GULDKORN FRA SÆLGER
X

Smuk ejendom hvor der er kræset for detaljerne....

Strøby Bygade 17, Strøby - åbent hus den 16. maj 2021 kl. 14:00

Topmoderniseret familie villa med pool og mange skønne kvadratmeter med en unik planløsning i hjertet af Strøby.

I landsbyen Strøby, som breder sig lidt syd for Strøby Egede, finder man denne omfangsrige ejendom på 236 m2, der med et væld af nydelige detaljer inde såvel som ude samt en overordentlig veltilrettelagt og helt unik planløsning med bla. 2 store stuer og 3 værelser fremstår yderst flot. Derudover skal beliggenhedens fortræffeligheder også understreges, hvor særligt kombinationen af nærheden til de bymæssige faciliteter i Strøby Egede og hyggelige, rekreative arealer omkring Strøby udgør hjørnestenen.

Udefra præsenterer ejendommen sig i en smuk grå farve med kridhvidt træværk og et sort tag på toppen.

I den næsten vedligeholdelsesfri have er der rene linjer og her kan det indbydende udemiljø nydes optimalt. De mange grønne planter passer sig selv og i tillæg til den nydelige beplantning er der også fundet rum til en swimmingpool. Fra den overdækkede terrasse kan hele herligheden nydes og her kan hele familien boltre sig i sommerhalvåret, hvor pool-området uden tvivl fra dag 1 skaber fantastiske minder for familien.

Bygningerne danner imellem sig den hyggeligste, aflukkede gårdsplads.

I køkkenet imponeres man af alle de lækre detaljer og det er svært ikke allerede at trække årgangsvinen op og gå i gang med en lækker middag. Her giver de integrerede loftspots det lys man behøver og den rummelige bordplads giver kokken plads til store armbevægelser. Ved det fritstående køkkenelement med bordplade er skabt plads til 2 barstole, hvorfra kokken kan holdes med selskab.

Det er her i stueplan, at den helt unikke planløsning kommer til udtryk, idet man har skabt husets hjerterum i den tilstødende udestue. Her forlænges køkkenet og udgør køkken-alrum med plads til det lange spisebord. Ikke nok med det, så har man en storslået udsigt til have- og pool område. Fra alrummet er der direkte adgang til de 2 stuer. Her er udover plads til opholdsstue ligeledes mulighed for flere hyggemiljøer, hvor bla. staldvinduer skruer ekstra op for charmen.

Badeværelset emmer af æstetik og luksus med et hemmelighedsfuldt strejf. De sorte klinker og interiør udgør en flot finish og i den indbyggede bruseniche kan man nyde dagens bad.

Det særdeles rummelige bryggers flyder let og elegant sammen med fyrrummet. Her findes udover grovkøkkenfunktion og vaskefaciliteter tillige rigtig god opbevaringsplads i de mange skabe. Et fint værelse præsenterer sig i forlængelse af bryggerset og endelig fører en mellemgang til hhv. disponibelt rum samt den integrerede garage, som i øvrigt er udstyret med egen port.

I den ene af stuerne er trappen til førstesalen placeret og når man tager turen op til repos’en fordeles der til 2 skønne værelser. I det ene af rummene har man valgt en imponerende planløsning, som ikke mindst tilgodeser behovet for en smart og elegant opdeling af soveværelset til f.eks. soveafdeling og kontormiljø, men som samtidig sørger for eminent skabsplads, samtidig med, at det ser drøngodt ud.

Ejendommen skriver historie helt tilbage til 1929 og fremstår i dag som et topmoderne hjem, men hvor bla. de synlige loftsbjælker på charmerende vis bevidner om husets fortid.

Hvad angår beliggenheden er man fra adressen Strøby Bygade 17 tilgodeset af overkommelige distancer til stort set alt. Afstanden til Strøbyskolen kan tilbagelægges komfortabelt på cykel og indkøbsmuligheder og børnehave kan nås til fods. I Strøby Egede findes ligeledes dagligvareforretninger, bager, apotek, pizzeria osv. I Strøby Ladeplads møder man Østersøen med en pragtfuld badestrand og i det hele taget byder området på en virkelig smuk natur.

Familielivet får en fredelig ramme i denne bolig i Strøby, som med sin smukke kirke, det gamle forsamlingshus og sit gadekær emmer af landsbyidyl. Her på ejendommen får man lige præcis det familien har behov for og lidt til. Vil man møde et hus, hvor det velholdte ydre stemmer fuldstændig overens med det ligeså velholdte indre – så er man ikke gået galt i byen.

Hjertelig velkommen på Strøby Bygade 17!

Energimærke: D.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Strøby Bygade 17

4671 Strøby

Sagsnummer:195TPM-001118
Kontantpris:3.845.000 DKK
Udbetaling:195.000 DKK
Månedlig ejerudgift:2.769 DKK
Brutto ekskl. Ejerudgift:12.701 DKK
Netto ekskl. Ejerudgift:14.653 DKK
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:236 M 2
Bygget/ombygget:1929 / 2019
Grund:1783 M 2
Antal vær./stuer:3/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:77 M 2

Øvrige boliger

Bytoften 3
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse254 m2
Antal vær./stuer:4/2
Pris3.595.000
Åbent hus

Skrænten 31
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse60 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.975.000
Åbent hus

Firkløvervej 6B
4671 Strøby


Boligtype Ejerlejlighed
Størrelse112 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.999.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig