Velkommen til dette helt igennem gedigne og familievenlige hjem. Ejendommen er opført i år 1968 i ét plan på 158 m2 bolig og er beliggende i fredfyldte rammer med tilhørende carport. Huset præsenterer

Underskrevet købsaftale - lignende søges

Brombærvej 12 søger nye ejere!

Velkommen til dette helt igennem gedigne og familievenlige hjem. Ejendommen er opført i år 1968 i ét plan på 158 m2 bolig og er beliggende i fredfyldte rammer med tilhørende carport. Huset præsenterer sig i særdeles pæn stand med en fornuftig og veldisponeret planløsning. I får en grund på 771 kvadratmeter, og da haven primært er indrettet med et stort, delvist overdækket terrasse anlæg og en skøn græsplæne som bagtæppe, er der tale om en grund, som er ganske overkommelig at holde. På den måde er huset såvel som haven et perfekt match med børnefamilien, hvor fritiden er ekstra værdifuld og hjemmet ikke skal kræve for meget af den dyrebare tid.

Vi inviterer med indenfor på de smukke trægulve, hvor en møblerbar gang med fin garderobeplads fordeler til ejendommens i alt 4 værelser. Forældresoveværelset er udstyret med hel skabsvæg og på de lune sommerdage kan havedøren slås op til baghaven, så man langsomt kan vågne til fuglefløjt. Yderligere 3 gode værelser står klar til indretning

Villaens køkken er velholdt, og det ligger centralt i boligen. Her hersker en hyggelig stemning med massive egetræslåger. Smukke mosaikker matcher perfekt hertil og udover god skabs- og bordplads findes tillige plads til at indrette sig med en spiseplads. Via glasdør åbnes fra køkkenet op til den store vinkelstue. Her er udgang til terrassen og de mange vinduer lukker godt med lys ind, så her er gode rammer til hyggestunder med familie og gæster. Har man et ønske om mere åbne rumforløb og etablering af et køkken-alrum vil en ganske simpel ændring i planløsningen kunne indfri dette ønske.

Familien kan glæde sig til et dejligt badeværelse holdt i lyse og douchede nuancer, hvor der både er brus og badekar. Herudover findes fint skabsplads i forbindelse med håndvask og via et større vindue inviteres dagslyset indenfor i rummet.

På gæstetoilettet oplever man den ægte retro når det er bedst. Klinkernes skønne blå farve står i smuk forening med det originale hvide klinkegulv og stemningen bringer det gode humør frem.

Planløsningen fuldendes af bryggerset, som er udstyret med praktiske klinker og skabsplads ad libitum. Herudover findes plads til vaskefaciliteter. Skulle man have lyst til at udvide med grovvask-sektion og bordplade er der rig mulighed for dette.

Som ekstra bonus og super smart har man indrettet loftrummet til et lille værksted. Når ikke ejeren af huset var travlt beskæftiget ved skrivebordet som led i sit job som handelsskolelærer – ja så var han at finde heroppe under de skrå bjælker. Hertil kan handy-manden ligeledes trække sig i fred og ro, når et af de kreative projekter trænger sig på. I haven er der et udhus.

Fra adressen tilgodeses man af den korte afstand til skov og strand, der nås på et øjeblik. Her foreligger et oplagt potentiale for den aktive familie, som holder af udendørsaktiviteter. Hvad angår de mere praktiske aspekter ved beliggenheden, kan man fra adressen tilgå skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøb inden for en ganske kort radius. På cykel tilbagelægges distancen til Køge Centrum på ti minutter, og for pendlere vil det vække begejstring, at S-togstation ligeledes ligger i cykelafstand fra huset. I det hele taget er hele Hastrup-området kendetegnet ved en hyggelig atmosfære, hvor børnene kan færdes sikkert på de omkringliggende stisystemer.

Føler I jer fristet af ovenstående og er I klar til at pakke flyttekasserne? Så lad os hurtigst muligt mødes til en fremvisning på Brombærvej 12!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 e-mail: tanja@tanjamathiesen.dk


Brombærvej 12

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001149
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:158 M 2
Bygget/ombygget:1968 / 0
Grund:771 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Kildebanken 28
4681 Herfølge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse158 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.549.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig