår som håndværkertilbud eller til nedrivning. Måske har man planer om B&B eller Airbnb gæstehus? Måske noget helt tredje.

Et fuldkomment skønt sted, som vi glæder os meget til at vise frem! 

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455

Kildevej 1+2

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001079
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:234 M 2
Bygget/ombygget:1923 / 0
Grund:19999 M 2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:40 M 2

Øvrige boliger

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig