GULDKORN FRA SÆLGER
X

Villaen på 138 velholdte kvadratmeter kan der flyttes direkte ind i. Gennem tiden har ejendommen haft vokseværk og har således fulgt med tidens foranderlige krav til familie boligens funktionalitet og

Skovvangsvej 19, Strøby Egede 4600 Køge - Underskrevet køsaftale lignende søges

I forsommeren er her en duft af havens træer og buske. Men hele året rundt dufter her af tilbagelænet, roligt og frit familieliv i det trygge villakvarter i tilpas afstand fra det forjagede liv i storbyen. Ro og tryghed finder du masser af i denne rummelige 60'er-villa i det attraktive og naturskønne Strøby Egede blot ca. 300 meter til strand, å og park.

Du er kun få kilometer syd for Køge, men her hviler en speciel følelse af fred og natur i forening og en stemning af Østersøens dufte og lyde. Skoven findes ligeledes ganske tæt på, ligesom Ådalens smukke områder med Solgårdsparkens betagende kulisser.

Villaen på 138 velholdte kvadratmeter kan der flyttes direkte ind i. Gennem tiden har ejendommen haft vokseværk og har således fulgt med tidens foranderlige krav til familie boligens funktionalitet og komfort. Opførelsesåret er 1968, men løbende har man opdateret i form af både ombygninger og moderniseringer. Det har skabt en opdateret bolig med spændende vinkler, vinduer på række i husets fulde længde og fine forbindelser til den omkransende have.

I indgangspartiet fordeler den lyse entré til et større gangparti, hvorfra der fås adgang til den øvrige bolig. I det rummelige bryggers findes udover vaskefaciliteter tillige grovkøkken funktion med vask og bordplade samt fin opbevaringsplads.

HTH-køkkenet fremstår stilrent og enkelt, nordisk inspireret med hvide fronter, massive træbordplader og koksgrå mosaikker. Et moderne og hyggeligt rum med god arbejdsplads og åben forbindelse til spisestuen.

I stuen drages man af de mange vinduer på række, nærmest som perler på en snor. Lyset herfra kaster en fantastisk glans over de smukke gulve. Via havedør kan tilgås den skønne træterrasse, som i hele sommerhalvåret vil udgøre sig for et ekstra rum i boligen.

Villaen indeholder ikke mindre end 4 værelser samt et dejligt badeværelse med hvide klinker og hvid sanitet.

I får en dejlig, lukket have med den skønneste træterrasse. Her kan solen nydes i løbet af dagen og aftenen. Et fantastisk sted, hvor man kan skabe helt sin egen oase med oliventræer, palmer og blomster efter årstiden. I carporten, der har integreret skur, er der både plads til bilen, cykler, barnevogn og også indgangspartiet findes her i ly af overdække, så man kan stige ud af bilen og gå tørskoet ind. Grunden byder på en dejlig græsplæne, hvor børn og dyr kan boltre sig og på den anden side af havelågen venter masser af skønne oplevelser som f.eks. sejlads, kajakroning og paddle vandsport. Måske er det nu man skal starte sit liv som helårs bader, eftersom man har strand og vand så tæt på adressen.

Det børnevenlige kvarter opfylder familiens behov for bekvemmelighed og komfort med faciliteter som stisystem til Strøbyskolen, kort afstand til indkøbscenter og bus til Køge Centrum.

Fibernet, nye gavle samt vinduer i 2016. God grundejerforening SEBG.dk

Hvis dette lyder som drømmevillaen, skal I blot indstille jeres GPS på Skovvangsvej 19, og så er I hjemme!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Skovvangsvej 19

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001157
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:138 M 2
Bygget/ombygget:1968 / 1987
Grund:711 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Kystvejen 142
4600 Køge


Boligtype Fritidshus
Størrelse48 m2
Antal vær./stuer:1/1
Pris3.650.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig