GULDKORN FRA SÆLGER
X

Med denne beliggenhed kommer I til at bo sikkert og trygt. Børnene kan cykle og lege på de lukkede veje. Der findes cykelsti til Strøbyskolen og kun 7 minutters kørsel fra adressen ligger Strøby Egede

SOLGT I BUDRUNDE (OVERBUD) LIGNENDE SØGES

Vallø Bygade 18B, Vallø 4600 Køge

Fuldstændig indflytningsklar familievilla fra 2005 med lækker garage i lukket kvarter!

Knap et kvarter i bil fra Køge Centrum ligger landsbysamfundet Valløby roligt og naturskønt i nærheden af skov og vand. Her indbydes til en masse frisk luft og gåture i fritiden. Her får I den ønskede ro og de trygge rammer om familielivet, som I har drømt om og helt uden at gå på kompromis med en fornuftig pendlerafstand til byer som St. Heddinge, Køge og København.

Her kan hverdagen hænge sammen - tilmed i helt fantastiske omgivelser både ude og inde. Jeres nye hjem præsenterer sig nemlig i et roligt, lukket kvarter på adressen Vallø Bygade 18B, hvor det står opført i gode kvalitetsmaterialer fra A-Z. Villaen er opført i 2005 og afspejler således de moderne bekvemmeligheder, som et hus skal indeholde i dagens Danmark med alt lige fra dejlig gulvvarme til et sundt indeklima.

Villaen er på alle måder funktionel og gennemført. Se bare på den fordelagtige planløsning med i alt 150 bolig-m2, som fordeler sig over et åbent niveau med masser af plads til familiens aktiviteter. Som ekstra bonus medfølger en stor og velisoleret garage, som en integreret del af huset med stort disponibelt rum og mulighed for indretning til liberalt erhverv/hobbyformål, eksempelvis træningsrum.

Foran ejendommen findes stor, flisebelagt gårdsplads med plads til flere biler. Herfra kan man direkte gå ind i villaens praktiske vaskebryggers, som også fungerer som grovkøkken. Herfra kommer man videre ind til entréen, som fungerer som boligens egentlige hovedindgang. Entréen viser ind til et pænt badeværelse med brus og til den skønne stue, som ligger i helt åben forbindelse med køkkenet og derved danner husets hjerte. Her er masser af plads til både spisebord og opholdsstue zone. Køkkenet fremstår flot og elegant med hvide skabslåger, gaskomfur, lækre elementer og bordpladerne i køkkenet er massiv tyk granit. Fra alrummet findes udgang til de solrige terrasser og rummet er godt lys opfyldt takket være de store vinduespartier.

På førstesalen ligger forældresoveværelset godt forsynet med hygge samt med indgang til endnu et lækkert badeværelse, lige om hjørnet. Her kan man efter en lang dag på jobbet forkæle sig selv med et spabad. Fra det store, møblerbare repos/kontor fås adgang til et fint værelse med hyggelige, skrå vægge.

I haven er der fokus på udendørs aktiviteter og hygge. Et flot drivhus venter på spændende indretning og fremmedartede planter. Her kan familien dyrke tomater til madpakkerne og ophold ude både sommer og efterår vil blive betragteligt forlænget. Flere skønne terrasse områder, plantekasser og en flagstang, er blot nogle af de ting der bør fremhæves i haven. Den grønne plæne indbyder til leg og her er masser af plads til fodbold bold mål, trampolin, bålplads i havens sydligste hjørne samt en stor blomstrende hæk, som tiltrækker fugle og insekter

Med denne beliggenhed kommer I til at bo sikkert og trygt. Børnene kan cykle og lege på de lukkede veje. Der findes cykelsti til Strøbyskolen og kun 7 minutters kørsel fra adressen ligger Strøby Egede, hvor der findes gode indkøbsmuligheder, apotek, pizzeria/restauranter samt bibliotek. Vil man benytte sig af offentlig transport kan man blot hoppe på bussen lidt længere nede af vejen eller cykle til Vallø station. Attraktioner som Vallø Slot og Slotspark, Køge Ådal og Solgårdsparken kan danne rammen om mange udflugter i ferier og weekender, når familien skal på tur og være sammen. Føler man sig fristet af havets duft og brusen, så lad turen gå til Køge Bugts strande.

Vil glæder os meget til at invitere indenfor på Vallø Bygade 18B!

Ansvarlig ejendomsmægler: Tanja Mathiesen tanja@tanjamathiesen.dk tlf.: 24646455


Valløby Bygade 18B

4600 Køge

Sagsnummer:195TPM-001175
Boligtype: Villa, 1. fam.
Energimærke:
Størrelse:150 M 2
Bygget/ombygget:2005 / 0
Grund:1084 M 2
Antal vær./stuer:2/1
Antal plan:2

Øvrige boliger

Byenden 17
4660 Store Heddinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse160 m2
Antal vær./stuer:5/2
Pris1.550.000

Blommevej 4
4671 Strøby


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse125 m2
Antal vær./stuer:3/1
Pris3.199.000

Tværvej 4
4672 Klippinge


Boligtype Villa, 1. fam.
Størrelse100 m2
Antal vær./stuer:2/1
Pris1.225.000

Telefonnummer

24 64 64 55

FÅ EN GRATIS SALGSVURDERING

Bliv kontaktet med henblik på en uforpligtende vurdering af din bolig