GULDKORN FRA SÆLGER
X

Dåbsattesten siger 1971, men huset har været underlagt en gennemgribende renovering fra A-Z, lige så englene synger i 2020/21! Ejendommen fremstår i dag som en super moderne og fuldstændig indflytning

Læskovvej 214, Bjæverskov

Kom og tag med os en tur til Læskovvej i Bjæverskov, hvor vi præsenterer denne toptrimmede ejendom i nr. 214.

Dåbsattesten siger 1971, men huset har været underlagt en gennemgribende renovering fra A-Z, lige så englene synger i 2020/21! Ejendommen fremstår i dag som en super moderne og fuldstændig indflytningsklar villa på 140 m2.

På adressen møder I huset, som står flot pudset op og desuden akkompagneres af nyt tag og nye vinduer. På den store grund på 1061 m2 får I alle muligheder for perfekt udnyttelse af udelivet. For Have og indkørsel med carport tager sig præsentabelt ud med flisebelægning og knust granit, mens haven byder på en skøn og enkel græsplæne, hvor børnene kan lege, eller have mennesket med grønne fingre selv kan sætte sit præg. Derudover er der oplagte muligheder for etablering af flere terrasser – helt perfekt vinklet mod solen – så I både kan nyde brunch og kaffe, såvel som sommerens aftenmenu og glas vin i den strålende sol!

Sjældent møder man et hus så veldisponeret, som det er tilfældet her. Udført i ét enkelt, lyst og tilgængeligt plan er boligen indrettet helt sublimt, så alle målgrupper kan føle sig hjemme. Planløsningen på i alt 140 m2 byder på hele 4 gode, regulære værelser, hvoraf det ene vil være oplagt som forældresoveværelse med direkte adgang til eget stort og lækkert badeværelse med bruser miljø. I forbindelse med de andre værelser findes endnu et badeværelse samt et bryggers. Det åbne køkken-alrum glider let og direkte over i opholdsstuen og danner tilsammen et fantastisk rum med det smukkeste gulv. Køkkenet fremstår tidsløst i designet med grebsfri elementer og mørk bordplade. Ved samtaleøen kan et par barstole placeres og man har en fantastisk hygge zone.

Med en planløsning som denne kan I således både slå jer ned som børnefamilie - eller som ungt par med drømme om snarlig familieforøgelse. Men også I, der ønsker at skalere ned til noget mindre, nu hvor børnene er fløjet fra reden, vil opleve kvaliteterne i denne villa, som stadig byder på gode ekstra værelser til overnattende gæster, kontor eller krearum.

I forbindelse med gennem renoveringen i 2021 blev lagt gulvvarme overalt i huset samt etableret både nyt køkken og badeværelser, alle af mærket Kvik.

Ja, villaen lever på alle måder op til ønsket om en god indretning, der samtidig tager sig æstetisk flot ud - med gode, lyse rum, der har en rigtig dejlig atmosfære.

Energimærke: C - ny varmepumpe med et varmeforbrug på under kr. 5.500 årligt.

På landkortet befinder vi os lige midt imellem Ringsted og Køge – nærmere betegnet Bjæverskov, som er en del af Køge Kommune. Bjæverskov byder på bla. butikscenter med udvalg af dagligvareforretninger, frisør, bager, blomsterhandler mv. Herudover har byen sin egen smukke, gulkalkede kirke med en spændende historie bag sig, Skovbo Hallen og stadion med stort udbud af fritidsaktiviteter samt institutioner og den lokale Skovboskole, som ligger i gåafstand fra adressen. Byen har smuk natur omkring sig og byder på flere udsøgte udflugtsmål for hele familien. Ligeledes er man i bekvem afstand til motorvejsnettet mod København og kun 10 km fra Køge Centrum.

Vi glæder os rigtig meget til at vise denne skønne villa frem - Velkommen til jeres nye hjem!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Læskovvej 214

4632 Bjæverskov

Sagsnummer:195TPM-001162
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:140 M 2
Bygget/ombygget:1971 / 2021
Grund:1061 M 2
Antal vær./stuer:4/1

Øvrige boliger

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Thorsvænge 157
4673 Rødvig Stevns


Boligtype Helårsgrund
Grund736 m2
 
Pris550.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig