GULDKORN FRA SÆLGER
X

Velkommen til Bytoften 3, hvor 245 m2 folder sig ud i 2 bygninger i 2 plan, som på særlig vis er samlet via et helt fortrinligt køkken-alrum og dermed danner rammerne for den noget nær perfekte famili

UNDERSKREVET KØBSAFTALE LIGNENDE SØGES:

NY PRIS MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE KOM FRISK.

Bytoften 3, Ølby Landsby

En super skøn, stråtækt lækkerbisken gemmer sig her for enden af blind grusvej i attraktive Ølby Landsby, blot 3 km fra Køge Centrum.

Velkommen til Bytoften 3, hvor 245 m2 folder sig ud i 2 bygninger i 2 plan, som på særlig vis er samlet via et helt fortrinligt køkken-alrum og dermed danner rammerne for den noget nær perfekte familieejendom eller nybyg.

Allerede ved ankomst på den hyggelige gårdsplads mærker man skulderne sænke sig. Man fornemmer den fred og ro, som hersker over stedet og man venter forventningsfuldt til det der gemmer sig bag de hvidkalkede vægge og under det smukke stråtag.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1920, og er løbende blevet vedligeholdt og renoveret. I 2021 er der blevet nymalet og med nye og afhøvlet trægulve samt nye kokostæpper.

Bryggerset er pænt og funktionelt for den aktive familie med praktiske klinker, som er lette at rengøre, selv efter en tur ind med gummistøvler på en våd regnvejrsdag. Fra bryggerset føres man videre til det fantastiske køkken-alrum, hvor synlige bjælker og stort ovenlysvindue kaster fantastisk glans over rummet. Lækre træbordplader matcher perfekt til gulvklinkerne og de hvide fyldningslåger giver en romantisk stemning. En stor kogeø danner rammerne for samtale område med plads til et par barstole. Her vil børnene elske eftermiddagsstunderne og ikke mindst gæsterne, når der serveres et godt glas årgangsvin. Fra alrummet kan man på elegant vis tage sin entré til stuen via smuk og rustik, muret trappe i samme klinker. Her kan man se frem til mange m2 at indrette sig på og i de kolde måneder kan man tilføre hyggen et ekstra puf ved at tænde op i brændeovnen.

Fra stuen tager man turen videre op til 1. salen, hvor endnu en omfangsrig stue/værelse venter på spændende indretning.

I det til alrummet tilstødende gangområde kan man glæde sig over eminent opbevaringsplads, i form af store skydedørsskabe, ligesom der herfra entréen ligeledes fås adgang til et af værelserne, som i øvrigt har direkte adgang til haven og til badeværelse. Dette fremstår super flot med koksgrå og cremefarvet som de gennemgående nuancer.

I den anden ende af huset findes det store forældresoveværelse og i tilknytning hertil et skønt badeværelse. Her mødes man af lækker retro-charme på den cool måde. Vissengrønne klinker med brunligt skær, dobbelt håndvask og skønt badekar er blot nogle af faciliteterne. Dagslyset inviteres gavmildt indenfor af hhv. stort vindue og 2 smalle, flange ruder. Fra entréen findes trappen til den anden ende af førstesalen, hvor repos og 2 værelser står klar.

Udsigten fra den i alt 2610 m2 store grund er ganske betagende og I haven kan man rigtig slå sig løs på den enorme græsplæne. Udover mange smukke buske, græsser og planter, så gemmer haven på rigtig mange gode gemmesteder, når gemmelegen sætter ind. I det hele taget er der masser af plads til udendørsaktiviteter og oplagte muligheder for bålplads og shelter, ligesom den haveinteresserede absolut her vil være i sit rette element.

På den overdækkede terrasse hersker en sydlandsk stemning med vindrueranker, stengærde med højbede og som bonus er tilhørende et drivhus. Herudover findes også havestue (udgang fra køkken-alrummet), hvor vindruerankerne har optimale vilkår og hvor der meget tidligt på foråret kan tages forsmag på sommeren. Fra terrassen kan man via et par trin op komme til enten gårdsplads eller græsplæne.

Til ejendommen hører en større garage.

Ølby Landsby er en fantastisk plet på landkortet. Her har man de landlige omgivelser, freden og kan se frem til mange smukke solnedgange, spottet fra egen matrikel. Samtidig med er man ganske tæt på Køge Centrum, Køge Nord og Ølbycenter med indkøbsmuligheder og S-tog. Når børnene skal I skole findes trygge stisystemer, ligesom Campus og Køge Handelsskole ligger i cykelafstand.

Ønsker I som familie mere end blot en bolig i et parcelhuskvarter? Banker jeres hjerter for fred, ro og det at være tæt på naturen? Så vil Bytoften 3 være en oplagt mulighed og vi glæder os meget til at vise jer hele herligheden ved en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Bytoften 3

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001136
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:254 M 2
Bygget/ombygget:1920 / 1978
Grund:2610 M 2
Antal vær./stuer:4/2
Antal plan:2
Andre bygninger i alt:91 M 2

Øvrige boliger

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig