Vil man have et godt bolig kort på hånden? Og har man blik for de spændende muligheder så læg vejen forbi og oplev det hele selv – hils vinterhalvåret velkommen til mørke aftener med stearinlys på Sig

Sigerslevvej 34, Sigerslev

Så snart man ankommer til naturskønne Stevns sænker skuldrene sig og man fornemmer en vaskeægte, landlig idyl. Vi tager turen til Sigerslev, hvor netop denne ejendom på Sigerslevvej 34 dukker op. Har I som familie lyst til en hverdag omgivet af jeres egen lille skov, åbne marker og med alle praktiske gøremål indenfor nem rækkevidde? Så har vi her et godt bud på en 138 m2 bolig, som giver absolut ro og hjertevarme.

Her har man indrettet et hjem, oprindeligt opført i 1896, men hvor alting fremstår nyere og opdateret med respekt for de originale stiltræk og dermed med mange hyggelige detaljer. Her ser man resultatet af en bolig, hvor charme og moderne komfort på fineste vis går hånd i hånd og så er ejendommen tilmed lige til at flytte ind i.

En dejlig grøn græsplæne omkranser hele denne hvide herlighed og for enden af gårdspladsen fortsætter jeres helt egen ”skovsti”. Den i alt 2.629 m2 store grund modtager solens stråler det meste af dagen og lægger op til et aktivt udeliv og for børnene bliver der masser af plads at brænde energi af på. På grunden råder man endvidere over dobbelt carport og udhus bygning fra 2020 samt fyrrum med gasfyr fra 2019, hvor også der er plads til kummefryser, ekstra køleskab eller lign. Vinduerne er fra 2019.

Kig med indenfor, hvor I træder over dørtærsklen til en fin lille entré og ledes videre til en gang. Herfra fås der adgang til husets badeværelse, som findes med hvide klinker, brus og pænt skabsarrangement.

I den hyggelige stue spreder varmen fra brændeovnen sig videre til køkkenområdet. Overalt findes pæne, lyse lofter og vægge samt smukke gulve. Ejendommen kan bryste sig af i alt 4 værelser, hvoraf de 2 ligger i stueplan. Det nye Vordingborg Køkken fremstår enkelt og stilrent med hvide, klassiske låger. Her vil det være let at få sit eget personlige interiør til at matche. Køkkenet giver de bedste forudsætninger for at tilberede familiens livretter, mens børnene lægger den sidste hånd på lektierne ved spisebordet.

På førstesalen mødes man af stor, møblerbar repos, som åbner op til 2 skønne værelser med skråvægge. Her vil der uden tvivl blive kamp om værelserne, når børnene nærmer sig teenagealderen og begynder at trække sig lidt.

Sagt med andre ord, kan man godt drage den konklusion, at ejendommen har en perfekt planløsning, som ikke mindst gør den ideel for børnefamilien. Med sin fredelige beliggenhed og med landlig idyl omkring sig er det et frugtbart sted at lade familien spire.

Har man børn i skolealderen eller holder man af et aktivt fritidsliv kommer hverdagen til at glide let. Man kan glæde sig over, at der kun er ganske få minutter på cykel til skole og idrætshal, ligesom Sigerslev Boldbaner ligger lige i nærheden.

St. Heddinge er den stevnske hovedstad, som tilbyder alt hvad familien efterspørger. Her findes svømmehal, idrætshal, biograf, lægehus, rådhus, utal af specialvarer forretninger og dagligdagsbutikker, som har åbent frem til kl. 21 alle dage. Her findes folkeskole og børneinstitutioner, velbesøgte caféer og velorganiserede sportsforeninger og masser af socialt liv. I St. Heddinge keder man sig aldrig. Oplandet fremstår med den skønneste natur og der findes et væld af smukke steder at besøge. Herudover findes fra St. Heddinge regelmæssig tog- og busdrift til hhv. Rødvig og Køge.

Vil man have et godt bolig kort på hånden? Og har man blik for de spændende muligheder så læg vejen forbi og oplev det hele selv – hils vinterhalvåret velkommen til mørke aftener med stearinlys på Sigerslevvej 34 – en ejendom som skal opleves!


Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Sigerslevvej 34

4660 Store Heddinge

Sagsnummer:195TPM-001106
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:138 M 2
Bygget/ombygget:1896 / 0
Grund:2629 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Antal plan:2

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig