Kom selv og mærk stemningen på Hornumvej 10, her føler man sig nemlig meget hurtigt hjemme. Er det mon her jeres næste boligeventyr skal skrives? Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag for en fremvisn

UNDERSKREVET KØBSAFTALE - Hornumvej 10, Køge

-Villa anno 1972 -

Den originale retro-charme er noget af det, der gør denne gulmurret 1-plans familievilla på Hornumvej 10 i det eftertragtede Nørremarken til noget ganske særligt.

Haven vidner om, at der her på adressen har været taget godt hånd om den løbende vedligeholdelse. Flotte veltrimmede bede med smuk stensætning er hvad der venter jer her på adressen. På den dejlige og frodige græsplæne er der god plads til aktivitet og leg, og på det solrige terrasseområde kan hele familien kan slappe af og nyde udelivet.

Allerede fra den rolige villavej fornemmes ejendommens klassiske kvaliteter i en harmonisk forening. Bag sit stilfulde ydre byder ejendommen på 124 velindrettede m2 og det er os en fornøjelse af invitere med indenfor.

En lys og luftig, sammenhængende rumfordeling gør det muligt med enkelte tiltag at skabe en unik opholds sektion, hvor køkken-alrum og stue bliver smukt forenet. For nuværende ligger køkkenet i delvis forbindelse til stuen og har plads til en mindre spiseplads. Køkkenet i sig selv fremstår i en fin stand med lyse låger og har såmænd masser af år tilbage i fuld funktion.

I forlængelse af køkkenet findes et stort og funktionelt bryggers med grovkøkken funktion samt gasfyr.

I stuen inviteres et fantastisk lys indenfor via det store vinduesparti mod haven. Den lange vindueskarm giver god plads til indretning med lækkert interiør og de grønne planter vil trives storartet her i stuen. Fra stuen er der adgang til en hyggelig havestue, der fungerer, som en blød overgang mellem ude og inde. Helt fra det spæde forår og til langt hen i sensommeren vil havestuen kunne nydes og når grillaftenerne om sommeren trækker ud kan der rykkes indenfor i lanternernes skær.

Fra entréen fordeles til ejendommens 3 værelser, hvoraf det ene fremstår med indbygget skabsvæg og vil være oplagt som forældresoveværelse. Også her fra entréen fås adgang til de 2 badeværelser, hvor æstetikken kendetegnes af et klassisk 70’er-look, hvor klinker i brune nuancer på såvel gulv som vægge kaster nostalgi over rummet.

Til ejendommen hører en stor garage samt et spændende værksted. Sagt med andre ord, så er der også her et spændende potentiale for den aktive familie.

Der er her på Hornumvej 10 tale om en i særdeleshed skøn og velholdt ejendom med rigtig mange muligheder. Her er det muligt at bevare en del af den retro, som ejendommen bærer præg af i et mix af gammelt og moderne. Alternativt stiller ejendommens m2 sig gerne til rådighed for fuldstændig ny og moderne indretning med en evt. tilbygning. Uanset hvordan man vender og drejer det så har man med adresse i Nørremarken noget nær ”gudestatus” når vi taler ren beliggenhed i Køge. Her vil jeres børn vokse op i et trygt og godt miljø med gode naboer i området og med et sikkert stisystem til såvel skole, institution, sportsaktiviteter og indkøb.

Køge Universites sygehus samt Køge torv når I på ganske kort tid på cykel og her tiltrækkes folk specielt onsdag og lørdag, hvor en overdådig torvehandel finder sted. De mange spændende forretninger og Køge bymidtes stemning generelt er altid et besøg værd. Vil man gøre brug af offentlig transport, så kører både regional- og S-tog fra Ølby Station eller Køge Nord station, som ligger ganske tæt på adressen. Her findes tillige svømmehal, kirke og et utal af dagligvarebutikker.

Hele oplandet omkring Køge er kendetegnet ved smuk natur. Herudover kommer den korte afstand til både skov og strand. I Nørremarken bor man lige i smørhullet.

Kom selv og mærk stemningen på Hornumvej 10, her føler man sig nemlig meget hurtigt hjemme. Er det mon her jeres næste boligeventyr skal skrives? Så tøv ikke, kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Energimærke: D

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Hornumvej 10

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001120
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:124 M 2
Bygget/ombygget:1972 / 0
Grund:802 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig