GULDKORN FRA SÆLGER
X

Udefra kan man ikke umiddelbart se, hvad dette fritidshus/helårsgrund gemmer på. Men faktisk så bærer dette håndværkertilbud eller byggegrund på 800 kvm. på en ufattelig charme samt naturskønt

Underskrevet købsaftale - Skrænten 32, Strøby Egede

Udefra kan man ikke umiddelbart se, hvad dette fritidshus/helårsgrund gemmer på……

Byg hus med Milton inkl. grund og nedrivning m.v. kr. ca. 4.300.000,- se tilbud fra Milton eller spørg ejendomsmægler.

Men faktisk så bærer dette håndværkertilbud eller byggegrund på 800 kvm. på en ufattelig charme med blyindfattede ruder, trægulve og lofter og ikke uvæsentligt en skøn brændeovn placeret i stuen til at bringe både hygge, varme og charme.

Køkkenet er et mindre, hyggeligt og særdeles funktionelt et af slagsen med hvide skabslåger og gråmeleret bordplade. Den åbne forbindelse til stuen gør det helt optimalt, idet man her får et stort og hjerteligt familierum, som skaber grobund for samvær og hygge. I den tilstødende vinterstue kan der let tages forskud på sommeren, ligesom det kølige efterår kan nydes lidt længere end normalt.

Sommerhuset byder på et enkelt værelse. Her vil man let kunne indrette med køjeseng, hvis det skal være sommerhus børneværelse og så er der bestemt lagt op til at blive hvisket og fortalt røverhistorier til langt ud på natten.

Mangler man sovepladser kunne en spændende løsning være en alkove overfor køkkenet. Den vil ikke tage meget fysisk plads, men derimod give masser af plads til fordybelse og en smule alene tid, uden at man afskærer sig helt fra fællesskabet i opholdsrummet. Fra alkoven vil man have udsigt til naturen ligesom fra resten af fritidshusets rum.

På badeværelset mødes man af lyse klinker og skabsarrangement med nedfældet håndvask og i brusebadet kan man glæde sig til skøn fuglefløjt fra vinduet på klem.

Bagindgangen fungerer fortrinligt som bryggers med både vaskefaciliteter og bordplade samt skabe til opbevaring.

Det 57 m2 store fritidshus er beliggende på en ikke mindre end en fantastisk grund med p.t. en storslået udsigt til åbne marker så langt øjet rækker Et kig, som sætter sig i krop og sind som en dyb og tiltrængt ro, og som får nye idéer til at spire og gro.

Haven byder på en lang række særprægede buske og træer, for ej at forglemme den skønne græsplæne. For enden af indkørsel findes carport og i baghaven større skur.

Her på Skrænten 32 vil man uden tvivl sagtens kunne få mange år til at gå med ren sommerhushygge i weekender, helligdage og ferier. Her vil man kunne glæde sig til arrangementer med venner og familie og man vil altid have et sted at koble af.

Her er mange muligheder og måske tager man springet om nogle år eller allerede nu og bygger nyt helårshus på denne fantastiske grund. Måske ønsker man blot at modernisere ejendommen og lader det være ved det.

Uanset hvilken løsning man vælger så siger man ja tak til egen fælles privat strand via Grundejerforeningen Stolpegården. Man takker ja til cykelafstand til Strøbyskolen og man affinder sig med kort afstand til Strøby Egede Centeret, hvor indkøbsmuligheder, pizzeria, Apotek, bibliotek og bager også findes. Herudover kan man glæde sig over et skønt nabolag, hvor flere og flere familier vælger at bosætte sig. Et skønt miljø, hvor mange har boet det meste af deres tilværelse og kan fortælle hyggelige historier fra år tilbage.

Vi glæder os helt ubeskriveligt til at fremvise dette skønne sted – og lad os se, om det ikke bliver kærlighed ved første blik?

Det må bebygges 30% på grunden samt max 50 kvm. andre bygninger dog skal endeligt byggeri godkendes af kommunen.

For kr. 100.000,- ex. moms mere vil sælger gerne fjerne huset m.v. mere info spørg ejendomsmægler.

Ansvarlig ejendomsmægler Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk

Skrænten 32

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001166
Boligtype: Fritidshus
Størrelse:57 M 2
Bygget/ombygget:1969 / 0
Grund:800 M 2
Antal vær./stuer:1/1
Andre bygninger i alt:8 M 2

Øvrige boliger

Åbent hus

Engvangsvej 78
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse144 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.095.000

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Østerhøjvej 5
4671 Strøby


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse195 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig