GULDKORN FRA SÆLGER
X

For enden af en lukket grusvej finder man denne skønne ejendom fra 1874, hvor alle drømme om uforstyret, landlig idyl synes at realiseres. Med bolig på Stevns, ledes man gennem den smukkeste natur..

Skovgårdsvej 6, 4672 Klippinge

En perle for den heste interesserede, den selvstændige, der har brug for plads eller måske har du en drøm om dit eget B&B!

For enden af en lukket grusvej knap 1 km nord for Klippinge finder man denne ældre ejendom fra 1874, hvor alle drømme om uforstyret, landlig idyl synes at realiseres. Med bolig på Stevns, ledes man gennem den smukkeste natur, og med udsigt over åbne marker får man her en uforlignelig beliggenhed. Samtidig tilgodeses man af en bynær placering og kort afstand til bla. Klippinge/Magleby og St. Heddinge. Går turen afsted på cykel kan man glæde sig over cykelsti i begge retninger og af markvejen kommer du sikkert i skole til Skelbæk friskole.

Der er her på Skovgårdsvej 6 tale om en sjælfuld ejendom med mange stemningsfulde, velbevarede detaljer, som fordeler sig med en hovedbygning med i alt 185 m2 beboelse samt 2 staldbygninger på i alt 330 m2. Af billedgalleriet fremgår originale billeder af bygningen. Panoramaet over de bølgende marker og frugtplantagen i baghaven er en af ejendommens væsentligste aktiver, men også inden døre emmer boligen tillige af fordums charme med blotlagte loftsbjælker.

Fra den store gårdsplads træder vi ind i stuehuset, som fordeler sig i 2 plan. Først for findes et pænt køkken alrum med hvide elementer samt et flot klinkegulv. Tilstødende ligger 3 stuer en suite, hvor det gennemstrømmende lys fra vinduespartierne komplementerer den hyggelig indretning og kaster glans over de flotte trægulve. Den ene af stuerne beriges af en pejs med pejseindsats og fra 2 af stuerne kan dørene slås op til den friske luft. Stueplan afrundes af pænt badeværelse med terracotta farvede klinker, stor bordplade med underliggende skabsplads samt bruseniche. Mindre gang med udgang til skøn baghave og markvej.

På førstesalen mødes man af en stor stue samt et mindre badeværelse hvor ny håndvask er indkøbt og sættes op inden overtagelsesdagen. Desuden findes 3 værelser, som alle ligger fredeligt afsondret fra hinanden. Fælles for dem alle er den hyggelige skråvægge hygge, de synlige bjælker og et smukt view over matriklen.

Grundens 5.847 m2 breder sig med græsarealer og prydes af flere frugttræer. Her vil man ikke sjældent møde områdets rige dyreliv, herunder rådyr, fasaner og harer. Haven er som skabt til udelivet med plads til alle de aktiviteter, som en aktiv familie efterspørger.

Hovedhuset trænger til en opdatering, men for den rette køber er der tale om en bolig med et stort potentiale, da der udover de mange gode bolig m2 findes de tilhørende stald bygninger, som åbner mange døre for bla. dyrehold. Alternativt kan det være snedkeren, som har mange maskiner stående eller måske noget helt 3. ligger jer på sinde.

Med bopæl på Stevns kan I glæde jer til et hyggeligt lokalsamfund, hvor flere gårdbutikker tilbyder lækre afgrøder fra egen avl. Hertil kommer den lokale slagter i Klippinge, som altid frister med frisk kød og mange delikatesser.

Når dagligvareindkøbene skal foretages kan dette enten foregå i Strøby, hvor Dagli Brugsen holder åbent alle ugens dage eller alternativt kan man tage turen til St. Heddinge, hvor et sandt paradis af special forretninger og dagligvarebutikker venter. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren. Har man brug for offentlig transport, så kører Østbanen regelmæssigt fra Klippinge og når børnene skal i skole kan de trygt cykle ad stierne eller markvejen til Skelbæk Friskole.

Et fuldkomment skønt sted, som vi glæder os rigtig meget til at fremvise!

Mulighed for at leje ekstra jord. Flexbolig status muligt.

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Skovgårdsvej 6

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001110
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:185 M 2
Bygget/ombygget:1874 / 0
Grund:5847 M 2
Antal vær./stuer:5/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:375 M 2

Øvrige boliger

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig