Her på Pilevej 9 får man som familie en unik mulighed, hvis man værdsætter det gode liv med både solopgang og solnedgang på egen matrikel. Her kan man forsøde børnenes liv med masser af husdyr, jord u

Pilevej 9, Magleby

Unik beliggenhed med både solopgang og solnedgang samt mulighed for hestehold på 18.094 m2 stor grund.

Denne skønne gulstensejendom er beliggende helt perfekt for den naturelskende familie. De smukke omgivelser er udnyttet til fulde, og fra såvel boligen som fra haven er der uindskrænket potentiale for at lade sig forblænde af naturens betagende væsen. Fra matriklen kan opleves den smukkeste solopgang, hvor himlen lyses op i en farvepalet med lilla, røde og gulorange farver. Når solen danser videre hen over himlen kan den nydes hele dagen på terrassen og ved aftenstide oplever man den skønneste solnedgang med Magleby Kirke i horisonten. Vi befinder os på Pilevej i Magleby, ca. 2 km fra Klippinge og godt 7 km fra St. Heddinge.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1962, men fremstår moderniseret og lige til at flytte ind i med en god planløsning på i alt 122 m2. Stuehuset forbindes med garagebygningen via et overdække, som tillige udgør en stor havestue på i alt 32 m2.

Centralt i hjemmet finder man det anseelige opholdsmiljø. Det stilrene køkken er arrangeret med lyse fronter, en keramisk plade og med flot bordplads, som matcher til emhætte og hårde hvidevarer i børstet stål. Det skakternede gulv i køkkenet har en let og elegant overgang til trægulvet i de øvrige rum. Køkkenet ligger i helt åben forbindelse til stuen og udgør en spise- og opholdsafdeling. I de tusmørke vintermåneder slår brændeovnen den helt rigtige stemning an og om sommeren kan havedøren slås op til den dejlige terrasse.

Ejendommen har i alt 4 fine værelser. Herudover et godt bryggers, hvor også vaskefaciliteterne er placeret. Badeværelset er af ældre dato, men er let moderniseret, således at det fremstår fint funktionelt og præsentabelt med hvid sanitet og charmerende terrazzogulv.

Foruden den lyse og indbydende bolig råder ejendommen tillige over en lade bygning, som er indrettet med flere hestebokse. Værkstedet er foruden plads til bilen, udstyret med filebænk og her er fri bane for handy manden eller blot familien med kreative fritidsinteresser. Også haven er værd at tage med i betragtning, og på den 18.094 m2 store grund er der mange timers udeliv i vente. Vælger man at lade et par skønne heste og måske et par søde geder flytte ind i lade bygningen, så vælger man angiveligt også frodige græsningsarealer og måske en ridebane.

På græsplænen omkring huset ses gamle træer og blomstrende rododendroner, og hvis urtehave og hønsegård står på ønskelisten så har I fundet den rette matrikel. Det samme gør sig gældende, hvis I som familie drømmer om bålsted, shelter og hængekøjer. En virkelig hyggelig og spændende have med masser af plads til udfoldelse og gode idéer.

Af mere praktiske aspekter ved beliggenheden kan nævnes, at hverdagens fornødenheder nemt kan klares i den nærliggende by St. Heddinge, hvor man kan opleve byens stemningsfulde leben med specialbutikker, spisesteder og varierende kulturelle tiltag. Alternativt kan indkøbene klares på vej hjem, hvis turen daglig går frem og tilbage mod Køge. Skelbæk Friskole ligger i cykelafstand fra adressen, ligesom integreret daginstitution er at finde i Klippinge. Skal familien ekstra forkæles i weekenden, så står Klippinge-Slagteren altid klar med velophængt kød, smagfulde færdigretter og andre delikatesser.

Her på Pilevej 9 får man som familie en unik mulighed, hvis man værdsætter det gode liv med både solopgang og solnedgang på egen matrikel. Her kan man forsøde børnenes liv med masser af husdyr, jord under neglene, frisk luft samt hjemmedyrkede grøntsager. Når børnene bliver ældre kan de let cykle til Klippinge, hvorfra toget kører til Køge. Alt i alt vil I som familie her på Pilevej gå en skøn og ukompliceret tilværelse i møde.

Vi glæder os meget til en fremvisning på adressen – ring endelig med det samme!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Pilevej 9

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001116
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:122 M 2
Bygget/ombygget:1962 / 0
Grund:18094 M 2
Antal vær./stuer:4/1
Andre bygninger i alt:153 M 2

Øvrige boliger

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Bjælkerupvej 56
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse120 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris1.249.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig