I det hele taget er der her tale om et sted, hvor I kan udleve alle drømme om det dejlige familieliv på landet med fokus på samvær. Her findes fantastiske rammer for etablering af børnenes paradis med

Kom her og oplev Danmark når hun er dejligst – en sommerdag når kornet står gyldent, skoven har fundet sin mørkegrønne nuance, rundt om i landskabet står Dannebrog skarpt mod den blå himmel, og sommerblomsterne er for længst sprunget ud i haverne - det er blot nogle af de ting, der gør, at det kan være svært at stå for en ejendom som denne. Ejendommen er beliggende på en solrig, tilbagetrukket grund på 3700 m2. En grund med selv sagt plads til det hele og har du lyst til mere jord kan dette lejes af naboen. Her er der masser at komme efter for de naturelskende boligkøbere. Tåstrup er en meget hyggelig landsby på Stevns bla. med skønt naboskab, Trines hus samt The Norrmans B&B.

Astahuset på i alt 160 kvm. : De originale rammer fra 1770/ombygget i 1979 er løbende blevet opdateret med stor respekt for den ånd og stil, som de er undfanget med og bærer sin historie med elegance. Her er bragende romantisk og med interesse for blomster og brugskunst vil man have fundet den rette hylde for hvad angår udsmykning og pynt til de forskellige højtider året rundt. Ejendommen tilbyder: bryggers, hyggeligt køkken.

Fra køkken bringes man videre ind i opholdsstuen, hvor husets historie fortsætter. En skøn pejs står her klar til at hygge om familien.  mellemgang og entré med brændeovn samt badeværelse. 1. Salen tilbyder god stor repos, 3 værelser samt toilet.

Kridthuset på i alt 144 kvm. er opført af sælger i 1999 og har følgende indretning: Entré/bryggers, skønt badeværelse, stor opholdsstue med loft til kip og trappe til 1. sal. ydermere er der fyrrym med oliefyr. 1. Salen er der 1 soveværelse samt depotrum. 

Når indkøbene skal klares kan frit vælges mellem Hellested og Hårlev. Nemlig.com leverer dine indkøb lige til døren hvis tiden er knap. I Hårlev findes et bredt udvalg af dagligvareforretninger, blomsterbutik, boghandel og andre specialvarer forretninger. Vil man gøre brug af offentlige transportmidler ligger trinbrættet i cykelafstand fra din bopæl, hvor der findes regelmæssig togdrift både mod Rødvig og Køge.

I det hele taget er der her tale om et sted, hvor I kan udleve alle drømme om det dejlige familieliv på landet med fokus på samvær. Her findes fantastiske rammer for etablering af børnenes paradis med spændende legeredskaber, dyrehold og ligeledes perfekte forhold for bålplads og måske sågar shelter? På havens store græsplæne kan børnene fortabe sig i ude lege i timevis uden at kede sig. Vi kan blive ved med at beskrive denne skønne ejendom. Efter en lang arbejdsdag er der intet som at vende hjem til komplet fredfyldte omgivelser, hvor der er fred og ro til at nyde hinanden og jeres familie. Velkommen til Tåstrupvej 29.

Ansvarlig ejendomsmægler/Indehaver: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Tåstrupvej 29

4672 Klippinge

Sagsnummer:195TPM-001142
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:304 M 2
Bygget/ombygget:1770 / 1974
Grund:3700 M 2
Antal vær./stuer:5/2
Antal plan:2

Øvrige boliger

Skrænten 13
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse85 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris1.850.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig