Drømmer I om sommerresidens tæt på Østersøen eller ny adresse? Så kig nærmere på Skrænten 18 med mulighed for helårsstatus i Grundejerforeningen Stolpegården med tilhørende fælles privat strand.

Drømmer I om sommerresidens tæt på Østersøen eller ny adresse? Så kig nærmere på Skrænten 18 med mulighed for helårsstatus i Grundejerforeningen Stolpegården med tilhørende fælles privat strand.

Nogen gange får vi boliger til salg, hvor man bliver stående måbende tilbage og tænker hold da op, hvor er dette bare unikt. Ejendommen på Skrænten 18 er ét af dem. En del af overraskelsen består i, at man slet ikke forventer en bolig af så høj kaliber, når man ser ind på grunden fra vejen. Men vi kan garantere, at stemningen bliver en ganske anden, ved bare at gå få meter ind på matriklen. Kom med en tur gennem huset , som er flot og opført i 2008 og fremstår helt klar til at tage i brug. Oplev udearealerne på tæt hold.

I den store spise- og opholdsstue har man direkte adgang til den overdækkede terrasse og hele haven. Det turkise farvevalg i køkkenet skaber ikke mindst harmoni og balance i krop og sjæl, men bidrager herud over til et frisk pust og en skøn stemning af liv, som passer perfekt til stemningen i fritids/helårshuset.

Man har valgt et enkelt og stilrent design med grebsfri låger, hvor træbordpladen fuldstændig matcher vinduerne. 2 soveværelser med flotte ovenlysvinduer i en god størrelse og med skabsplads er der også blevet plads til. 

Valget af klinker på badeværelset klikker farvemæssigt perfekt til det lyse træloft. Man får en følelse af at være under sydlandske himmelstrøg, ikke mindst når man nyder dagens bad, hvor bruseren er udstyret med et forfriskende nedbørssystem. Når vinduet står på klem sniger havduften sig ind og man kan lytte til smuk fugefløjt. Med plads til vaskemaskine behøver man ikke frygte en fyldt vasketøjskurv når man efter en skøn weekend vender hjem til hverdagen. Grundens størrelse gør, at tumleplads til store og små ikke er noget problem. Find blot ud af, hvor der er skal tages et spil stangtennis eller andet boldspil. I det hyggelige orangeri, hvorfra udsigten er intet mindre end fantastisk, kan lyset og naturen nydes i fulde drag. Her kan man nyde kaffen og når sommeren går på held kan man forlænge udelivet med hyggelig belysning. På matriklen vrimler det med skønne, små oaser, hvad enten man er til sol eller skygge og lige meget hvad vejrudsigten siger. På den overdækkede terrasse er plads til alt hvad der hører til en hyggelig grillaften. Udsigten til åbne marker understreger, at her er højt til himlen. Haven er som skabt til bålplads og shelter. Vil man hellere en tur i bølgen blå, så er der ganske beskeden vej til ned til stranden. Her er bare skønt at være på en god sommerdag.

Til ejendommen hører et ældre skur, som har fin plads til det man har behov for at opbevare, herunder ekstra fryseplads osv. Desuden har man i haven anlagt et værksted (skal færdiggøres af ny ejer). 

Området omkring Strøby Strand er gennem årende blevet mere og mere populært. Østersøen og de fine strande er en fornøjelse hele året rundt, for hvad enten det er høj sol i følgeskab med glade badegæster eller en ruskende, råkold vintermorgen, så er det syn, der møder én, altid imponerende.

Området har helt sin egen, ægte charme. Et sted man taber sit hjerte til – stranden, de hyggelige både, restauranter, ishus og et fuldkommen herligt miljø, skabt af en skøn blanding af helårshuse og fritidshuse. Når køleskabet skal fyldes op kører man til Strøby Egede, hvor flere dagligvareforretninger, Apotek, bager, osv., er at finde. Udover spisestederne på Kystvejen tilbyder også Strøby Egede centrum både café og pizzeria.

Ejendommen vil inden overtagelse være nymalet udvendigt, således at det gennemgribende fremstår i en ensartet mørkeblå farve.

Giv os et kald, så skal vi nok vise jer herlighederne. I vil ikke blive skuffede.

For ca 70.000 kr. kan dette hus blive til et helårshus men skal godkendes hos Stevns kommune. Nærmere info kontakte ansvarlig ejendomsmægler Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Skrænten 18

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001094
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:78 M 2
Bygget/ombygget:2008 / 0
Grund:871 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Andre bygninger i alt:8 M 2

Øvrige boliger

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig