GULDKORN FRA SÆLGER
X

Ejendommen er beliggende på en 49.264 m2 stor grund med egen skov og sø og hvor der selvsagt er alle muligheder for udendørsaktiviteter. Her er altid en spot i haven, der opfylder ønsker til sol eller

Tornbjergvej 25, Ejby

Bindingsværksidyl med egen skov og sø i førsteklasses natur!

Energimærke: D

Allerede ved første øjekast er det tydeligt, at ejendommen her er en sand perle af et bindingsværkshus, og det smukke omkringliggende landskab understreger blot den idylliske skønhed.

Fasaner og rådyr lægger ofte vejen forbi husets store, ugenerede landhave, så her er mulighed for at komme helt tæt på naturen i det daglige. Selv hønsebesætningen bor på første klasse.

Ejendommen er beliggende på en 49.264 m2 stor grund med egen skov og sø og hvor der selvsagt er alle muligheder for udendørsaktiviteter. Her er altid en spot i haven, der opfylder ønsker til sol eller skygge, læ samt udsigt til marker.

Der er tale om en okkergul bindingsværksejendom, hvor røde døre og vinduer sættes flot i spil. Ejendommen er opført i år 1800 med stråtag, sprossevinduer og hele 3 længer. Bindingsværket er indrettet med 2 separate opholds afdelinger, som hver især fremstår velindrettede med naturlige inddelinger, der giver flere rum i ét. Planløsningen på i alt 210 m2 er ideel, hvis man ønsker at være 2 familier eller 2 generationer. Fysisk er den opdelt i 2 længer og hertil kommer den 3. længe, som rummer disponible rum.

Den modernisering der er foretaget er med fuld respekt for den gamle idylliske Morten Korch stil.

I højre længe af ejendommen er indrettet med hyggeligt landkøkken, som passer perfekt ind i rammen. Har kan familien stå og vende pandekager, indenI rykker over i det store opholdsrum, hvor ilden knitrer i brændeovnen.

I gangen er loftet ført til kip og skaber en fantastisk hygge. Her kommer man via trappe til førstesalen og ledes op til stort repos med adgang til stort værelse. Reposen råder over mange m2 og vil let kunne rumme endnu et værelse. Specielt bemærker man de hyggelige vinduer, udsigten og det flotte trægulv.

Endelig fuldendes stueplan af pænt badeværelse med hvide klinker og brus.

Den midterste længe af ejendommen indeholder stort køkken, hvor der absolut er lagt vægt på bevaring af den landlige stil. Kogeø og bordplade er således bygget op omkring husets synlige bjælker. Indbygningsbrændeovnen skruer ekstra op for charmen når måltiderne skal indtages i alrummet. Når tiden er inde til afslapning kobler man af i den skønne stue (ikke godkendt på BBR-ejermeddelelsen), hvor lyset brager ind fra alle verdenshjørner og ikke mindst fra det store ovenlysvindue. Herfra fås direkte adgang til haven.

Badeværelset fremstår af helt speciel og charmerende karakter med badekar, hvide klinker, masser af vinduer og direkte adgang til overdække.

Fra entréen fås adgang til førstesalen, hvor 2 disp. rum gemmer sig under de skrå brædder med sine charme fulde vinduer.

Den vestre længe findes for nuværende uudnyttet, men anvendes blot til opbevaring. Hvorvidt man her ønsker evt. dyrehold, hobbyrum eller garage er helt op til jer.

I Ejby er man godt stillet hvad angår alle hverdagens fornødenheder. Her findes skole, sports aktiviteter, gode indkøbsmuligheder, forsamlingshus og kirke. Med regelmæssig busdrift kommer man let til både Køge og Solrød. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren.

Med ca. 11 km til Køge Torv er man ikke langt væk når shopping-genet melder sig eller når man vil forkæles af en lækker middag ude.

Uanset hvordan man vender og drejer det så vil denne ejendom med stor sandsynlighed tryllebinde jer med sin gennemførte bondegårdsidyl og er perfekt til jer, som ønsker et sted, hvor du kan geare ned, slippe hverdagens stress, finde roen og slappe af.

Den pragtfulde beliggenhed skal ses – så tøv ikke med at ringe og bestille en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Tornbjergvej 25

4130 Viby Sjælland

Sagsnummer:195TPM-001123
Boligtype: Landbrugsejendom
Energimærke:
Størrelse:210 M 2
Bygget/ombygget:1800 / 1973
Grund:49264 M 2
Antal vær./stuer:3/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig