GULDKORN FRA SÆLGER
X

Her på Nørre Boulevard får man en rummelig bolig på i alt 154 m2 og blot 13 år på bagen med god plads til familien, der ønsker at have midtbyen lige uden for døren.

Nørre Boulevard 75, Køge

Stemnings Orienteret og hemmelighedsfuld midtby-oase med sydeuropæiske træk.

For mange er Nørre Boulevard og de andre omkringliggende gader og stræder indbegrebet af Køge Midtby med sit mangfoldige udbud af spisesteder, specialforretninger og kreative arbejdsfællesskaber side om side med boliger. Den stemning, som Nørre Boulevard skaber, spejler dobbeltmuret byhus med nummer 75 på den mest charmerende vis. Her flytter du og familien ind i smukke og rummelige rammer. Samtidig sender den hyggelige solrige gårdhave dine tanker mod sydeuropæiske himmelstrøg, hvor familien samles i skyggen under den store markise, mens solen skinner og fuglene synger. Det er ikke til at forstå, at du herfra kan træde direkte ud i centrum af den smukke købstad.

Fra gaden bevæger man sig ind i gården. Herinde gemmer byhuset med nr. 75 sig, huset med de 6 kviste. Entréen fordeler til rummene i stueplan og via franske døre kommer man til den helt fantastisk stue, som ligger i helt åben forbindelse til køkken-alrummet fra Svane Køkkenet. Stuens smukke trægulv slår på fornem vis over i smukke klinker i køkken zonen. Køkkenet fremstår elegant og tidløst med hvide, grebsfri låger og bordplade ligeledes i hvid. Ved den store kogeø er plads til mange i køkkenet når der skal laves store middage, julebages eller hvis blot børnene ønsker at være med til dagens madlavning. Køkkenet er udstyret med særdeles lækre hårde hvidevarer. Herunder kan nævnes ovn i god arbejdshøjde, integreret kaffemaskine og opvaskemaskine samt stort køle-fryseskab. Fra såvel køkken-alrum som fra stuen fås adgang til det super lækre, grønne univers, nemlig den syd vestvendte gårdhave. En godt gemt oase, som ikke viser sine herligheder frem til hvem som helst. Gårdhaven er omkranset af mur og overlader familien helt til privat livet. Her blomstrer og dufter de tilplantede krukker og man kan tage plads i såvel sol som skygge. På rigtige sommerdage skinner solen det meste af dagen. Med dørene åbne er det som om, at ude og inde flyder ubemærket sammen.

I stueplan findes med udgang fra køkkenet et dejligt og anvendeligt bryggers/grovkøkken med rigtig fin opbevaringsplads samt vaske-tørremaskine samt BWT anlæg. Herudover findes elegant og stilfuldt badeværelse udstyret med lækkert spa.

På førstesalen er kælet for detaljerne. Den smukke trappe leder op til større repos, som med fordel kan indrettes til et skønt og åbent kontormiljø med et skønt lysindfald. Rummene fremstår med hver sine særpræg i form af bla. integrerede reoler og charmerende kvist vinduer. Herudover står 4 dejlige værelser klar, hvor nuværende ejer har valgt at benytte det ene som walk-in-closet i forbindelse med soveværelset. Ikke mindst badeværelset, holdt helt i sort og hvidt imponerer. Smukke klinker, glasvæg og indbyggede spots er blot nogle af detaljerne.

Denne ejendom har gulvvarme i hele huset og oser af kvalitet samt gode byggematerialer. Flotte rapporter og Energimærke: B. Mulighed for fibernet. Udhus fra 2010.

Køge emmer af liv og historie, og det er altid en oplevelse af komme mod stationen og havnen, hvor de moderne byggerier tårner sig op, eller til det travle Strædet og ind på Torvet, hvor der hersker en ganske særlig stemning. Caféer, spisesteder og specialforretninger giver sammen med privat erhverv torve området den hyggelige energi og puls, som den er så kendt for. Ikke langt fra adressen findes Sct. Nikolai Skole og man har både børnehave og andre institutioner tæt på, sammen med alle midtbyens oplevelser og tilbud.

Her på Nørre Boulevard får man en rummelig bolig på i alt 154 m2 og blot 13 år på bagen med god plads til familien, der ønsker at have midtbyen lige uden for døren.

Et ganske unikt byhus, der gemmer på hemmeligheder. Rummeligt, velholdt og med mange muligheder. Ikke langt fra Køge Centrum og man har også en bid af Sydeuropa lige her med den vidunderlige gårdhave.

Dette kombinerer med andre ord det bedste fra to verdener med masser af historisk charme og samtidig med komfortable, moderne løsninger i høj kvalitet. Lægger man den skønne beliggenhed oven i pakken, bliver resultatet en bolig, som det er svært ikke at forelske sig i.

Vi glæder os til at byde velkommen på Nørre Boulevard nr. 75!


Nørre Boulevard 75

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001085
Boligtype: Ejerlejlighed
Energimærke:
Størrelse:154 M 2
Bygget/ombygget:2007 / 0
Grund:370 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:4 M 2

Øvrige boliger

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig