GULDKORN FRA SÆLGER
X

I den lille idylliske landsby Lund ligger denne stemningsfyldte villa/flexbolig i halvandet plan Her får I charmerende og naturskønne rammer for hverdagen i huset, som rummer 2 stuer, et køkken, et ba

Højstrupvej 22, Lund Rødvig Stevns - åbent hus med tilmelding den 24. maj 2021 kl. 15:30.

Trygge rammer i en smuk kulisse

I den lille idylliske landsby Lund ligger denne stemningsfyldte villa eller flexbolig i halvandet plan, som nu kan blive jeres nye hjem. Her får I charmerende og naturskønne rammer for hverdagen i huset, som rummer 2 stuer, et køkken, et badeværelse med brus samt 2 værelser. Herudover står et stort anneks klar med disponibelt rum her er isoleret og med varme.

Beliggenheden i den hyggelige by mellem Rødvig og Fakse Ladeplads byder på et godt naboskab og ikke mindst smukke, naturrige omgivelser med udsigt til åbne marker og fra førstesalen tillige havudsigt.

Den klassiske murstensvilla fra 1910 toner frem ved vejen med en pudset facade med hvide vinduer og flot hvid hoveddør.

Rundturen inden døre på de i alt 88 m2 begynder i det indbydende nyrenoveret køkken med helt nyt komfur, ovn, emhætte og køleskab, stilen er enkel og tidløs med hvide låger og grå bordplade. I åben forbindelse ligger spisestuen og danner derved et dejligt alrum, som flyder over i opholdsstue miljøet. Fra alrummet er direkte adgang til haven og med ny brændeovn 2019. I stueplan råder I desuden over et nydeligt badeværelse med brus.

På førstesalen kan I glæde jer til 2 skønne værelser med hvudsigt, som giver jeg en fortrinlig udsigt til landskab og havet. Hertil kommer et repos samt et mindre depotrum.

Der er tale om en velholdt villa, som løbende er renoveret og opdateret. Blandt andet bør nævnes de flotte trægulve, helt nyt luft-til-vand-varmeanlæg samt gulvvarme, lav-energi & vedligeholdelsesfri termovinduer overalt & nyrenoveret tag.

Udendørs byder den 414 m2 store matrikel på et fantastisk terrassemiljø mellem hovedhus og anneks. Her er fuldstændig læ og i sommermånederne fungerer det som et ekstra rum. Haven indeholder i øvrigt et dejligt stykke frodig græsplæne samt hyggelige bede med ældre beplantning. Herudover kan man glæde sig til at hejse Dannebrog til vejrs.

Beliggenheden så tæt ved vandet taler for sig selv med den friske havluft og udsigten til lange traveture langs vandkanten. Har man interesse indenfor hav og fiskeri kan man melde sig ind i Lund Lystbåde Forening og dermed deltage i deres spændende arrangementer.

Fra Lund er der blot 4 km til købmanden i Lyderslev & 6 km til Rødvig med dagligvareforretninger, skole, børnepasning og idrætsfaciliteter. Nærmeste folkeskole er St. Heddinge Skole. Alternativt Rødvig Friskole. Både Trampestien og Margueritruten lægger vejen forbi Lund, hvilket vidner om hvor naturskønt her er.

Vi glæder os til at invitere indenfor her på Højstrupvej 22 i Lund, en skøn bid af Stevns!

Energimærke: C.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen e-mail: tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455

Højstrupvej 22

4673 Rødvig Stevns

Sagsnummer:195TPM-001105
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:88 M 2
Bygget/ombygget:1910 / 0
Grund:414 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:24 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig