GULDKORN FRA SÆLGER
X

Virkelig lækker ejendom fra 2020, som med detaljer som de rå vægge i gangen, de mange spots, det fantastiske lysindfald og alle de luksuriøse detaljer giver alle andre ejendomme kamp til stregen.

Underskrevet købsaftale lignende søges.

Skrænten 3, Strøby Egede

Moderne og velkomponeret, Hybel villa fra 2020 med uovertruffen beliggenhed!

I et skønt kvarter ved Strøby Strand står denne moderne og velkomponerede villa på 237 m2 incl. indbygget carport og udhus, der ude såvel som inde toner frem med en gennemført, stringent og moderne arkitektur.

Boligens 189 kvm. er generøst fordelt på store opholdsrum og flere værelser, som giver rum til hele familien. Vi starter rundvisningen under stjernehimlen af spots, hvor madlavningen også foregår. Valget af midtnight blue køkken fra HTH skaber en helt unik og smuk atmosfære. Et helt fantastisk rum, hvor både spise sektion og zone med samtalekøkken er helt perfekt kombineret. En alkove med lækre puder sætter prikken over i’et og enhver husmors drøm må være depotrummet/viktualierummet! Her kan køkkenmaskiner, tilbudsvarer og hjemmesylt gemmes af vejen og man behøver aldrig spekulere over opbevaringsplads. Alrummet er udstyret med praktiske klinker og når man går videre til opholdsstuen bydes velkommen på de smukkeste egetræsplanker. Biopejsen er placeret så den kan nydes fra både alrum og stue, blot sat i verden for at hygge om familien og ikke mindst sprede en skøn varme.

Forældreafdelingen råder over et lækkert soveværelse, hvorfra der er direkte adgang til både walk-in-closet samt luksuriøst badeværelse fra HTH. Herudover findes et ekstra værelse i tilknytning til forældreafdelingen.

I modsatte ende af huset findes endnu 2 skønne værelser og i tilknytning hertil findes ejendommens 2. badeværelse fra HTH. Dette fremstår med samme luksuriøse islæt, dog i en lidt mindre udgave.

Selv bryggerset rimer på elegant i et lyst og stilfuldt design, hvor der naturligvis er plads til vaskefaciliteter og også grovkøkken funktion med vask og bordplade.

Nu starter rundvisningen i haven, og I kan kun glæde jer til at nyde sommeren i haven på træterrassen under den luftige og elegante pergola, som evt. kan overdækkes med solsejl. I kan se frem til mange skønne dage og aftener under åben himmel til duften af grill. Derimod behøver I ikke bekymre jer om den helt store vedligeholdelse, for haven er som skabt til familien, som prioriterer en have som er let overkommelig.

Fra den integrerede carport på 39 kvm. findes adgang til disponibelt rum, hvor f.eks. MC eller barnevogn kan opbevares. Jordvarmeanlæg fra Thermia med lavt varmeforbrug, brandalarmanlæg fra Honeywell, centralstøvsuger af mærket Nilfisk samt vandvarmeren er en Nibe 40L tank.

Med adresse på Skrænten kommer man til at bo et skønt lokalsamfund, hvor der er plads til alle. Kvarteret rummer både sommerhuse, hvor ejerne har boet i årevis, hvor ejerne kommer forbi i weekender og ferier og ikke mindst helårsboliger, hvor familier har valgt at bosætte sig permanent. Et særdeles attraktivt kvarter, som ikke mindst pga. beliggenheden tiltrækker flere og flere. Området har alt hvad en moderne børnefamilie efterspørger og lidt til. Man skal ikke langt før man står på den skønneste sandstrand med fødderne i Østersøen og man skal ej heller cykle ret langt før man mødes af flot skov. Via trygge stisystemer kan børnene cykle til Strøbyskolen og når indkøbene skal foretages kører man blot til Strøby Egede, hvor mange forretninger frister. Herfra kan man også hente frisk brød fra bageren, tage på apoteket, biblioteket eller spise på den lækre Restaurant Udsigten eller hente take-away på de travle dage. 

I det hele taget er der tale om en virkelig lækker ejendom, som med detaljer som de rå vægge i gangen, de mange spots, det fantastiske lysindfald og alle de luksuriøse detaljer giver alle andre ejendomme kamp til stregen. Beliggenheden taler helt for sig selv – for hvem pokker drømmer ikke om så tæt beliggenheden på hav og strand og hvem efterspørger ikke et attraktivt kvarter, hvor alle kan føler sig trygge og hvor naturen er en stor del af hverdagslivet.

Er det jeres boligdrøm? så ring for en fremvisning!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tlf.: 24646455 tanja@tanjamathiesen.dk 

Skrænten 3

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001168
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:189 M 2
Bygget/ombygget:2020 / 0
Grund:801 M 2
Antal vær./stuer:5/2
Andre bygninger i alt:6 M 2

Øvrige boliger

Skovvangsvej 33
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse159 m2
Antal vær./stuer:3/2
Pris3.475.000

Kastanievej 1C
4600 Køge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse156 m2
Antal vær./stuer:4/1
Pris2.650.000
Åbent hus

Stationsvej 6
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse180 m2
Antal vær./stuer:4/3
Pris2.495.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig