GULDKORN FRA SÆLGER
X

Det er en klassisk gulstensvilla på 124 m2 fra 1978, der fremover vil sætte scenen for jeres familieliv, og det er en velholdt en af slagsen, hvor mange retro strejf får den endnu mere til at shine.

Drosselvej 32, Karise

Det bliver den nemmeste opgave for såvel førstegangskøbere som for børnefamilien at finde sig til rette her på Drosselvej i Karise. Her kan I folde tilværelsen ud i en dejlig kulisse af en velholdt etplansvilla med rigeligt plads til familielivet og sol i den store have – alt sammen placeret i villavejens trygge rammer.

Det er en klassisk gulstensvilla på 124 m2 fra 1978, der fremover vil sætte scenen for jeres familieliv, og det er en velholdt en af slagsen, hvor mange retro strejf får den endnu mere til at shine. Samtidig har villaen selskab af både en garage og ikke mindst en stor have på den i alt 790 m2 store grund. Der er rigelig med plads til udelivet, hvor sommerdagene kan tilbringes i solen, i køkkenhaven eller med boldspil på græsset.

Når I har parkeret bilen i indkørslen kan I bevæge jer indenfor via ét af husets 2 indgangspartier, nemlig det rummelige bryggers, som desuden udgør sig som grovkøkken med bordplads og vask, udover vaskefaciliteter. I entréen kan I fremover byde gæsterne velkommen. Herfra folder den velholdte bolig sig ud med både et gæstetoilet, et badeværelse, 3 fine værelser samt nogle dejlige opholdsrum, som kommer i form af spisekøkkenet og den rummelige stue. Stuen byder på så mange m2, at man let kan opdele i spise- og opholdsstue. Både badeværelse og gæstetoilet fremstår med de originale og velholdte retro-klinker, som selv ved en gennemgående renovering i manges øjne vil fremstå som unikke og bevaringsværdige. Har man et ønske om, at lyset skal passere endnu mere frit i boligen vil man nemt kunne åbne helt op mellem stue og spisekøkken og derved danne et hjerterum. I den forbindelse vil man måske vælge at give køkken og bryggers et generationsskifte. I det hele taget er der med ejendommen her tale om et hjem, som trænger til en opfriskning, men hvor man kan foretage denne modernisering løbende. Med et par spande maling og lidt kærlighed kommer man langt.

Haven har en masse at byde på og er man typen med grønne fingre og mod på rødbeder og buskbønner fra egen avl, så er den allerede i forvejen velorganiserede køkkenhave et kærkomment initiativ. På den overdækkede terrasse kan udelivet nydes i et sandt flora af tilvoksede Efeuranker, som skaber en fantastisk stemning.

Her på Drosselvej 32 i Karise får man det nemt i det daglige. Indkøbene kan klares i den lokale SuperBrugs eller Fakta, og med børn i familien eller drømmen om familieforøgelse vil man sætte pris på den korte vej til pasningstilbud, skole og ikke mindst stationen, hvorfra Østbanen kører mod Køge. På lidt over 10 minutters kørsel er man ved motorvejstilkørsel (E45). I Karise-hallen med tilhørende udendørs aktiviteter kan fritiden udnyttes maksimalt med et alsidigt udbud af sportsgrene. Når der står naturoplevelser på programmet er udvalget enormt, idet Karise generelt er omgivet af smuk natur. I nærområdet omkring Drosselvej snor en hyggelig bæk sig og danner herved mange hyggelige udgangspunkter for en tur med hunden eller en travetur med familien.

Velkommen til Drosselvej 32 i Karise, som er skræddersyet til børnefamilien.

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Poulsen Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk


Drosselvej 32

4653 Karise

Sagsnummer:195TPM-001167
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:124 M 2
Bygget/ombygget:1978 / 0
Grund:790 M 2
Antal vær./stuer:3/1

Øvrige boliger

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Ernasvej 7
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse133 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.585.000

Tryggevældevej 4
4652 Hårlev


Boligtype Landbrugsejendom
Størrelse236 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris3.995.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig